perjantai 16. maaliskuuta 2012

Lahja ja leipomuksia

Jälleen kolahti postilaatikko ja mitäs se postipate sieltä toikaan! Kiitos pitsienkelille paketista <3 Mulla on tänään ollut vapaa päivä ja tuntuu että kaikki meni vähän niinkuin vituralleen niin tämä oli kyllä päivän pelastus. Onnistuin jättämään sormen oven väliin, uunia lämmittäessä sain mojovan tikun sormeen jota sitten kaivoin neulan kanssa pois ja muutenkin olen tänään telonut aika lahjakkaasti itteäni.
Suorastaan ihme, etten kaatunut kun hunksien kanssa lenkillä kävin. Toisaalta, onhan tässä vielä iltaa ja pitää niitä pissillä käyttää että kyllähän tässä vielä ehtii=) Mutta on tämä silti kyllä kaikenkaikkiaan ollut mainio päivä! Olen nimittäin mm. leiponut, tässä kuva leipomuksista:
No rehellisyyden nimissä on sanottava että kakut ja donitsit + keksit on äitin tekemiä. Mutta tortut olen tehnyt ihan itte! Onko ne nyt sitten viime joulun viimeiset tortut vai ensi joulun ekat? Taikina löyty tuolta pakkasesta niin pitihän se tuhota pois.
Hunksien kanssa kävin jäällä, saivat vähän juoksennella irtikin. En yksinään lenkillä ollessa tykkää noita irti pitää kun pelottaa jos ne lähtevät litomaan jos näkevät jotain. Ikinä ei ole sitä tapahtunut mutta eihän sitä koskaan tiedä. Teemun kanssa kun ollaan niin sit on ainakin molemmille hunkseille oma kiinniottaja. Meillä onkin vapaapäivän kunniaksi viritetty viirit kattoon:
Huomenna lähdetään kirppareilla käymään, toivottavasti löytyis aarteita=) Oon näitä nurkkia katsellut vähän sillä silmällä että jotain muutosta kaipais. Ainakin nyt keväällä aion karsia kaikki turhat tavarat kirpparille. Ahistaa vähän tämä tavaranpaljous. Mutta, perjantai-illan jatkoja kaikille! Ja kiitos muuten edelliseen kommenttia jättäneille!

5 kommenttia:

 1. Teillähän on siellä ihan joulumeininki - lahjoja ja joulutorttuja tupa täynnä. Vielä glögiä kattilaan lämpiämään, niin on tämän vuoden pikkujoulut sitten vietetty, hahahahaaa.

  Herkullisen näköisiä joulutorttuja on pöytään katettu ja nuo virkatut herkut ovat kyllä todella upeita.

  Hunkseilla roikkuu hamekankaat katossa, hihihihiii! Ja siellähän se iiiiihana Hunksi kurkkii porraskaiteiden välistä.

  VastaaPoista
 2. Meillä on nurkat kohta ihan tyhjänä. Pistin ison määrän tavaraa huuto nettiin ja hyvinhän kauppa on käynyt. Aviomies tuossa jo ihmetteli aijonko koko talon pistää myyntiin ; D

  VastaaPoista
 3. Kiva että paketti tuli perille=)Se sydän on tuoksua täynnä,jos et ole huomannut.Tiiä sitten miten isossa tilassa tuoksuu,mutta ainakin silloin kun nuuhkaisee=)
  Kiitti vielä itelles hamekankaasta ja hunkseille myös.Oon vaan ihaillut sitä väriä ja ruusuja siinä.
  Kivoja löytöjä kirpparille=)

  VastaaPoista
 4. Ihania leipomuksia varsinkin äitisi tekemät ;)

  VastaaPoista
 5. Täällä kans tuntuu, että koko viikko oli yhtä pientä epäonnea ja säätöä, mutta onneksi on perjantai. Ihanista pikkujutuista koostuu teidän viikonlopun aloitus! Onnea huomisiin löytöihin :)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3