tiistai 13. maaliskuuta 2012

Sweet hunksi

Tänään se sitten tuli postissa! Paketti nimittäin (taas!!), siellä oli Pepin ihana rautalangasta vääntämä suhteellisen itsestäänselvä toteamus. Heti piti rautalanka virittää ja sehän laitettiin tuohon olkkarin oven päälle:
Kiitos ihana Pepi! Mullahan on nyt joulu joka päivä! Mukana oli myös rautalangasta väännetty muutama muukin oleellinen asia;) Näistä mulla on kielen päällä ihan joku täydellinen idea, odotellaan pari päivää niin se konkretisoituu.
Kiitos vielä kerran <3 Ja jotta tuo loistava kyltti pitäisi paikkansa, on hunkseillakin omat kotkotuksensa, eihän ne muuten oliskaan niin sweet. Tosihunksi huolehtii frisyyristään ja on jopa ehkä jonkun mielestä turhamainenkin. Ekana käsittelyssä oli hunksi nro 1. Tässä ennen extreme makeoveria:
Ja takapuoli, huomatkaa räjähtänyt musta läntti:
Tässä koko työkalukavalkadi jolla yhden hunksin saa edustuskuntoon:
Tässä hunksi parturinpenkissä ennen käsittelyä.
Useita useita tunteja myöhemmin, hunksin hoidetut kasvot:
Ja hunksin kroppa. Tuli niin siisti meidän Onnista taas <3 Siellä ois kasa karvaa kylppärin lattialla tosihunksifanille...
Tässäpä meidän tämänpäiväiset. Toisella sweet-hunksilla ois sama käsittely edessä. Vähemmän on nypittävää mutta enemmän hommaa... Ei meinaa paikallaan pysyä aina... Tässä vielä rautalankaovesta kuva:
Toi on kyllä niiiiin hieno. En oikein saanut kunnon kuvaa jossa tuo teksti paremmin näkyis, livenä näkyy hyvin. Aika sekavan näköistä noin niinkuin muuten tuossa kuvassa=) Nyt saunaan (sweet hunksin kanssa)!

13 kommenttia:

 1. Tuo rautalankataideteos on kyllä todella UPEA. Hienon lahjan saitte Pepiltä!

  Hmmmm...Onni-hunksin karvoista kehrätyt lapaset, villasukat tai villapaita...hahahahhaaa! Jos nyt ainakin tällä kertaa jätetään karvat postittamatta, vaikka hunksifani olenkin. Onneksi omilla koirillani on karvanlähtö vain kerran vuodessa - se alkaa tammikuun ekana ja loppuu joulukuun vikana päivänä, hihihiiiii.

  Naurattaa vieläkin tuo kuva Hunksista parturinpenkissa :D.

  VastaaPoista
 2. hupsista...kirjoitusvirhe...tarkoituksena oli raapustaa parturinpenkissä...

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania juttuja Pepi teille lähetti !
  Toistan varmaan aina itseäni, mutta kyllä taas blogisi avaaminen tuotti niin suurta iloa että harmitus mahataudista on tipotiessään ;D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Riitta ja Kipa <3

  Toivottavasti mahatauti helpottaa, se jos mikä on ihan hanurista=(

  VastaaPoista
 5. Kyllä nyt on siisti sessu :))

  Hieno lahja Pepiltä, sopii tuohon oven päälle mainiosti!

  Mukavat viikonjatkot!

  VastaaPoista
 6. Ihanat rautalankajutut Pepiltä!!!

  Ja miten mainiot nuo sun hunksit on,niin kivasti istuvat kuvissa filmattavana:)

  VastaaPoista
 7. Hyvä kun väännös paikkansa löysi, hieman mietin, että olisko mun pitänyt vääntää vielä pehtoorikin, mutta en sit kuitenkaan kun hän on niin sivulauseissa vaan vilahdellut :)
  Mutta jos on akuuttia tarvetta niin saapi jälkijunassa!

  Kommee Hunksi <3

  VastaaPoista
 8. On tuo kyllä upea rautalankahässäkkä!:) Ja kylläpä tulikin komea poika Onnista!:)

  VastaaPoista
 9. Hieno lahja!Meillä lähtee Sisusta karvaa nyt kokoajan ja kun aurinko paistaa sisään,niin joka paikka on valkeaa karvaa täynnä:D Ostin muka tohkeissaan sen furminaattorin mutta toinen osapuoli ei ollutkaan niin tohkeissaan siitä:D

  VastaaPoista
 10. Hulvaton blogi!

  Tuo hunksin kuva "ennen" muistuttaa kovasti miesystävääni :))

  VastaaPoista
 11. Se on hieno!
  Ja voi toista kun istuu nätisti siellä parturipenkillä=)
  Meillä on pienemmän koiran kans just melkein noin.Mutta isompi on viivana sängyn alla kun on puhetta saksista,harjauksesta ja suihkusta=)Kynsien leikaaminen siltä onkin hikistä puuhaa.Nappuloita menee jokunen että homma etenee=)

  VastaaPoista
 12. Kiitos friidut!

  Onni aina rentoutuu vähän liikaakiin kun sitä trimmaa. Se rupeaa pieremään. On sitten lämmin tunnelma kylppärissä aina=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3