keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Todellinen hunksi

Nyt teille siellä kenellä mahdollinen hunksi nurkissa majailee, voitte tehdä kätevän testin jolla testaatte hunksiuden. Eikun vaan herne patjojen ja peittojen alle sitten tsiikaamaan miten hunksiehdokkaalla uni maittaa. Sanomattakin selvää että tässä seuraavassa kuvassa on ihan ehta hunksi:
Äiti tekaisi tuollaiset hienot kruunut meidän hunkseille. Kerrassaan ihanat! Kun vielä saisi sellaisen isomman mallin valkoisena, olisi hieno koriste. En tietenkään omaan päähän olisi sitä laittamassa...
Tässä se onkin sellainen sammakkoprinssi jota ei suuteloida tarvitse, on ihan just paras tuollaisenaan <3
Kertokaahan sitten miten hunksi testissä kävi. Mulla alkoi tänään loma, joten näitä satuiluja voi olla suhteellisen runsaasti luvassa seuraavan viikon aikana! Ja vaikka tuon herneen hunksilta lainaisin ja oman patjan alle laittaisin, luulen että nukun silti kuin tukki!

14 kommenttia:

 1. suloinen hunksi kruunuineen <3

  VastaaPoista
 2. kyllä tuo prinssi kuitenkin voisi suutelon ansaita :)

  VastaaPoista
 3. En minä ainakaan malttaisi olla noita pikkuprinssejä pusuttelematta ;)

  VastaaPoista
 4. Noniin, täällä meillähän majailee kaksi nelijalkaista, joista toinen saattaisi olla ihan ehta Hunksi eli eikun testaamaan.

  ...pimpelipom pim pim pom... (odotusmuzaa)

  Hunksikokelaan päikkäriaikaan päätin siis toteuttaa testin. 20 aluspatjaa ja 20 untuvapatjaa kävin tuosta lähikaupasta ostamassa ja yhden herneen koko nivaskan alle sitten ujutin.

  Ja hyvinhän se Hunksikokelas unen päästä kiinni sai. Pientä kuorsaustakin olin kuulevinani.

  Tässähän nyt tuli vain todistettua se tosiasia, minkä kaikki jo varmasti ennestäänkin jo tietävät: Aitoja Hunkseja on olemassa vain kaksi eli Onni ja Veeti.

  Vaikka testattavana ollut nelijalkainen ei Hunksitestiä läpäissytkään, niin ihanampaa Hunksikokelasta en kyllä maan päältä pysty löytämään.

  Hauskaa lomaa!!!

  P.S. Ihana asento Onnilla! Söpö!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kruunupäitä!!

  Haleja ♥

  VastaaPoista
 6. Ihanat prinssit!! Suukotan silti, vakkei ne tuon ihanimmiksi voi kai muuttuakaan??

  VastaaPoista
 7. Ihan selvää rinses.. eikun siis rinssikamaa :D
  Kyl mää kans tuollast rinssii pusuttelisin :)

  Että puspus vasn sinne!
  lisäjuttuja odotellaan.....

  VastaaPoista
 8. Pusuja vaan kovasti aidoille hunkseille ♥
  Meillä kun ei asu noita nelijalkaisia...niin testasin sit itteni...kyl mä taidan olla ainakin jonkinlainen rinsessa (jos mieheltä ei kysytä )

  VastaaPoista
 9. Täällä taitaa olla aito Hunksitar sitten myös! Ei tullut uni silmään ei, vaan piti kaivautua sinne vällyjen alle:D

  VastaaPoista
 10. Kyyyllä tuollaista Hunksia suuteloida voisi,hih!

  VastaaPoista
 11. Suloinen, ah ♥ Onko teidän pojat kovia pusuttelemaan? Meillä on ihan jokainen, pieninkin on katsonut varmaan mallia vanhemmiltaan, sen verran kiihkeästi tullaan iholle ;)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikki te ihanat hunksittaret!

  Meillä Veeti on kova pusuttelemaan, välillä vähän liiankin innokas. Onni taas on sellainen herrasmiesmäisesti käyttäytyvä hunksi, lipaisee silloin kun oikeasti aihetta=)

  Muuten kyllä sitten taas Veeti viihtyy paljon omissa oloissaan (yläkerrassa), joskus joutuu ihan patistelemaan sitä meidän kanssa hengaamaan. Onni taas ois koko ajan kupeessa kiinni. Erilaiset on hunksit.

  VastaaPoista
 13. Meillä olis kyllä Manni syönyt herneen ennen nukkumista.Tiiän ilman testiäkin;)Mutta somat on kruunut prinsseillä,vaiko ihan kunkkuja ovat,Hunksi kunkku=)
  Sulla alkoi loma=Mukavaa ja rentouttavaa sitä sulle=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3