tiistai 20. maaliskuuta 2012

Tuotekehittelyä

Heissan ja kiitokset edellisiin. Hunksit kiittävät etenkin <3 Täytyy vähän lisää valottaa tätä heidän liiketoimintaansa. No tämähän on siis puhdasta mainostamista. Joku tuolla edellisessä ehdottikin ja kyseli että onko hunkseilla kotiinkuljetusta. No tottakai on! Hunksimobiili on valjastettu yritystoimintaan!
Heillähän ei siis ole vara ainakaan tässä vaiheessa palkata merkonomeja tuohon hommaan. Vuorotellen hoitavat kotiinkuljetukset, kumpi vaan ehtii. Asiakkaat ovat todellakin ottaneet tämän yrityksen omakseen, paljon ideoita on tullut bisnekseen. Tänään tuli jopa ihan valmis tuote Hunksin Herkku Oy:n valikoimaan. Kiitos Kirsi <3 Uudet tuotteet ovat siis suklaa-hunksiluu ja vaniljalakritsi-hunksiluu.
Hunkseillahan on siis tapana tietenkin itse testata kaikki tuotteet ennen putiikin hyllylle laittoa. Kaikki ovat siis taattua hunksi-laatua. Nämä hunksiluut ovatkin sellainen tuote että minä taidan ostaa ne hunkseilta itselleni! Tässä Onni laadunvalvojan työssä:
Ja tottakai on myös esiteltävä putiikin leipomon puoli, niinkuin aiemmin lupasin. Vain harvoilla ja valituilla on pääsy hunksien keittiöön ja täytyy tunnustaa että ei tämä minullekaan helppoa ollut. Jonkun verran sai suostutella että kameran kanssa sain kuvaamaan mennä. Pikku leipuri ja juuri uunista tulleet muffinssit:
On tämä melkoista hulinaa. Mutta täytyy sanoa että ainakin täällä tuoksuu koko ajan hyvälle. Mitä herkullisimpia leivonnaisia pompsahtaa uunista hunksien valmistamana. Nyt täällä taitaa palaa pohjaan jotain....!

15 kommenttia:

 1. =D Kiitos tästä valoittavasta liiketoimintakertomuksesta. Se oli päiväni piristys!

  VastaaPoista
 2. Mikäs Hunksin Herkku Oy:n kotiinkuljetuspalvelun toiminta-alue on? Ajeleeko Hunksimobiili ihan tänne pääkaupunkiseudulle asti?

  Laadunvalvojan työskentelyasento näyttää todella leppoisalta! :D Onnin suorittama asana on kyllä ehdottomasti kaikista ihanin kaikista russelin osaamista asanoista.

  Leipuri on äärettömän söpö! :)

  VastaaPoista
 3. Varsin uniikki liikeidea! Innovaatioiden aika ei ole ohi! Hyvä hunksit.

  VastaaPoista
 4. Hienoa, hienoa, että kotiinkuljetuskin onnistuu! Eihän siinä sitten vai käy niin, että tilaaja saattaa pikipuoliin odottaa pentuja, jos tuollainen nuori neitonen tilauksen tekee?;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos friidut, minustakin ihan mainio liikeidea.

  Näin aluksi täällä Itä-Suomen seuduilla on vaan kotiinkuljetus. En tiedä miten sitten kun bisnes vähän kasvaa.

  Heidi: Hertti sentään! Ei kai meidän hunksit nyt sellaista...

  =)

  VastaaPoista
 6. On tämä niin lutuista luettavaa :)

  VastaaPoista
 7. Ja katsottavaa, tietysti!
  Miten meinasikin unohtua!!

  VastaaPoista
 8. :DD
  Ilmoittaa sitten kun toimitukset alkaa Tampesteriin asti!

  Ihana testi- ja tuotantoryhmä, tääl fanitetaan ihan kybällä <3

  VastaaPoista
 9. Vitsit miten ihana linssilude tuo koira onkaan! Mahtava! ;)

  VastaaPoista
 10. Ihana postaus ihanista hunkseista!

  VastaaPoista
 11. Onpas täällä ihana blogi. Kiitos kun saamme lukea tätä blogia. Koirat aivan suloisia ja koti samoin. Kevät-terveiset pohjoisesta.

  VastaaPoista
 12. Voi näitä sun juttuja ja kuvia :D Väkisinkin tulee hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
 13. Mul on keväällä juhulat tulossa, tekis kovasti mieli tilata muutama hunksimuhvin :D

  VastaaPoista
 14. Ja jos ne kerta kotiinkuljettaa, niin voisko ne samalla tehdä pika esityksen? Ihan nopeee.. vähän vaan vilauttaa? :D

  VastaaPoista
 15. Voi kökkö=)Ja meijän koiruudet vaan laiskottelee päivät pitkät...

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3