perjantai 9. maaliskuuta 2012

Ulkonaliikkumiskielto

Tai pitäisi varmaankin sanoa että pihallaliikkumiskielto. Pihalla vapaana -liikkumiskielto. Eilen meinasi mennä näiden hunksien kanssa mykkäkoulun puolelle. Pihan ohi menevällä tiellä oli mennyt koira ja tämä meidän vanhempi ja olevinaan viisaampi hunksi oli mennyt, hankiainen kun on, aidan yli pyörimään ja hyörimään sinne koiran luokse. Hunksin tuntomerkit tiedättekin, tässä vielä kuva:
Tämä aika keväästä on vähän tällaista, tosin Onniin nyt on voinut ennen luottaa. Veeti pari vuotta sitten juoksi traktorin perään. Melkein sain sydärin. Veetillä sitten loppui ulkoilut ilman hihnaa tuossa pihalla siihen, tähän aikaan keväästä siis. Tässä kuva kyseisestä rikoksen tekijästä:
Tunnetaan kaduilla myös nimellä Phantom tai Pikku-Pha. Ja koska yleensä (ja tässäkin tapauksessa) vika on tietenkin siellä hihnan (tai hihnattomuuden) toisessa päässä, riskejä minimoidaksemme, hunksit ei nyt vähään aikaan juoksentele tuolla pihalla irrallaan. Odotellaan että lumet vähän aidan viereltä laskee=)
Onneksi koittaa kesä, saavat hunksit olla ulkona ihan sydämensä kyllyydestä. Itelläkin on aina niin hyvä mieli kun ne makoilee nurtsilla ja nauttivat elostaan. Pikkasen ovat paatuneen rikollisen näköisiä näissä kuvissa=)
Tänään mulla on ollut ihana vapaapäivä. Aamulla heti tempasin peitot ja tyynyt pihalle pakkaseen ja sitten läksinkin hunksien kanssa lenkille. Uuniin laitoin tulet ja nyt sitten katsotaan elokuvaa. Olen kyllä vakavasti harkinnut hunksitonta huhtikuuta tänne blogiin, mutta onko mulla sitten enää mitään kirjoitettavaa tänne... näitä hassuja juttuja noista koirista on niin kiva keksiä=) Huomisiin!
***
Hunksien viimeisimmästä tempauksesta voitte lukea myös täältä.

11 kommenttia:

 1. Tosi paatuneen näköisiä ;DDD

  Ei uskoisi, että noin tekevät...

  Älä pidä hunksitonta kuukautta, nää on ihania juttuja muunmuassa!

  VastaaPoista
 2. Kivojapa juttuja tosiaankin...ei hunksitonta huhtikuuta,kiitos.Sehän ois melkein kuin hunksiton hanne ..aina päivän piristys kun sivuillaji täydennät:)

  VastaaPoista
 3. Hunksiton huhtikuu?????!!!!! - ootko ihan seonnut vapaapäivän ansiosta???!!! Ei mitään hunksitonta huhtikuuta, toukokuuta tai mitään muutakaan kuuta. Hunksit mukaan jokaiseen juttuun - KIITOS!

  Hahahahahahaaa - onpas harvinaisen lempeän näköisiä "rikollisia" kuvissa. Todellakin hyvä, että lumet kohta sulavat - pääsevät "vangitkin" sitten hieman ulkoilemaan "vankilan" pihalle.

  Saavatko "vangit" vastaanottaa kirjeitä vai pelkäätkö, että kirjeiden mukana salakuljetetaan pakenemisvälineitä, kuten hihnaleikkureita tms.? Hunkseille saattaa nimittäin tulla ensi viikolla etanapostia täältäkin suunnalta...

  Mukavaa perjantain jatkoja ja rapsuja "vangeille"!

  VastaaPoista
 4. Kiitos friidut! Oon miettinyt että kun nämä koirat on minusta niiiiiin ihania, niin kaikkien mielestä ei välttämättä ole. Tosin kai sitä omassa blogissa voi vaikka pelkästään hunkseista haastaa. Sisustelurintamalla kun ei ihan joka päivä tapahdu niin ei ole kerrottavaa.

  Kipa: täytyy heti guuglettaa "hihnaleikkuri" niin tietää vähän mitkä postit kannattaa piilottaa=)

  VastaaPoista
 5. Saakos teillä vangit vettä ja leipää, vai onko kyseessä luksusvankila.
  Meillä pysyy kanssa ovet tiukasti kiinni kunnes hankikanto on ohi ja piskit pysyvät taas pihalla. Naapurin juoksuinen tyttö on niin suuri houkutin, ettei omassa pihassa malteta 3 sekunttia kauempaa pysyä. Onneksi piskit löytyvät helposti. Ei tarvitse kuin kävellä naapurin ulko-ovelle, niin siinä ne suuret rakastajat nököttää.

  VastaaPoista
 6. Ihan on rikolliset ilmeet :D
  Paatuneita sällejä, ilmiselvästi!

  Sulla oo tänne mitään asiaa ilman hunkseja!
  Tai siis tottakai on, mutta ei kyllä sen jälkeen jos jotain (muka) hunksitonta meinaat!!

  Koukussahan me ollan näihin kaveruksiin, rikollisiin peijooneihin.....varkaitahan ne on ihan selvästi! Ainakin mun sydämen ne on vieneet :D

  VastaaPoista
 7. Hihihihi... :DD

  Hulvatonta viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Terveiset Aasiasta! En ole ollut netin aaressa viikkoon,mutta hyva etta hamekankaalle loytyi varasija!Hunkseille terkkuja niille olisi taalla varsin somia tyttokavereita....

  lomaileva Pensseli

  VastaaPoista
 9. Kyllä taitaa olla pojilla kuitenkin hymynkare suupielissä vaikka ovatkin oikein gangstan näköisiä noissa kuvissa,,,,

  VastaaPoista
 10. Voi hyvänen aika, mitä rikollisia!
  Valvotut ulkoilut hetimmiten käyttöön!
  ;D
  Mutta ei hunksitota kuukautta, nää jutut on niin kivoja että niitä ihailee koko meidän perhe!!

  VastaaPoista
 11. Hih, kovin on rikollisen näköisiä siellä poijjaat! Meillä on täällä sitten kanssasisko samoissa touhuissa ollut tänään. Meinasi lähteä pakettipojan matkaan. Tai ajaa häntä meiltä pois, tiedä sitten, kumpaa yritti. Poikapa ei hätkähtänyt, vaikka neitonen kovaakin ääntä yritti pitää ja pieniä niskakarvojaan nosteli. Jotenkin ei tunnu kovin uskottavalta tuollaisen kuusikiloisen kauniin neitosen suusta nuo haukunnat, vaikka miten yrittää pelotella;)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3