lauantai 14. huhtikuuta 2012

Hovin väki ostoksilla

Tänään onkin sitten satanut vettä ihan urakalla. Mikä on kyllä minun mielestä vaan hyvä asia, sulaapahan lumet supsikkaammin. Mielessä on kyllä jo käynyt miten ihanaa kun kesä tulee niin voi pihalla tehdä kaikenlaista ja ottaa päikkärit tuossa terdellä. Suunnitelmia on ainakin saunan varalle ja vähän maalausjuttuja muutenkin olisi tehtävä, täällä sisällä en viitsi ruveta maalailemaan. Niin ja aitan ajattelin laittaa uuteen uskoon, se onkin ihan karmeessa sotkussa TAAS. Tänään olen saanut aikaiseksi käydä lamppuostoksilla.
Maksoi peräti 14 euroa. On oikeastaan aika hirveä mutta toisaalta tykkään. Saas nähdä onko ensi kuukauden kirppispöydässä sitten lopulta myynnissä=) Loppusijoituspaikka nyt tuskin ainakaan tuossa on, mutta en tähän hätään muutakaan paikkaa keksinyt. Tässä vielä lamppua. Vähän huono kuva, ei tee oikeutta lampulle;) Siinä on siis kolme jalkaa ja sit tuota möllykkää saa käänneltyä. Harmi ettei ollut vaaleanpunaisena.
Meidän kuninkaallinen porukka sai tänään uudet ulkoilupuvut. Eilen saatiin sovitukseen ja tänään sitten käytiin toiset hakemassa hovimarsalkallekin. Sekä meidän hunksit (siis kun eivät ole mallorcalla) ja kuninkaallisetkin asioivat lähikaupungin Kippurahännässä. Sieltä saa kuninkaallista palvelua. Tässä vielä onnellinen ulkoilupusakan omistaja:
Noi nahkavaljaat on kyllä niin hyvät, meillä edelliset on kestäneet vuosia ja on kyllä käytössä edelleenkin. Vähän olivat vaan pienet varsinkin talvella villisten kanssa niin uusinpa sitten, nyt on komeat! Ja tuo kauhukahva on hyvä! Kuninkaalliset saivat matkaansa myös lelut jotka testattiin het:
Kohta sitä sitten ampaistaan ulkosaunaan. Siinäpä sitä onkin tällepäivälle tekemistä;) Ensi viikolla se viisurin poisto, kääk! Saas nähdä uskallanko sitten loppujen lopuksi mennä sinne vai meneekö pupu pöksyyn ja perun koko jutun=) Niin tuli vaan mieleen että mitenkä kipeenä se purukalusto ensi viikolla näihin aikoihin on...

12 kommenttia:

 1. Kuinka hyvin Hunkseilla kestää lelut? Meidän Velmulle ei ole löytynyt vielä lelua, joka kestäisi aivan ehjänä viikkoa pitempään.

  Mukavaa iltaa siellä pihasaunassa, kunpa pääsis kunnon saunaan.

  -Tuija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kovin hyvin kestä lelut=( Viikko on pitkä aika jos saa jonkun lelun niinkin pitkään kestämään. Ne sellaiset vinkulelut on ennätysajassa rikki.

   Poista
 2. Täälä sataa räntää. Yökkistä. Parsonpojat näyttävät lähinnä käveleville rapapalleroille pienen lenkkeilyn jälkeen, joten tääläpäin taitaa asustella lähinnä rantojenmiehiä : D
  Kiva siis käydä kurkistelemassa hovikelpoisia hunkseja ; D
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka! Tosiaan en yhtään tykkää tosta rapakelistä. Suihkun kautta joutuu hunksit kierrättämään kun ulkoa tulee.

   Poista
 3. Kuulostaa mahtavalta, sade ja sauna !! Täällä satoi ensin räntää aamun, loppupäivä onkin nautittu myös vesisateesta...muttei saunasta...vielä ;D

  Mukavaa saunailtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana on kun sade ropisee saunan kattoon<3

   Poista
 4. Täällä on satanut veden lisäksi räntää ja luntakin.

  Lamppuhan on aika jännä. Mulla tuli heti silmä mieleen. Oletko ajatellut ostavasi vaaleanpunaista spray-maalia ja tuunata lamppua?

  Kyllä nyt kelpaa uusissa valjaissa kylän raiteilla kulkea!

  Kyllä sä sinne hammaslääkäriin uskallat mennä, kun mäkin uskalsin. Otat vaan reteesti kuninkaalliset mukaan ja se on siinä. Sitten onkin hyvä syy syödä jäätelöä, kun on operaatio suoritettu. Vappuna et enää muistakaan koko hammaslääkärikäyntiä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan kuinka hammaslääkäriajan kanssa käy...=/ Hammassärky on jotain niin järkyttävää että hirvittää. Luultavasti vappuna kuitenkin vielä muistan tämän koska siinä lähiaikoina mulla on aika toisen viisurin poistoon=)

   Poista
 5. Kyllä se vain on uskallettava sinne hampulekurille mennä. Aatteles. jos et mee mitä sitten seuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin=( Kun vaivaavat jo nyt niin pakko ne on poistattaa.

   Poista
 6. Ulkosauna kuulostaa ihanalle! Meillä satoi eilisen päivän lunta ja räntää, yäk... Mulla poistettiin viisuri pari vuotta sitten ja pelkäsin hirveästi, hyvin ja helposti lähti kuitenkin. Joten kyllä se siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pakko kai se on kokeilla tuokin=) Se on sitten eri asia uskallanko enää toukokuussa mennä toisen viisurin poistoon=)

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3