sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Hunksiton huhtikuu

Tänään alkaa siis se kauan odotettu/pelätty hunksiton huhtikuu täällä blogissa. Ei hunksia missään kuvassa 30 päivään. Ei edes hunksin hännänpäätä. Joudutte elämään ilman noita ruskeita nappisilmiä melkoisen monta auringonlaskua. Ei parrantynkää missään moneen viikkoon. Sen sijaan täällä kuvataan ruohon kasvua:
Ja maalin kuivumisen seuraaminenkin on hauskaa puuhaa:
No tuskissani saatan täällä kyllä kirjoitella hunkseista, kun en muutakaan keksi. Kuten että katsokaa miten komea se on tuossa uuden puulaatikon vieressä, mirrikin saattaa kuvaan eksyä:
Mutta ei hunksia missään. Tai että katsokaa miten hunksit loistaa kilpaa yhdessä värikkäiden kukkien kanssa. Hattu kuvaan...
Mutta missä hunksi?! No ei kuvassa ainakaan! Tai sitten saatan laittaa iloisia kuvia hunkseista leikkimässä uusilla hienoilla luillaan:
Ei helkkari, ei vieläkään hunksia kuvissa! Sitten voin myös naureskella täällä että kuka on kingi?! No hunksi tietenkin katsokaa vaikka:
Mutta joudutte kuitenkin sitten kuvittelemaan sen hunksin siihen=/ Hui miten puistattava ajatus, onneksi tämä hunksittomuus koskee vain tätä blogia. Hulluksi tulisin jos joutuisin oikeassa elämässä ilman hunkseja olemaan noin pitkään! Mutta täällä blogissa tästä voikin tulla varsin mielenkiintoinen kuukausi...

15 kommenttia:

 1. Kääk;);) miten me tullaan toimeen ilman hunksien kuvia?!! ;DD jos hiukan kuitenkin häntää vilauttaisit;)

  VastaaPoista
 2. Niinpä.Ikävähän tuo pukkaa.Hattukin näyttää ihan liian herkältä ilman hunksia.Kyllä sä voisit niitä ainakin vilauttaa.Please!

  VastaaPoista
 3. Hah-hah, vai että hunksiton huhtikuu! Syö silliä, juo kuravettä päälle!

  VastaaPoista
 4. No höh, vai hunksiton huhtikuu?! ;)

  VastaaPoista
 5. Aprillia, aprillia - jookosta?

  VastaaPoista
 6. Vierotusoireita pukkaa...

  Toivottavasti on aprillia ♥

  VastaaPoista
 7. Otsikon ja ensimmäisen lauseen luettuani oikeasti uskoin tuon kauhistuttavan ilmoituksen, mutta sitten sytytti. Aprillia, aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle! Ainakin toivon, että tää Hunksiton huhtikuu olisi vain aprillipilaa. Onhan se, onhan? Nyt alkaa ihan oikeasti pelottamaan. Hunksiton huhtikuu???!!! Pystyisitkö ihan aikuisten oikeesti tekemään sellaista meille, vannoutuneille Hunksifaneille? APUA! Kamalaa kiduttamista sellainen olisi. Niin yksinäinen on hunksimöisen lätsä tuossa kukkien edessä - ihan sydäntä raastaa. Jos totta tää kamaluus, ei kai muu auta kuin odotella toukokuuta.
  :)

  VastaaPoista
 8. Just joo. Aprillia, aprillia, syö silliä ja juo kuravetä päälle!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 9. Ensiksi ajattelin että voih, tuleepas pitkä kuukausi. Mutta sitten luin muiden kommentit ja hokasin että tänäänhän saa narrata! Hyvä yritys! ;D

  VastaaPoista
 10. Paras aprillipila pitkään aikaan, melkein meinasin mennä lankaan :D

  ...josseeiollutaprillipilaniinnähdäänsittoukokuussa...

  *huge fani*

  VastaaPoista
 11. Ensin aattelin, että nyt me ollaan oltu tuhmia kun meitä näin rankasti rankaistaan, sitten älysin, että tietysti aprillaat! Aprillaathan ? Eikös vaan, että niin on? Onhan?

  VastaaPoista
 12. Onneksi nyt on aprillipäivä,olihan tämä sitä osastoa, olihan..
  Pensseli

  VastaaPoista
 13. Ei tule onnistumaan :D Meillä ainakin parsonit on tunkemassa joka kuvaan siis eivät poseeraa sillain hienosti, kuten teillä, mutta aina näkyy joku hännänpää tai kuono kuvassa :)

  VastaaPoista
 14. Melkein voisin lyödä vetoa...
  No, kaunista kotianne kyllä katselee myös mielellään...vaikka hunksit osaavat olla kyllä hyvin sisustuksellisia ;)

  VastaaPoista
 15. Hah.. siis oliks tää pila? :D
  Pepi kävi vähän kommentoimassa, niin sit alkoi valkenemaan.
  Mähän SANOIN että mä oon niin hemmetin sinisilmäinen! Kaiken se uskoo! :DD

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3