sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kuningas

Siitä lähtien kun hunksit mallorcalle läks, täällä on lappanut aika mielenkiintoista porukkaa. Tänään punaiseen taloon tuli vierailulle kuningas. En oikein tiennyt minkä maan kuninkaasta kyse oli (en tohtinut kysyä), näin arvovaltaiselta sakilta ei niin vaan mennä tyhmiä kyselemään. Kuninkaalla oli yllään muumin kuvalla varustettu viitta, olikohan kyseessä muumilaakson kuningas?
Tätä olettamaa tukee myös se että vaikka vieraasta en etukäteen paljon tietoa saanut, minulle vinkattiin kuitenkin että tarjoilut olisi hyvä tarjoilla muumiaiheisista astioista. Eihän se auttanut kun lähteä kauppoja kiertelemään.
Meidän oma kunkku oli valtionvierailulla itsekin, mutta avustaja toki oli paikalla vieraita vastaanottamassa. Oli tälläkin kuninkaalla 2 kpl avustajia mukana (muistuttivat muuten hekin ihan muumilaakson asukkaita...). Kuninkaan kruunu oli todella arvokkaan näköinen ja painava, joten alkutervehdysten jälkeen kruunu laitettiin turvaan.
Tässä vaihdetaan kuulumisia ja jutellaan tulevaisuuden talousnäkymistä. Alkuun tilanne oli vähän jännittynyt, ehkä meidän kuninkaan avustaja ei ennen ole tottunut näin korkea-arvoisia vieraita vastaanottamaan. Vastuu oli suuri.
Alkujännityksen jälkeen vähän jo naurattaakin:
Kuningas esitteli meidän avustajalle uuden työsuhdeautonsa (minua hirvitti että milloin täällä meidän päässä ruvetaan vaatimaan työsuhdeautoa kun kuulevat että muuallakin...):
Kuninkaalla oli mukana myös varsin erikoinen menopeli. Olettekos ennen nähneet minkään maan kuninkaan liikkuvan tällaisella?
Huh! On nämä tällaiset vierailut kyllä tällaiselle maallikolle melko jännittäviä. Aina vähän sellaista miettimistä että mitä saa tehdä ja mitä ei. Itse kuningasta sai kuvata (avustajat kyllä katsoivat kuvat läpi kamerasta). Avustajista ei juurikaan kuvamateriaalia saanut. Mutta onneksi voinen tästä kuvasta päätellä että kaikilla oli hauskaa ja vieraat viihtyivät:
Ei siis mikään tavallinen pääsiäinen täällä punaisessa talossa! Vai kenen teistä luona muka kävi viikonlopun aikana ihka oikeita kuninkaallisia!?!!

22 kommenttia:

 1. Ihana tarina <3 Meillä ei ole kuninkaallisia vieraillut. Tosin, viime kesänä ostin luumuja Turun torilt ja myyjä sanoi hieman aiemmin prinsessa Victorian avustajien hakeneen samoja luumuja kuninkaalliselle seurueelle. 40 kappaletta. Kyllä maistui luumut tuolla tiedolla meidänkin prinsessoille :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ihme että on luumut maistuneet! =) Kuninkaallisia luumuja.

   Poista
 2. No täällä kyllä kävi!
  Kolme rinsessaa :D
  Hovinsa kanssa.
  Mutta ei niillä kyllä työsuhdelehmää ollut :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työsuhdelehmä! =) Kiitos nauruista. Miekin haluan työsuhdelehmän, en mie autoa tarvi.

   No on teilläkin varmaan sytinää ollut kolmen rinsessan kanssa!

   Poista
 3. Hih.. kaikilla pitäis olla tollainen työsuhdeauto!
  Mielummin moottorilla.. :)

  VastaaPoista
 4. No ei meillä ole kunikaallisia näkyny :) Tuo lehmä näytti kyllä mielenkiinoiselle menopelille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehmä oli erittäin suosittu. Ja ihmekös tuo...=)

   Poista
 5. Ei näkynyt kuninkaallisia, ei ;D Ihana kunkku ja niin söpö ajopeli!

  VastaaPoista
 6. Ihana kunkku... ja ihanat kunkun pienet varpaat...:)

  VastaaPoista
 7. Pitäähän pääsiäisenä kuningas saada kehiin=)Suloinen kuningas onkin=)
  Ja nyt sulla on kyllä niiiin ihkut vaaleanpunaiset pikku kärryt.Aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä olisi pääsiäinen ilman kuningasta!

   Poista
 8. Kyllä siellä punaisessa talossa asuu selvästi meitä arvovaltaisempaa väkeä, koska ei meille ole kuninkaallisa liiemmin eksynyt. Joku täällä välillä luulee olevansa lordi, mutta siihen se jää.
  Oikein hauskaa maanantaita ja alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai että lordi=) Se tyyppi olisikin hauska nähdä=)

   Poista
 9. no ei meillä vaan kuningasta oo näkynyt..yks pieni prinsessa sen sijaan sillon tällön näyttäytyy ;)
  iloista pääsiäismaanantaita!

  VastaaPoista
 10. Ei oo täälläkään tullut vastaan kuninkaallisia eikä tuollaista huisin hienoa lehmämobiilia. Hyvin näyttivät Muumilaakson kuningas ja Hunksimaan kuninkaan avustaja tulevan juttuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon riitti kyllä kieltämättä juttua muumilaakson kuninkaalla ja hunksimaan kuninkaan avustajalla.

   Poista
 11. :))) Ihana kuningas siellä kävi! Meillä asuu todistetusti kaksi prinsessaa. Toinen tosin usein riisuu prinsessapukunsa ja käyttäytyy tavallisen rahvaan tapaan, mutta toinen on prinsessa henkeen ja vereen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sitä aina jaksa rinsessa olla;)

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3