maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kuninkaallista touhua ja arpomista

Voi hyvän tähen hunksit minkä teitte! Todellakin toivon että viimekertainen olisi ollut aprillia. Niin, joku hunksien huono aprillipila mulle! Mutta ei! No hunksit lähti kuukaudeksi mallorcalle, sen takia siis todellakaan hunkseja ei kuukauteen ole näkyvissä. MUTTA. Meille muutti melkein samassa oven avauksessa joku hunksien tuttu. Kuningas kuuluu olleen.
Kuninkaan mukana tuli siis melkoinen määrä matkatavaraa, oli lintua ja akvaariota. Kaksi hevostakin sillä oli. En minä tiedä että onko se prinssi vai kuningas, joku korkeampi arvoinen ilmeisesti kun minä istun tällä hetkellä lattialla kirjoittamassa blogiin kun kruunupää makoilee sohvalla. Mukana tuli myös palvelusväkeä. Siitä sitten myöhemmin.
Tuollaisen lipun toivat mukanaan. En tohtinut kysyä että mistähän maasta mahtavat olla kotoisin, tietääkö kukaan siellä että missähän tällaiset liputukset on käytössä? Noh, ei se auta kun taas sopeutua tilanteeseen. Luultavasti aika paljon blingblingiä on luvassa tämän kuun aikana. Se on tämä kevät aina yhtä hankalaa aikaa;) Valon lisääntyminen jne... =)
***
Arvontaa pistettiin pystyyn kuninkaallisten voimin ja voittajaksi julistettiin:
Ukko kommentillaan: "Suuri on kaunista! Ukko unelmoi jo kakkusista <3 Eli annamme äänemme neloselle, kerroskakku on paras. (Ja suurin, lisää Ukko). Ja koska olemme ahneita, meillä on myös linkitetty."

Nyt vaan sähköpostilla osoitetta tännepäin niin laitan hunksien puolesta kakun tulemaan.
***
Kiitos tuhannesti kaikille blogin ja Facebookin kautta osallistuneille! Joku siellä uhkailikin perustavansa ryhmän jossa vaaditaan hunkseja takaisin. Se voisi kannattaa, Facebookia ne varmaan siellä rannalla nimittäin lukevatkin (kaikki käänteet luultavasti lomastansa päivittävät sinne)! Niin ja kuvakisan voitti eka kuva eli "Matkaevästä". Sitä kuvaa en nyt tähän linkitä kun hunksien kuvia lupasin huhtikuussa olla laittamatta;)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jeeeeee! Yritän saada kakun postiin keskiviikkona!

   Tää onkin hyvä tää kommentointi juttu tälleen että voi helposti vastata kommentteihin=)

   Poista
 2. Onnittelut Ukolle!!! Kyllä kelpaa Ukon nyt pienet juhlat pistää pystyyn, kun niin upea kakkukin on postikustin mukana saapumassa.

  Hahaa, onpas Hunksien tuttu tosi samannäköinen Onni-Hunksin kanssa. Voisivat olla melkein kaksoisveljiä keskenään.

  En ollut mikään mestari maantiedon tunneilla koulussa, mutta eikös tuo lippusarja kuulu Hunksimaalle? Odotas, käyn tarkistamassa Spectrumin tietosanakirjasta. Teoksen etu- tai takakannessa muistaakseni on kuvitettu kaikkien maiden liput.

  ....pimpeli pom, pom ,pom (odotusmuzaa).......

  Jep, aivan oikein muistin. Siellähän nuo liput olivat Hondurasin ja Indonesian lippujen välissä. Katselin samalla Spectrumista hieman Hunksimaan historiikkiä ja sieltä löysin tarkempaa tietoa kyseisestä lippusarjasta. Hunksimaahan on siis siitä erikoinen maa, että siellä virallisessa käytössä on useampi kuin yksi lippu. Ensimmäiset, omat viralliset lippunsa Hunksimaa sai 4.1.2004 ja tuolloin lippusarjaan kuuluivat vain nuo pinkit liput valkoisilla kuvioilla. Pari vuotta myöhemmin sarjaan liitettiin vielä nuo valkoiset liput pinkillä tähtikuviolla. Hunksimaalla on muutamia virallisia liputuspäiviä, mutta lippusarjaa saa kyllä liehutella aina sopivan juhlan aikaan.

  Historiaa inhosin koulussa varmaan eniten, mutta on tuo kyllä jännää luettavaa tuo Hunksimaan historia. Suosittelen! Pitääkin lähteä lukemaa lisää tuosta Hunksimaasta. Spectrumista se siis löytyy H:n kohdalta.

  :)

  Mukavaa Mallorcan lomaa Hunkseille. Kyllä Hunksit ovatkin lomansa ansainneet. Toivottavasti nyt edes postikortin reissultaan lähettävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla että hunksien lomasta kuullaan vielä... ;)

   Poista
 3. Vai, että ulkomaille lomailemaan lähtivät. Ettei vaan uutukainen Herkkupuoti ollut sellainen rahasampo, että johonkin veroparatiisiin lähtivät yrityksen rahoja tallettamaan. Vaikuttaa epäilyttävältä. Hunksimaan kuninkaallinen on tietty saanut vihiä hyvästä bisnesideasta ja tullut taivuttelemaan yrityksen siirtämistä ulkomaille. Onneksi pojat ennättivät lähteä reissuun. Huh-huh! Ihan hirvittää ajatuskin. Nauttikaa pojat lomailusta, jospa palvelijanne vihjaisee, millon on turvallista palata kotiin!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3