tiistai 1. toukokuuta 2012

Hunksistaniassa kaikki kotona (?)

Niinhän siinä kävi että auton ovi aamulla paukahti ja kun menin pihalle katsomaan että kuka sieltä tuli, niin näky oli tämä:
No, kysymyshän kuuluu, missä se toinen hunksi on. Sanotaanko näin että kyllä se kuvassa on. Voi herranpieksut noita hunkseja! Oli kai rahat loppuneet kesken kun oli riittänyt vain yhdelle paluulippuun rahat. Toinen hyvä kysymys on että missä kaikki tavarat. Saas nähdä millainen kiitolinjan auto tässä eräänä päivänä pihaan ajaa. Älysivät tuoda sentään ruusuja mulle.
Kyllä noista vähän parempi mieli tuli ja verenpaine laski. No nyt on onneksi hunksit kotona, lenkille lähdettiin sitten koko sakki:
On tämä vaan kivaa kun on kaikki vihdoin kotona! Facebookin puolelle laitoin videokuvaa nuoremmasta hunksista. Puhetta se siinä pitää, mitä lie höpöttää. Saatteko te mitään selvää siitä?

20 kommenttia:

 1. Ihanaa kun he ovat vihdoin palanneet! ♥

  VastaaPoista
 2. Borta bra, men hemma bäst, vai miten se meni. Ihanaa, että sait lenkkikaverit takaisin, kun ilmatkin alkaa olla kivat.

  Rapsutuksia hunkseille!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 3. Voi noita teitin hunkseja...aina jonkinsortin koiruus mielessä....no...emäntäsä kustannuksella pitävät hauskaa...näin Vappuna se sallittakoon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mutta kun se ei rajoitu siihen vappuun =)

   Poista
 4. Ihanaa kun hunksit ovat tulleet kotiin ♥ Kyllä ne aina keksii jotain...

  VastaaPoista
 5. Eiks kukaan/mikään koiranruoka/vaate/lelu/adoptio/matka/mikätahansafirma ole vielä keksinyt ottaa Hukseihin yhteyttä ja pyytää niitä manekeeraamaan minkä tahansa TuotteenMatkanLelunRuuanYmsYms menekin parantamiseksi?????
  Ai ei vai?
  Tyhmiä!!!

  Kyllä mä vaan luulen, että tyypit sais tavaraa/tms hyvin kaupaksi ja Hunskit hyvän korvauksen menetetystä luppoajasta ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo vielä mainoksiin hunkseja pyydetty. Ihmettelen kyllä. Kai noilla muutaman krakan sais myytyä!?! Tai sitä koiranruokaa=)

   Poista
 6. Yes, hunksit kotona!Nyt et kyllä päästä niitä reissun päälle vähään aikaan,joutavat olemaan meidän lukijoiden ilona ja piristyksenä! Toivottavasti ei tule kovin isoja visalaskuja perästä...
  Pensseli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunksit on teljetty kotiarestiin=) Visalaskuja odotellessa...

   Poista
 7. On tainnut Hunkseilla olla aikamoiset Wappubileet, kun yo-lakkikin on Onnilla ihan vinossa. Ja voi Veetiä, kun on joutunut jäniksenä matkalaukussa matkustamaan.

  Katsoin Veetin videon ja siinähän Hunksi puhuu aivan selkeästi koirien epsanjaa. Odotas, haen tuolta kirjahyllystä suomi - koirien epsanja -sanakirjan. ....... noniin, jotakin Veeti kirpuista juttelee. Kamalaa, Veeti on saanut Mallorcalta kirppuja. Kovasti Veetihän siinä itseään rapsuttelikin. Kirputhan ovat aika yleisiä lämpimissä maissa. Onpas hurja juttu...toivottavasti tulkkasin Veetin puheet väärin. Eipä kannata Hunkseja enää lomille päästää! Punaisessa talossa Hunkseilla on kyllä varmasti kaikista parhaimmat olot ja puitteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunkseilla on lomakielto. Ainakin seuraavat 2 viikkoa=)

   Poista
 8. Mahtava kuva tuo eka jossa hän matkalaukun kera odottaa!! :D
  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Näyttää tosiaan siltä että ois vähän vappua juhlittu=)

   Poista
 9. Viime lauantaina etsiskelin Googlella hyvää väriä meidän talolle. Ensimmäinen osuma johdatti tänne ja sillä tiellä oon :) En voinu hypätä kelkkaan ihan tietämättömänä, niinpä lähin iikkeelle tammikuusta 2010 ja nyt sain luettua viimeisimmän postauksen.

  On ollu tosi kiva lukea juttuja hulvattomista hunkseista ja mahtavista sisustusideoista! Tuli itellekin sisustusvimma ja jotain pientä on meidänkin tuvassa tapahtunu :)

  Nyt siirryn tutustumaan Facebook-sivuun!
  -Leena-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena! Hyvä jos täältä ideoita saa!

   Poista
 10. Tätä hetkeähän olemme odottaneet henkeämme pidellen! Ihanaa! He ovat tulleet takaisin!!!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3