torstai 10. toukokuuta 2012

Nyt se on loppu.

Kevätsiivous nimittäin vihdoinkin! Ja arvontakin! Tänään on hunksiporukalla arvottu ja virallisena valvojana toimi ihan tätä tilaisuutta varten trimmattu nuorempi mustanaamiohunksi. Tässä hunksi arpakorissa:
 Ja voittajat ovat.... tättärätää..hunksipärinää....

Riitta ja Villiviini! Laittakaahan osoitteitanne sähkärillä niin lähettelen ensi viikolla palkinnot, hunksi per pää, niinhän se oli? Riitan kannattaa näköjään minun arvontoihin osallistua, toisen kerran jo Onni suosi.
***
Kiitos ihanista kommenteistanne arvontaan! Niitä oli kyllä mukava lukea ja kyllähän se vähän potkua antaa tähän blogin pitoon kun saa kehuja=) Hunksit tuntuu olevan suosionsa huipulla=)  
 ***
Eilen sitten vihdoin ja viimein saatiin siivottua tämä kämppä kuosiin. On taas niin ihanaa kun on siistiä, en yhtään tykkää epäjärjestyksestä. Tässä vielä tasapuolisuuden vuoksi kuvamateriaalia meidän toisestakin hunksista.
Nyt taas virittäydytään kera hunksien jääkiekkopeliin. On muuten siistit hunksit kun vähän nyppäsin turpakarvoja ja siistin muutenkin. Mikä kumma se on että kun Onnin hännänpään siistin saksilla ja yritän pyöristää niin aina se näyttää siltä kuin ois kirveellä leikattu=) Nyt lähden vastailemaan teidän kommentteihin. Arvonnan joka kommenttiin en taida vastata, mutta joku siellä kyseli jottain. Huomisiin!

12 kommenttia:

 1. Epäilen kyllä nyt vilpistä tuota virallista valvojaa... taitaapi istua arpalapuista osan päällä. ;D
  Mutta sallittakoon se komealle Hunksille. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta että näistä meidän hunkseista tuo kyseinen on juuri se luihumpi;)

   Poista
 2. Onnittelut Riitalle ja Villiviinille!

  Palkinto = Hunksi per pää???!!! - OIKEESTI??? Sitten kyllä lähtee EXTRAonnittelut voittajille!

  Hunksit on pop. Nastamuumio-Hunksin silmät on kyllä niiiiiiiiiin lutuset. Tai siis, onhan koko Hunksi lutunen ja toinen kans. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä loppuis hunksit kesken jos rupeis arvonnoissa jakamaan palkintoina. Taidan siis pitää vielä onnin omanani=)

   Poista
 3. Oi !!! Vihdoin mä saan hunksin omakseni ;D Tuskin maltan odottaa ! Enhän mä oo salaa lähettäny arpojille mitään lahjuksia...jos joku vaikka epäilee !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun mainitsit niin tässä kyllä käryää sankka vilppi... Täytyy laittaa ensi kerralla viralliset valvojat vaihtoon;)

   Poista
 4. En ala....onks postipoika syöny mun lahjukset :/ ....kyl mää niiiiin yritin lahjontaa, kun en uskaltanut uhkailua enkä kiristystä! Olis voinut pian tulla linnaaputkaavankilaa....

  Onnea Onnillisille(?) voittajille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne saattaneet lahjukset saada, mutta ovat niin pirun ovelia hunkseja että joku toinen on varmaan sitten laittanut kehiin järeämmät herkut=)

   Poista
 5. Eikö Onni mua potkinut?:(
  No onnea nyt kuitenkin Onnin potkimille ja terkkuja ihanille pojille! KAnnustetaan jellonia kovin, tänään he sitä tulevat tarvimaan. Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei potkinut Onni=( Ei potkinut Onni leijoniakaan=) Huomenna uus yritys!

   Poista
 6. Aijaijai, että epäilläänkin valvojan rehellisyyttä! Miäkin tässä odottelen palkintohunksiani. Kai se osaa haukahtaa, kun tulee survotuksi meidän postilootaan? Tai tarkemmin mietittyäni, kyllä mulle muukin voitto kelpaa... kiitos etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan hunksin pikana tulemaan niin tuovat kotiovelle=)

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3