tiistai 22. toukokuuta 2012

Pihakuvia ja arvontaa

Heips! Täällä on suoritettu pikainen arvonta. Teemu toimi onnettarena tällä kertaa=) Hunksien käsityökoulun arvonnassa Onni suosi Heidiä (Oman kodin onnea -blogista) jonka mielestä peltikyltti oli paras. Kiitos kaikille osallistuneille. Ja tottahan se on ei tarvi olla hunksi mutta on se vaan pirun paljon helpompaa jos on!
Nämä kuvat on viikonloppuna pihalta otettuja. Vielä on vähän vaiheessa kesäpihan laitto mutta laittelen lisää kuvia jahka saan valmista. Se on tietysti sitten asia erikseen että onko se koskaan valmis=) Tässä minun ylpeys ja aarre, eli ulkosauna, jonka seinästä irrotettiin viikonloppuna ne ihan karmeat kiinteät rautatikkaat (yök).

Tilalle laittettiin tuollaiset puiset ja sopii kyllä maisemaan niin paljon paremmin. Ja hetihän niihin tikkaisiin piti vähän rekvisiittaa lykätä:

Sitten sunnuntaina kun oli vanhemmat ja broidi käymässä sain kuningasidean että pihaan on saatava vanhan ajan kiikku puun oksaan. Parikymmentä minuuttia myöhemmin:

Jep, siinä se on! Jotain kukkaa meinasin tuohon lähistölle virittää, ihan joko tuohon istuimelle tai sitten siihen maahan viereen. Ja hunksit nauttii kun saavat pihalla pallon kanssa oleilla:

Nyt on riennettävä ulos laittelemaan kukkasia paikoilleen. Eilen ostettiin ystävän kanssa micrallinen kukkia ja tänään piti paikallisesta puutarhasta hakea lisää;) Ja luulenpa että ei tässä vielä edes kaikki... Illalla palailen noihin edellisiin kommentteihin ja blogeihin, nyt on lähdettävä ULOS!

14 kommenttia:

 1. Ihanaa, pihasauna!! Mä liputan kaikille pihasaunoille ja kateellisina haaveilen sellaisesta ;D Naapurilla on, mutta meille tuskin tulee, ollaan sen verran lähellä tietä, ettei viitsi *hih*

  Hunkseilla on varmasti meno päällä...
  Haleja pallottelijoille ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunksit tykkää kun saa auringoissa makoilla, sit ne saa aina välillä hirveitä hepuleita tuossa pihalla. Sitten juostaan perä maata viistäen kuin päättömät kanat=)

   Poista
 2. Onnittelut Heidille!!!

  Hih, tennari näyttää siltä, että ois joskus ennenkin ollu Hunksien käsittelyssä. :D

  Hunksit varmasti nauttivat, kun saavat taas ottaa ulkona arskaa. Ulkonaliikkumiskiellot ovat nyt menneen talven lumia - JIPPII!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Hunksit nauttivat ulkoilmasta täysin! Niinkuin minäkin!

   Poista
 3. Ihanaa kun teillä on kunnon vanhan ajan kiikku <3
  Hunkseille monta pallonheittokertaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuoremmalle hunksille onkin mukava heitellä palloa kun se tuo sen aina takaisin. Vanhemmalle voi heittää vaan sen yhen kerran, sitten se omii kokonaan sen pallon=)

   Poista
 4. Onnea Heidille!
  Ihana tuo sauna! Toivottavasti meidänkin ulkosauna näyttää joskus edes vähän tuolta!
  Pusuja Hunksi-pojille!

  VastaaPoista
 5. Ihana keinu, Meidän puu rievut on vielä niin pieniä , mutta jos saisin kiikun sitten vaikka 30 vuoden päästä...

  VastaaPoista
 6. Kiitos Hanne ja hunksit! Pakettinne tuli tänään ja ah, mitä ihanuuksia olittekaan pakanneet siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä! Hyvä että ehjänä tulivat perille! <3

   Poista
 7. IHANA tuo sinun pihasauna.Suorastaan idylli!Ihan kuin korvissa soisi kiukaan suhina ja tervan tuoksu nenässä kihelmöisi.Nautinnollisia saunomisia kesäillassa=)
  Hunksi on siellä niin terhakkana kuvassa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt tuli oikea kuvaus! Terva siellä tuoksuukin kun sellaisen tuoksusydämen sinne laitoin <3

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3