maanantai 25. kesäkuuta 2012

Anopille suunta

Heissan, paluu arkeen on tapahtunut varsin huonossa säässä=( Onneksi juhannuksena säät suosi, tuli oltua paljon ulkona. Ja tuli askarreltua kaikkea pientä ja vähän isompaa. Toteutin sitten viimein tuollaisen infopisteen meidän pihalle. Nyt tietää missä on sauna ja missä huvila. Lisäksi Teemu halusi anopilleen oman suuntakyltin - poispäin tontilta=) Se on niin rakas hälle tuo anoppi <3 Ei siis ollenkaan minun idea, minä vaan toteutin=)

Ihanaa pisteaitaa iskä teki jo tuollaisen pätkän, se on niiiiiiin huokaus tuo aita. Muuttaa koko maiseman ihanan näköiseksi. Ja tietenkin aidasta tekee rakkaamman vielä se että oma iskä on sen tehnyt <3 Meillä vielä jonniin verran noita seipäitä tuolla on että kun iskälle inspis tulee ja ei oo tekemistä niin täältä löytyy=)

Venekin löysi omalle paikalleen. Kylymän viileesti tempasin tuosta keskeltä pihaa kukkapenkin pois. Ihan vaan sen takia että en oo mikään kitkijäihminen niin ei ollut kovin kaunis näky sitten aina tuo kukkapenkki=( Venneeseen laitoin viltin ja tyynyjä ja taisin yhtenä päivänä makoilla vähän aikaa aurinkoakin ottamassa=) 

Ja tietenkin veneeseen kuuluu myös vanhan ajan onki ja kalakin taitaa jo koukussa roikkua;) Mietin tuossa että joutuu ennen syksyä lyhtyostoksille lähtemään. Ihanan näköistä laittaa syksyllä tuohon veneeseen lyhtyjä. Tässä vielä maisemia lissää meidän pihalta juhannuksena:
Tässä meidän juhannusjuttuja. Oli kiva viikonloppu, kummipojan synttäreitäkin päästiin viettämään. Nyt sitten kun sataa vettä niin vietetään aikaa sisäsaunassa;) Siellä nimittäin laitetaan uutta väriä pintaan. Siis seinien pintaan=)

21 kommenttia:

 1. Oi tuo aita on ihana <3 Ja infopiste ihan huippu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miusta kans aita on ihana <3 Oon pitkään haaveillut tuollaisesta aidasta että saa noi rumat vihreät verkot pois. Tuo kun on vielä sellainen hunksinpitävä aita=)

   Poista
 2. Nyt pitää kirjoittaa heti tällainen välikommentti ennen kuin kukaan muu ehtii. Eli siis mulle heti kaikki loput heinäseipäät - KIITOS!!! No niin, nyt jatkat postauksen lukemista ja kuvien katselua. Kohta pukkaa lisää kommenttia. :D

  VastaaPoista
 3. OOÄMMGEE!!! Tuossa viimeisessä kuvassa näen ainakin 40kpl heinäseipäitä. Oikeesti, mulla on jonkin asteinen himo heinäseipäisiin. Jos siitä liikenis mulle muutama... =) Jos oikein kiltisti pyydän... =)

  Joka kuvassa kaikkea ihanaa. Ei kestä enää edes katsoa...heinäseivässuuntima on mahtava, tuntemukseni heinäseiväsaidasta varmaan jo arvaatkin eli I-I-I-I-H-A-N-A, Hunksipaatin ongesta roikkuva kala on hauska yksityiskohta,...uuh ja aah. Teillä on kyllä niiiiiiin iiiiihana koti ja piha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kipa <3 Pakko kyllä mainita että noita seipäitä on tuossa ainakin se pari sataa=) Ja lisää pitää vielä hakea. Jos sais koko tontin aidattua jahka se inspis nyt sille tekijälle tulee=)

   Sen lisäks että toi aita on kaunis kuin mikä, se on vielä hunksinpitävä. Täydellistä, eikö?

   Poista
  2. Oi, aidasta tulee kyllä aivan mahtava kokonaisuus, kun se valmistuu. Ei oo totta - Hunksinpitäväkin vielä! HUNKSINPITÄVÄ HEINÄSEIVÄSAITA!!! SE, jos jokin, todellakin on täydellistä. Eipä niistä heinäseipäistä taida sitten paljon ylimääräisiä jäädäkään? Jos nyt kuitenkin jää, tiedät minne niitä voipi lähettää... =)

   Poista
 4. Vai anopille oma viitta =). Meillä se pitäis laittaa miniälle, joka tahtoo komennella kaikkia, jopa minua rakasta anoppiaan =)
  Isäs tekemä aita on kyllä tosi komia. Ei noita moni enää varmaan osaa tehdäkkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tottakai sitten miniälle on sun tehtävä tuollainen viitta;) Kaikella rakkaudella tuo on anopille tehty <3

   Poista
 5. Mä voisin kyllä soutaa siellä veneessä, viltin alla, kahvikuppi kädessä.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Tuossa veneessä minäkin tykkään olla!

   Poista
 6. Toi aita tekee kaikista kuvista oikein perisuomalaisen maisemaryppään!

  En muista kuka viime kesänä oli tuon infopisteen blogissaan toteuttanut, mä tykästyin siihen heti ihan satasella! Kysyin oikein luvankin, että saanks matkia ja toteuttaa Lillaan, mutta on vähän jäänyt vaan vaiheeseen, kyltit on sahattu jo viime kesänä, mutt on vielä maalaamattakin kun mulla puuttuu edelleenkin se heinäseiväs -niitä kun on niin vähänlaisesti näin kaupunkioloissa- ja muuta en siihen huoli...kyltitkin vietti talven kaupunkiasunnon kellarissa, jos vaikka olis tullut maalattua, no ei tullut, nyt ne on taas kesän Lillan varastossa....kunnes se heinäseiväs jostain suvaitsee ilmestyä mun pihaani :DD

  -ei taida tapahtua ihan heti huomenna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin laittaisin sulle postissa yhden heinäseipään, jos posti sellaisen kuskais.

   Minä blondi kun tein noita kylttejä niin älykkäänä niitä tässä kirjoittelin ja laitoin kaikki osoittamaan samaan suuntaan. Voi hertti sentään! No ei meillä kaikki ole samassa suunnassa joten vituralleen meni, tosin anoppi-kyltti sattui oikeaan suuntaan;)

   Eli jossain vaiheessa pittää tehä vähän paremmin noita kylttejä kun sitten tein ne oikeinpäin silleen ihan pikaisesti.

   Poista
  2. Siis postihan tuo mitä vaan :))

   *wink wink* :D

   Poista
  3. Mie jo tässä kelasin tätä asiaa. Mutta meneeköhän micraan tuollainen seiväs, on nimittäin yli pari metriä pitkiä. Mutta oishan se kokemus lainata peräkärryä yhden heinäseipään takia, saattaisivat kylillä katsoa pitkään kun postin pihaan kaartaisin.

   Poista
  4. Pepi on aivan oikeassa!!! Posti tai siis Itella kuljettaa ihan mitä vain!!! Että WINK WINK vaan täältäkin suunnalta!!! Kyllä sinne Micraan muutama seiväs menee, kun jättää takaluukun auki. Seipäiden päähän vain punainen liina, niin hyvin menee. Ja eihän sun tartte vaan yhden seipään takia kärriä lainata. Mulle voi toimittaa ainaski kymmenen!!!!!!!!!!! Ottaisin vaikka kaikki, mutta taidat tarvita niitä Hunksiaidan pystyttämiseen. Jäänkin odottelemaan Itellalta pakettia... =)

   Poista
  5. Jos kuule mun pikkufiiatti kakskyt vuotta sitten veti täysmittaisen ammeen, niin kyllä nyt micra yhden heinäseipään.....tai siis kaks, että meille molemmille :D

   Poista
  6. Just ni. =) Kävin juuri tarkistamassa mittoja eli Nissan Micran pituus on tuollaiset 3,715m ja heinäseipään pituus liikkuu 2,2 - 2,5 mertin välimaastossa. Eli oli sitten lukenut lyhyen tai pitkän matikan, niin heinäseiväs x 2 pitäisi mahtua Micraan. :) Ja koska Micran korkeus on 1,54m ja heinäseipään halkaisija sellaiset 7-9cm, niin kyllä sinne Micraan pitäisi mahtua useampikin seiväs (=10kpl). :D
   Näillä näkymin taidetaan siis molemmat (=minä ja Pepi) odotella Itellalta paketinnoutoilmoitusta lähiviikkojen aikana. Voin jo kuvitella: "Sinulle on saapunut suurikokoinen paketti. Paketti on noudettavissa..."

   Poista
 7. Hauska suuntaviitta ja hieno tuo aita!!! Heinäseipäät on niin kauniita, meillä niitä myös paljon täällä maalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mie en ensin meinannut mistään noita heinäseipäitä saada, sitten kun ekat ostin niin rupes vaikka mistä suunnalta kuulemaan että myynnissä ois.

   Poista
 8. Säähän sait tosi kivan siustuselementin tuosta venheestä.Nyt se ihan täydellinen.Onkea myöten=)
  Aita tuo vanhan ajan tunnelmaa teijän pihaan ja nuo kyltit on ihan huiput!
  Toivottavasti aurinko paistaa,niin pääset ottamaan aurinkoo hienoon purteen=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3