perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kööpenhamina

Nyt on reissu reissailtu ja paljon on nähty. Oikeastaan vasta nyt kun kotona katsoo noita kuvia niin tajuaa että siis ihanko oikeesti oon ollut tuolla paikanpäällä ja nähnyt nuo ihanat paikat livenä. Tässä muutamia otoksia, suosikkina ihana Nyhavnin satama jonne veri veti joka päivä vierailemaan...
Tivoli oli myös aikamoinen kokemus tällaiselle maalaisfriidulle, vaikkei mihinkään laitteisiin mentykään=)
Christianian alueen tarina on mielenkiintoinen, linjurilla tuli sielläkin kierrettyä. Polkupyöriä ja pyöräilijöitä kaupungissa riitti! Oli omat kaistat ja koppaa ja kuomua joka lähtöön. Tuollaisessa kulkisi hyvin vaikka hunksitkin;)

Mitähän hunksit tykkäisi tällaisesta kaverista:

Ostoksia ei hirveästi tullut tehtyä, aika kallis kaupunki;) Toisaalta ajattelin jo etukäteen että tuskin kauheasti shoppailen, että lähinnä sitä paikkojen näkemistä odotin enemmän. Mutta kyllähän tässäkin näyssä silmä lepäsi:

Kauppa nimeltä Plint. Ei pöllömpi näky=) Paljon tuli kolmessa päivässä nähtyä, joka paikasta en edes tajunnut kuvia ottaa, tuijotin vaan suu auki;) Hotelli meillä oli ihan tivolin liepeillä, matkan varaaja oli tehnyt hyvän valinnan <3 Kyllä miusta vähän Tanska-fani tuli, nättejä rakennuksia Köpis pullollaan ja ihmisetkin oli jotenkin iloisen näköisiä. Nyt täytyy hilautua tuohon hunksin viereen. Veetin vastaanotto oli erittäin välitön, sain naamanpesun heti. Onnia pitää vielä vähän lepytellä=)

9 kommenttia:

 1. Wautsi, miten kiva lomamatka teillä. Minulla on tuo paikka ihan käymättä. Kyllä sitä vaan sivistyy reissussa;)

  VastaaPoista
 2. Oi että, varmasti ihana reissu :)
  Ja voi Onnia, iso ikävä on tainnut olla <3

  VastaaPoista
 3. Mulla on nyt ystävän kanssa matka varattuna kesäkuun lopulle, mahtavaa vihdoin päästä Köpikseen. Ihana tuo Nyhavnin satama-alue, sinne mennään varmasti, ja strogetille, tivoliin ja ja... ihanaa odottaa tuota reissua. Kohta siellä on muuten käyny kaikki blogistit, tai ainakin alkaa tuntua siltä:).

  VastaaPoista
 4. Meillä on mietinnässä matkakohde 20 vuotisen liiton merkkipäivän juhlistamiseen ja Köpis on käynyt mielessä- näyttää oikein mukavalta...

  VastaaPoista
 5. Oliskohan aika ottaa joskus suunta tuonne uudestaan, olen ihan kakarana käynyt.
  Ja sen jälkeen yhden välilaskun Islannin reissulla....sitähän ei lasketa, mutta lähellä kävin :)

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa takaisin Suomeen! Kivalta näyttää Tanskassa.
  Tuollaisesta Hunksi-pyörästä minäkin haaveilen. Sillä pääsisi niin näppärästi liikkumaan dogien kanssa hieman pidempiä matkoja.
  Luulisin, että pientä urinaa ja murinaa saattaisi kuulua puolin jos toisinkin, jos Hunksit ja tiikeri kohtaisivat. Ehkä parempi, että kyseinen tapaaminen jää näkemättä.
  Miten sää pääsit tuolta Plint-kaupasta ulos??? Täytyikö kauppiaan työntää sut puoliväkisin ulos ovesta sulkemisajan jälkeen. :D
  Nyt vaan Hunkseja rapsuttelemaan. Sulla on kolmen päivän rapsutukset rapsuttelematta!

  VastaaPoista
 7. Köpis!Sinne minäkin halajan.Muutaman vuoden päästä lähdetään armaan kanssa sinne,toivotaan niin.Ja tuommoisissa kaupoissa on kyllä ihan pakko käydä.On varmaan ollut ikimuistoinen reissu=)
  Mukavahan se on kotiin sitten palata ,kun kaks ihanaista hunksia on siellä oottamassa=)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Köpis on aivan ihana kaupunki! Olin siellä viime vuonna ja kyllä haluttaisi mennä sinne uudelleen :) Seuraavalla kerralla vois keskittyä siihen shoppailuun. Kivaa Viikonloppua !

  VastaaPoista
 9. Onpas Tanskassa jo kesäistä! Ekoissa kuvissa ihana tuo talojen väriloisto. Samaa ihmettelen, miten olet päässyt Plint-kaupasta ulos ilman ostoksia..?! Varmasti oli ihana reissu, tuli itsellekin hinku samaan suuntaan, ei ole tullut käytyä Kööpenhaminassa, jos välilaskua ei lasketa ;)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3