tiistai 19. kesäkuuta 2012

Virta venhettä vie?

Täällä on eletty varsin lennokkaasti viime päivät, on vaikka sun mitä ohjelmaa ollut;) Huomenna meinasin ihan tosissaan istua hanuri sohvassa kiinni koko illan. Ehkä pitäisi yrittää ottaa neuvosta vaarin tästä mainoksesta jonka löysin vanhasta lehdestä, oli ihan pakko laittaa jääkaapin oveen:

Niin todellakin kävisin tuollaisia ihmepillereitä hankkimassa jos apteekissa moisia vielä myytäisiin. Tai no saattaahan siellä myydäkin, mutta tuskin ilman reseptiä;) Selailin viikonloppuna kaikki lattian alta löytyneet lehdet läpi ja kotiliedet kasasin tuonne meidän uudelle hyllylle, kun niitä kirjoja ei ole vielä niin paljon=)
Tosin sunnuntaina kun käytiin kirpparilla niin löysin hyllylle täytettä; Tuntematonta sotilasta ja Seitsemää veljestä. Virsikirjakin lähti matkaan niin voidaan Teemun kanssa toisiamme viihdyttää=)

Siitä se pikkuhiljaa täyttyy. Vähän on pitänyt vaan siksi ajaksi täydennystä keksiä, joten laitoin tuollaisen taulun sinne. Tauluun etsin vanhoja kirjamainoksia vanhoista lehdistä. Viikonlopun vieraat toi meidän linnuille linnunpöntön:

Synttäreitäkin on juhlittu;) Ihania kukkasia ja lahjoja olen saanut, kuvia en ole kerennyt ottaa. Mutta tästä lahjasta napsautin eilen kuvan:

Ihana ystävä toi mulle tuollaisen puuharavan <3 En raaskinut vielä navetan seinään käydä nakkaamassa vaan otin sisälle naulakoksi=) Viime vuonna sain samaiselta ystävältä vanhan viikatteen. Alkaa näillä ikänumeroilla kohta olla työkalut kasassa;) Tämäkään ei huono päivä ole ollut, pihaan nimittäin rantautui tällainen:

Oih ja voih. Taidan ensiyön nukkua tuossa=) Virta ei tuota venhettä enää vie, mutta jonkinlaista koristusta siihen tuohon pihalle keksin. Ihana! Joutuu varmaan lähtemään tervan ostoon=) Jos hommais sellaisen cd:llisen laineen liplatusta. Vois sitten tunnelmoida tuossa omalla pihalla!

7 kommenttia:

 1. Vai että sellaiset jahdit rantautuvat tuosta noin vaan teidän pihalle! Siistii!! :P

  VastaaPoista
 2. ...
  Mihin päättyvi tie?
  Lyö kuohut purren puuta ja talkaa.
  Mikä ihminen on?
  Virvaliekki levoton.
  Jo hiekka heljä riiteleepi jalkaa.
  Yksi syntyy riemuun ja toinen murheesen
  ja kullakin on kellonsa pohjass´ sydämen;
  kun se seisahtaa, niin kuolon aika alkaa.

  Virta venhettä vie.
  ...

  Puuharava ja -venhe ovat molemmat oih ja voih, uuh ja aah. Venhe täyteen rehuja (=kukkia)! :D

  Ja synttärionnittelut, vaikka tulevatkin näköjään myöhässä!!! Paljon onnneeaaaa vaaaaan, pallljonnnn onnnneeeaaaa vaaaaan, paljonnnn onnneeeeaaa Hannnneeee, sulle toiiiivoooteeetaaaan!!! =)

  VastaaPoista
 3. Jättimäiset synttäri onnittelut ! Onpas ihastuttava tuo linnunpönttö :) Niinkuin on kyl noi sun muutkin uutuudet

  VastaaPoista
 4. Muistan jossain nähneeni kuvan, missä paatti oli täynnänsä kukkia. Se oli i-ha-na! Eli pistät sinne kukkia ja sit lykkäät sellasen jalustallisen riippumaton sinne ja siellä sit loikoilet!

  VastaaPoista
 5. Paas kattoen että jussiks on yrttyiä paatissa....ihan vaan siks ettei kukaan uskalikko pääkkö humalikko päätä keksiä pienessä päässään, että kato hei, hyvää kokkoinesta....huh huh, hirvittää sjatuskin!
  Et kai sä kuitenkaan tätä siihen hunksien uima-altaaseen o ajatellut laittaa lillumaan ??

  VastaaPoista
 6. Huippu hieno puuharava!Ja mikä väri.Kyllä ennen osattiin.
  Määkin haaveilen vanhasta puuveneestä pihamaalle.Täyttäsisin sen mullalla ja kukkia täyteen.Jäähään oottelemaan sen rantautumista..
  Onnea synttäreiden johdosta ja hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 7. Ihana vene!!
  Olen aina haaveillut veneestä pihaan ja se täyteen kukkia:)
  Edellisen kodin pihaan olisi mahtunut (mutta ei löytynyt), tänne ei:(

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3