tiistai 10. heinäkuuta 2012

Joutavalla jottain

Lomailtu on nyt pari päivää ja olen ollut aika tuottelias. Tänäänkin kulutin ystävän kanssa ensin pitserian penkkiä ja sitten kahvilan penkkiä yhteensä neljä tuntia;) Ihan parasta lomanviettopuuhaa. Olen mie seisaallaankin ollut, maalasin nimittäin joutessani keittiön seinät. Joten keittiö on loman kunniaksi jotakuinkin tämän näköinen:
Laitoin hunksin siihen komistamaan karmeaa näkyä. Seinienmaalausidea lähti ihan siitä kun sävytetyllä maalilla tänne muutettua maalattiin nuo seinät ja minust ne oli nyt jo ihan keltaiset=( Kaipasin vähän raikkautta niin vaihtelun vuoksi vetäsin ihan pelkällä valkeella. Tässä lähtötilanne:
Myös lähtötilanne-kuvassa hunksi bongattavissa=) Sama kohtalo ois vielä ruokasalin seinillä. Toivottavasti jo torstaina saisin sen urakan tehtyä, huominen menee mattopyykillä. Lopputilanne kuvaa ei vielä keittiöstä ole, vähän on tavarat vielä hyllyttämättä. Tempasin tuossa äsken vielä öljyten keittiötasotkin, kyllä sitä enemmän aikaan saa tälleen lomalla. Päikkäritkin olen kerennyt nukkumaan. Mutta lopputilanne-kuvaa odotellessa voisin esitellä kirppisostoksiani:

Pieni talo preerialla-tuotteet lähtee aina mukaan. Tosin eipä noita hirveesti kirppareilla ole, mutta tällainen englanninkielinen kirja oli 2 eurolla niin pitihän se fanin hyllyynsä moinen ostaa. Mulla on kyllä pari preeria-kirjaa tuolla hyllyssä suomenkielisenäkin. Todellakin jos se tönö vielä siellä preerialla ois pystyssä niin tietäisin minne suuntaisin seuraavaksi reissuun, sinne kun on ilmeisesti jossain vaiheessa järkätty turistireissuja. Viime viikolla ostin tuollaisen hienon rasian paikalliselta kirppikseltä, viulu on aikaisempi ostos.

Ihana rasia ja taidan tietää tekijänkin;)  Samasta pöydästä lähti Tilda-kassikin josta ei kuvaa ole ja nämä ihanat purkit, kynttilänjalka on arabian ja sen ostin viikonloppuna Joensuun kirpparilta:
Että tämmöistä täällä. Ei ainakaan käy lomalla aika pitkäksi ja näköjään tekemistä löytyy omakotitalossa aina. Tosin nämä minun tekemiset ei niin akuutteja ole mutta pittäähän sitä joutavalla jottain olla, eikö?! Loppukevennykseksi kuvamateriaalia hunksista joka ilmeestä päätellen on sitä mieltä että etkö oikeesti keksi muuta tekemistä kun maalata kertaalleen vuosi sitten maalattuja seiniä uudelleen:

Ehkä miun pittää lepytellä hunksia ja viedä se paikalliseen uuteen kahvilaan kahville. Sinne kun on hunksitkin tervetulleita... ihan kaikenlaiset hunksit siis, ei pelkästään meidän hunksit=) Ei kun hunksille kraka kaulaan ja kahville!

16 kommenttia:

 1. No, oot ollut tuottelias...toisin kuin täällä... Seuraan joka tunti säätiedotusta, ettäs jokos sitä voisi reissuun lähteä ;D Pirkanmaalle olisi tarkoitus ajella, mutta saa nähdä kuinka käy.

  Takamus puutuu...myös näinkin lomalla *heh*

  Hunkseille haleja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens viikolla olen päättänyt olla vähemmän tuottelias. Ihan pakko ois yrittää vähän levätäkin=)

   Hunkseja halailtu taas ihan urakalla <3

   Poista
 2. Jatkoa odotellaan :)
  Ja kuvia hunkseista kahvilassa. Ehdottomasti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahka hunksit kahvilaan vien niin kuvamateriaalia otan ehdottomasti.

   Poista
 3. Ihana muistutus tuosta Pieni talo preerialla porukasta. Mä niin matkasin ajassa 25 v. taaksepäin ja niihin ihaniin kirjastoreissuihin kun löytyi preeria-kirja luettavaksi. Täytyy varmaan lukea ne uudelleen =D
  Hienot on kirppislöydöt. Taidanpa suunnata itsekin pian kirppikselle, Lahteen tällä kertaa kun löysin netistä vinkin jumbomegaisosta superkirppiksestä siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni talo preerialla on ihan parasta! Aion taas syksyllä aloittaa koko sarjan alusta.

   Poista
 4. Siinähän tuo loma menee, mukavassa seurassa vähän rennosti istuskellessa ja kotona sitten töitä väliin,. ei tuu sitä lomatressiä, kun tekee jotain hetken ja ajan mukaan. Hunksillekkin lomaa! Viihtykää mukavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on kyllä stressiä... ei oikein huvittais tää myllääminen mutta toisaalta kun jotain päähänsä saa...

   Poista
 5. Ihania kirppislöytöjä ja hyvin kotiisi sopivia.

  VastaaPoista
 6. Ihan huippukuva Hunksista. Tuommoinen kuva pitäisi suurentaa ja laittaa seinälle! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota ilmettä näkee ihan tarpeeksi täällä ilman suurennettuja kuviakin... =)

   Poista
 7. No tolla ahertelulla kyllä saa penkkiäkin kuluttaa ! Terkut hunkseille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunkseille terkut lähetetty <3 Hunksit on niin mielissään kun friidut heitä muistaa!

   Poista
 8. Oikeinpa arvasit tekijän ; )Kiva kun miellyttivät!
  Mukavaa loman jatkoa!
  Toivottelee Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania oli kaikki sun käsityöt! Olisin ostanut varmasti niitäkin tildanukkeja mutta kun äitin puolesta niitä olen saanut, ne oli kanssa ihania!

   Loma onkin ollut oikein rentouttava... =)

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3