keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Micra

Ihan alkuun ennenkuin rupeatte lukemaan, voisitte klikata tästä, että pääsette tunnelmaan.

No niin nyt asiaan, tänään on Micra viety katsastukseen ja arvatkaapa kuinka kävi!??! No läpi meni tietenkin heittämällä!!! Ajattelin siis vähän kertoa microilustani. Tässä potretti Micrasta kera hunksin. Huomatkaa hunksin vedenvihreä micran sävyihin ja muutenkin tyyliin sopiva mirri.
 

Tässä vielä tyylikäs Micra-hunksi. Hunksit tietenkin on aina turvavöissä kun Micralla ajellaan. Jos ollaan hunksin kanssa kahdestaan saa hunksi olla etupenkillä, muuten matkustavat takana. Tosin rusettipakkoa ei hunkseilla ole, ei edes Micrassa.

Minun Micravarusteisiini kuuluu Micralasit, nuo tyylikkäät punaiset aurinkolasit, joita pidettäessä ei posket pääse ruskettumaan. Ei häikäise aurinko ajaessa. Vaaleanpunaiset karvanopat koristavat micran takaikkunaa ja tietenkin takakontin varustuksiin kuuluvat mutterit ja muut säilytetään vanhassa matkalaukussa;)

Micrassa parasta on se että siinä kulkee huonekaluista lähtien kaikki. Aina kun lähetään ostamaan jotain isompaa, otetaan Micra. Toiveikkaana yleensä kirppiskierroksellekin lähden Micralla. Micrassa on kuljetettu mm. tämä pöytä (terveisiä Varpulle=) :

Myö tytöt istuttiin nenä kiinni linssissä mutta mahtupahan pöytä ainakin kyytiin! Lisäksi Micrassa on kuskattu kotiin myös tämä seuraavan kuvan tuoli. Hauska juttu, mentiin huonekaluliikkeeseen tuolin ostoon ja sanoin myyjälle että otan tuolin jos mahtuu kyytiin. Myyjä sitten kysyi että milläs autolla te olette, minä osoittelin hehtaarin kokoisesta kaupanikkunasta pihalle hehtaarinkokoiselle parkkipaikalle jos törötti yksinäinen Micra.


Nauratti kyllä mutta mahtui kyytiin. Maksoin tuolin vasta lastauksen jälkeen=) Hyvin onnistuneen katsastusreissun jälkeen (toisin sanoen kun rahat ei menekään korjauksiin) ajattelin perjantaina taas suunnata kirppiksille - Micralla tietenkin!

16 kommenttia:

 1. Tää oli hauska! Suupielet ovat korvissa!

  Kauheesti täällä mietin, että mitä näpsäkkää kommenttia keksisin...tiesitkös muuten, että on olemassa sellainen suomalainen garage rock bändi kuin The Micragirls. Ei kuulu mun suosikkeihin, mutta tulipahan vain mieleen. Wikipedian mukaan bändin ominaissaundi perustuu primitiiviseen komppiin, ujeltaviin urkuihin ja energisiin laulusuorituksiin. Uransa aikana bändi on kuulema laajentanut ilmaisuaan ränttätänttä-hauskanpidosta sielukkaaseen tunnelmointiin. Jaahas. Et sillee.

  No, eipä tuo nyt kovin hauska juttu ollut, mutta tiedätpähän nyt tuollaisenkin faktan, jos et aiemmin tiennyt. :D

  Tämähän on yhtä juhlaa Hunksi-faneille (mukaanlukien minä). Viimeksi esiteltiin Terva-Hunksit ja nyt Micra-Hunksit. Hunksit ovat kyllä komeita noissa ruseteissaan. WAU!

  Hunkseille rapsut!

  P.S. Nuo Micra-lasit ovat aikas päheet. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ottaskohan micragirlsit mut pändiin mukaan, mulla sentään kolmas micra kierroksessa jotta enkö tuota aika micragirl ole?! =)

   Poista
  2. Hih, vois ottaaki. Lähetä demo. :D

   Poista
 2. Mutta ei kyllä mahdu heinäseipäät sun mikraan, ei kyllä mahdu...mitä lyödään vetoo?? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä siihen heinäseiväskin menee, jos ei muuten niin sillä tavalla että aukaisee sivuikkunat ja laittaa poikittain. Mitä micraan ei mahdu, sitä ei tarvita.

   Poista
 3. No ny puhuit ittes pussiin. Jos ne heinäseipäät kerran mahtuu Micraan, niin misäneviipyy??? Ei oo näkyny vai onko Pepi??!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noup, alan ite huomenis veistellä, istahan rappuselle :)
   Ja viheltelen veistellessäni.

   Poista
  2. Joko oot Pepi veistellyt?! Täällä nimittäin tarvittais lisää noita seipäitä että sinähän voisitkin postittaa niitä mulle;)

   Poista
 4. Sulla taitaa olla aika hyvät kuvauspalkkiot hunkseille, kun ovat aina niin nätisti kuvissa :D

  VastaaPoista
 5. Hihii, täällä kans yksi Micralainen :) Tai viime kesänä myytiin mun sininen kauppakassi hyvään kotiin, kun ei enää kahta autoa tarvittu. Nissanit on mennyt meillä aina kerralla leimasta läpi! Kovaa ajoa sitten vaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Möit micran! härregyyd! Minä oon myynä micran vaan jos oon ostanut tilalle uuden=) Tai no ekan taisin myydä kun rupesi leviämään mutta tokan micran annoin vaihdossa nykyiseen=)

   Poista
 6. Micra rules!Ihme auto imee sisäänsä 8 kappaletta nuorta naista,lisäksi kuski ja yksi jackrussell riiviö. Testattu monet kerrat kun olen kuljettanut tyttöäni ja koko joukkuetta harjoituksiin.Poliisit eivät ole onneksi nähneet..
  Riiviö vain kuvittelee olevansa teiden kuningas ja ilmoittaa kenen teillä sopii liikkua ;)
  Pensseli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä micraan menee kaksi hunksia, minä ja teemu + esim vaikka nojatuoli. Just sopivasti meidän tarpeisiin=)

   Poista
 7. Minun eka oma auto oli taivaansininen kanttimallinen Micra ja vieläkin on ikävä sitä! Nelihenkinen perhe ja kaikkien tavarat mahtuivat mummolareissuilla siihen oikein hyvin. Tosin silloin ei autossa ollut enää yhtään tyhjää tilaa ja vain minä osasin pakata auton niin että kaikki oli sisäpuolella:). Esikoisen kanssa matkatessa saatiin mukaan myös pinnasänky ja kuomurattaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, taivaansininen micra <3 sellaisesta mie oon aina haaveillut. Jos joskus voitan lotossa ja ostan uudenkarhean micran, otan sen ehdottomasti taivaansinisenä!

   Kiitos mukavasta micramuistosta!

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3