torstai 12. heinäkuuta 2012

Pikkuisen vaiheessa...

Tulin vaan tänne ilmoittamaan taas että täällä on maalaukset ja siivoukset pikkuisen vaiheessa=) Jotenkin tämä sotku pitäisi tämän päivän aikana saada siivottua koska huomenna ajattelin ihan oikeesti olla vaikka ulkona. Tai sitten sisällä tekemättä mitään. Säästä riippuen. Nyt näyttää tältä:

Tässä vielä seuraavaksi kuva eiliseltä ennen maalausta. Tuo edellinen kuva taitaa olla otettu ekan maalauksen jälkeen, tänään maalasin vielä toisen kerran. Näissä siis vähän näkyy minkälainen sävy seinissä ennen on ollut, verrattuna nykyiseen. Minun mielestä ainakin eroa on.
Olkkariakin ajattelin vähän uudistaa pienesti. Tosin en maalaa enää yhtään seinää. Vähän noita tavaroita jos vaihtelis paikasta toiseen niin sais vähän vaihtelua. Nyt täällä tosiaan on kaikki vielä vähän vaiheessa ja näyttää lähinnä tältä:

Heh. Kyllä on ihan älyttömiä nämä projektit. Toivottavasti illemmalla huomaan että lopputulos palkitsee... Loppukevennykseksi kuva jälleen hunksista joka on ihan kympillä mukana tässä projektissa, seuraa minua kuin hai laivaa <3

En taida raaskia sille sanoa että enimmäkseen se on vaan edessä kun jaloissa pyörii... Jep, mutta ei se auta kuin nostaa hanuri tästä sohvasta ja ruveta hommiin että tämän tänään siistiksi saa. Palaillaan friidut! Niin ja vielä hunksien puolesta kiittelen niistä rapsutuksista ja haleista joita hunkseille lähettelette. Hunksit on niiiiin otettuja saamastaan huomiosta=)

8 kommenttia:

 1. Jep, kyllä sen eron huomaa. Jo ensimmäisen maalauksen jälkeen tila on paljon raikkaampi.

  Illalla sitten otat Hunksit kainaloon ja nautit aikaansaannoksistasi! Muutoksesta tulee varmasti hieno.

  Hunkseille PALJON rapsuja!!!

  Meillä muuten pistettiin aamulla arvonta pystyyn tai oikeastaan dogit laittoivat! Käykääs kurkkaa ja Hunksit kans! =)

  VastaaPoista
 2. Jaahas, siellä on Majakka ja Perävaunu pistäneet hunksinwonksin : DD
  Odotellaan lopputulosta !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunksinwonksin=) Just hyvä! Kohta täytyy varmaan kirjoittaa oma hunksi-suomi-hunksi sanakirja.

   Tai sitten ei=)

   Poista
 3. Olen samaa mieltä, että raikkaampi on jo nyt. Iloa projektiin!

  VastaaPoista
 4. Kohta saa hunksikin mustan täplän piiloon valkoisella maalilla,heh heee=)Kivahan se on uudistaa omaa soppea.Maalaminen tahtoo aina laajeta.En maalaa kun tuon pienen lipaston,niin kohta on maalattu kaikki lipastot.Niin käy ainakin mulle.
  Mutta uudistuksien lopputuloksia ootellessa toivon sulle myös hyvää viikonloppua=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunksin täplä on talon ylpeys, ei sitä passaa piiloon maalata=) Tosin Veetille meinasin että teen saunasupilla samanmoisen täplän.

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3