sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Tervahunksit (Hunksivaroitus!)

Täällä ollaan kuleksittu tervahöyryissä ja vähän maalihöyryissäkin=) Eilen tervattiin meidän kärrynpyörät, jospa ne nyt kestäis pidempään. Kyllä nyt on saanut tummaa väriä pintaansa sauna ja vähän muukin näköjään=)

Niin ja hunkseiltä tietysti tervattiin mustat kohdat, nyt oikein kiiltävät mustana. Toinen hunkseista liipaisi liian läheltä kärrynpyöriä ja nyt on kyljessä musta tervaviiru. Valitettavasti siitä ei kuvaa ole, mutta tässä päivitetty hunksi nro 1:

Tervahunksia voi kätevästi käyttää vaikka saunassa tuoksuntuojana. Ja onhan siitä seuraakin saunassa. Kuuntelee sujuvasti kun sille haastelee. Tai ainakin on kuuntelevinaan... ;) Hunksit muutenkin on niin täydellisiä sisustuselementtejä. Ostin eilen alennusmyynnistä auton,  ajattelin että laitan lehtiä tuohon kyytiin mutta ei. Hunksi on paljon parempi. Ja nätimpi <3

Iskä oli täällä molempina päivinä tekemässä taas pisteaitaa. Kylläpä vaan näyttääkin ihanalta. Pientä päivitystä tuli myös saunan porttiin. Edellinen oli valkoinen, mutta kyllä tuo on parempi.

Tässä vielä pari kuvaa hunkseista, ihan vaan teille jotka olette kaipailleet. Aika vähän on nyt hunksiasiaa ollut täällä. Itse niitä kun näkee koko ajan (ainakin seurailija-Onnia) niin ei edes muista että fanit on unohtuneet kokonaan. Pyydän anteeksi ja olkaa hyvä:
Kesä ja hunksit. Ja viikon päästä vielä lomakin! Voiko sitä ihminen enää muuta toivoa...

10 kommenttia:

 1. Kääk, nymmä repeen ihan liitoksistani, kun on niiiiiiiiin paljon kaikkea iiiiiihanaaaaa tässä postauksessa. Mistäköhän sitä edes aloittaisi?

  No, Hunkseista tietenkin. KIITOS, KIITOS, KIITOS!!! Toiseksi viimeinen kuva eli kellivä Hunksi on paras!

  Terva-Hunksi!!!!!!!!!! OOÄMMGEE Siis oikeesti, jos mullakin ois Terva-Hunksi saunassa, niin mäkin saunoisin joka päivä. Nyt nimittäin lämpeää tuo bastu aika nihkeästi.

  Tervatut kärrynpyörät, ei, mä en kestä enää ja sitten vielä tuo heinäseiväsaita. ARGH!!! Älä vaan sano, että sekin tervataan. Hunksi-mobiilin voisi tervatakin.

  Sulla tosiaankin on aika kattava valikoima kaikkea mitä pieni ihminen voi toivoa eli Terva-Hunksit, heinäseiväsaita, tervatut kärrynpyörät,...

  Heinäseiväsaita...siitä tulee kyllä IHANA!

  Rapsuja ihanille Terva-Hunkseille. Luulin, että Hunksit on ihania, mutta Terva-Hunksit ne vasta ihania ovatkin. Tervan tuoksu on kyllä kaikista tuoksuista ihanin. Sitä voisi haistella missä vain ja koko ajan. Mullakin roikkuu tervasaippua kotona, joka ei siis ole käytössä. Antamassa tuoksua vain ja sitten sellainen tervanarurulla kanssa löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunksit kiittää, tervattuna ja ilman ;)

   Poista
 2. Terva-Hunksi on kyllä mahtava idea esim. tuliaisena, tuparilahjana tai joulupukin konttiin kaikille, jotka pitävät saunomisesta.

  Mites on, tykkääkö teidän koiruudet saunoa muutenkin kuin vain tuoksuntuojina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän sitä oiskin ideaa. Tekis hunksin profiilin muotoisia levyjä vaikka jostain vanerista, kastais sen tervaan ja tadaa siinä on sitten tervahunksi tupareille viemisiksi. Hitti!

   Meidän hunksit tykkää saunoa, Onni pitää ajaa aina saunasta pois=)

   Poista
 3. Voi vitsi, mä rakastan tervantuoksua. Olisin koko ajan nenä kiinni Hunskin hännässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin olisit;) Yksi hunksi syö just tuossa luuta nenän alla ja välillä ilma tuoksuu ihan muulle kuin tervalle=)

   Poista
 4. Tykkääkö molemmat hunksit saunoa? ♥ Meillä alkaa sitten samaan aikaan lekottelu. Hyvää lomaa meille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat saunoo, mutta veeti ei pysy paikallaan saunassa(kaan) joten pääsee vasta sitten lämmittelemään kun muut on käyneet. Onni makoilee tyytyväisenä aina lauteilla=)

   Poista
 5. Miten hieno auto Hunksilla on !!! Voi vitsi, että Onni olis kateellinen jos näkisi. Ja silläpä ei näytetäkkään.
  Ihanat ympäristöt teidän hunkseilla olla pöllötellä. Kesä on ihanaa aikaa.
  Meillä odotellaan lomaa vielä muutama viikko.
  Onnikin on tuoksuparsoni, vaan eips ookkaa tullu mieleen tuo terva. Pitänee ehdotella tyttärelle, josko Onnista tehtäis meidän saunatonttu, sellainen tervanhajuinen. Poika tykkää saunoa joten vois onnistuakin hyvin.
  Terkkuja hunkseille lähettelee nää meidän pari daamia.
  terveiset Essilästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, terveiset hunkseille lähetetty ja hunksit lähettää tietty daameille takas <3

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3