tiistai 31. heinäkuuta 2012

Toiveiden täyttymys?

Juu, vihjailin eilen että olen taas hommannut tänne jotain uutta. Todellakin, peräkärryn kanssa haettiin tämä salaisuus. Monta vuotta olen tästä haaveillut ja nyt kun se täällä on niin en tiedä onko se sittenkään hyvä =) Just. Mutta tässä nyt ekaks kuva hämmästyneestä hunksista kun roudattiin kamat sisälle:
Hunksi oli ihan että mitä nyt TAAS!??! Ja hetihän se piti testata, että hyväksytäänkö tällaista tavaraa tänne meille ollenkaan...

Joo kyllä se taisi ylittää hunksistandardoinnin rajat;) No joo, tosiaan, käytiin Ikeassa heittämässä keikka ja Ektorpin divaani roudattiin tänne meille. Monta vuotta olen tuosta haaveillut mutta Helsingin reissuilla on jäänyt ostamatta kun ei mahdu kyytiin, ei edes Micraan. Nyt sitten kun Ikea tuli Kuopioon niin het piti käydä ostamassa. Nyt en vaan tiedä että onkse sittenkään hyvä.
Siis hyvähän siinä on makoilla, suorastaan liian hyvä. Siihen kun lisää vielä takkatulen loimun talvella niin jo passaa. Mutta ulkonäöllisesti en ole ihan varma että onko se hyvä tuossa. Ehkä miun pittää vielä pyöritellä sitä tuossa. Kuitenkaan en kovin etäs tuosta takasta sitä haluis.

Tai sit pitää kokeilla karsia tuosta tavaraa ympäriltä pois. Siinä se nyt jokatapauksessa on ja muuta paikkaa sille ei ole=) Lopuksi vielä pari yleiskuvaa ruokasalista:
Seuraavassa kuvassa näkyy muuten lamput ikkunalla jotka Ikeasta ostin.  
Niin se vaan loma lähenee loppuaan, viimeistä viikkoa viedään. Mutta on tässä vielä kaikenlaista mukavaa luvassa, säästä riippumatta=) Kiitokset kaikille kommenteista edelliseen <3 Nyt jäätelön syöntiin=)

23 kommenttia:

 1. Ihana tuo kolmas kuva :DD

  Mitäs jos kokeilet vaihtaa tuolin ja divaanin paikkoja....mä vähän tsiigailin eka kuvaa sillä silmällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on se toinen paikka mihin meinasin kokeilla. Mutku sitten en tiedä onko se jo liian kaukana takasta, ettei kupeet sitten lämpenekään =/

   Poista
  2. No sit sää vaan tuijottelet tuleen :)

   Poista
  3. Mie kokeilin tänään sitä tuohon toiselle puolelle ikkunaa. Jäi vähän liian keskelle lattiaa =(

   Poista
 2. Oikeessa oot - joku siinä mättää. Siis ei divaanissa, mutta siinä asettelussa. Voisko vika olla siinä, että taakse peittyy nyt aikas paljon ihanaa hirsiseinää? Hunksilaa en kuitenkaan osaa niin hyvin mielessäni pyöritellä, että osaisin ehdottaa muuta paikkaa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun mättää niin mättää. Ongelma toivottavasti korjattu=)

   Poista
 3. Ja mun silmään näyttää niin passelilta tuohon paikkaan.

  VastaaPoista
 4. Oi tuollainen divaani olisi kiva :) Varmasti löytyy hyvä paikka, jos tuo ei käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä ainakaan kovin etäs tuosta sitten viety=)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää niin divaani kuin paikkakin! Yritin sitä takkaa katella kuvista...

  VastaaPoista
 6. No johan nyt.Oon ilonen sun puolesta,jos vuosien toive on täyttynyt.Komea on divaani.Tuossa on hyvä paikka.Voit lämmitellä takan loimussa ja saman aikaan voit katsella ikkunasta ulos=)Onkohan tuo miten pitkä?Poikittain vie varmaan ison tilan.Eilen illalla,kun kävin sun divaanin bongasemassa,rupesin itekkin pyörittelemään divaani unelmaa meijän olkkariin.Itse asiassa kokeilinkin joskus tässä,mutta liian isoja divaani ratkasuja pyörittelin.Ja vaikka illalla pyörittelin päässä mitenkä päin vaan,en löytänyt ratkasua.Mutta en luovuta.Yritellään taasen=)
  Mukavia loikoiluja ihanaisessa ja loman jatketta myös=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ratkaisu sieltä sitten löytyy=)Tuo meidän divaanin pituus on n. 160 cm eli aika pitkä. Mutta toisaalta, mahtuupahan oikasemaan!

   Poista
 7. Hyvältähän tuo tuossa näyttää...:)

  VastaaPoista
 8. pistä se kulmittain nurkasta eli silloin siihen pääsee makoilemaan kummalta pitkältä sivulta haluaa ja sivuille jää tilaa vaikka pikkupöydille tms. eli onko se noin liian seinää pitkin? hieman vinoon jos ei ihan kulmasta saa pistettyä jos vie lattiasta niin liikaa tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Just noin itekin funtsin ja just noin sen sitten laitoinkin! Kiitos vinkistä.

   Poista
 9. Tai laita divaani pitkittäin ihan ikkunan eteen ja tyhjäksi jäävään nurkkaan sen divaanin selkänojan taakse jotain, pöytä, kukka , kirjahylly yms. samallahan siinä silloin voi ihastella ulkonäkymääkin ellei katso takkaa. mutta on se vaan niin nätti divaani että, minäkin haluan, vaan kun on on yksi iso tuoli jonka sijoittelussa hieman ongelmia kun hallitsee tilaa liikaa. vaan kun on mieheni lempi tuoli.....

  VastaaPoista
 10. Sopii teille täydellisesti :)

  VastaaPoista
 11. On tosiaan ihanaa kun saatiin ikioma Ikea tuonne Kuopioon. Ei ole kovin pitkä matka sinne, ei tarvii koko päivää autossa istua. Divaani on kyllä kaunis, pyörittele vaan siellä sitä paikasta toiseen, niin kyllä se asettuu sinne sitten johonkin makus mukaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän kaikelle aina paikka löytyy! Paitsi sille harmoonille joka jäi tänään konttiin=( Todellakin olisin halunnut sen tänne meille mutta ei ole tilaa. Tai olis, mutta sitten saattais jo divaanille käydä huonosti... ;) sitäpaitsi en osaa edes soittaa.

   Paitsi enkeli taivaan.

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3