sunnuntai 5. elokuuta 2012

Elokuun illat

Lähtölaskenta arkeen on aika lailla käsillä. Toivotaan nyt että vaikka loma loppuu, niin kesäsäät jatkuu. Tykkään kyllä näistä pimenevistä elokuun illoista, eilenkin viriteltiin pihalle lyhdyt ja ystävän kanssa saunottiin iltamyöhällä. Ulkosauna ja myrskylyhdyt. Taas on maailmaa parannettu. Ehkä sitä näiden voimalla jaksaa palautua arkeenkin pikkuhiljaa.
Loma oli hyvä. Osasin jopa vähän ottaa rennostikin. Sopivasti pieniä reissuja ja kotona oloa, kesäteatteria ja hyvää ruokaa. Unohtamatta hyvää seuraa, ystävien kanssa oleilua. Niin ja tietysti täällä kotona kaikki nää miun hunksit. Vaikka autotalli jäi siivoamatta ja paljon muutakin tekemättä, olen onnellinen myös tuosta meidän piha-aidasta joka on niin ihana. Tuskin maltan odottaa että saan viritellä lyhtyjä aidan läheisyyteen luomaan tunnelmaa.
Meillä täällä vielä nää miespuoliset jatkaa lomailua. Joten yritän nyt sitten vielä elää vähän tässä lomarytmissä (=vähillä unilla kun aamulla on noustava aikaisin). Mutta kun on niiiin kiva käydä ulkosaunailemassa pimeällä ja katsellä myöhään elokuvia. Ottaapahan sitten päivällä töiden jälkeen vaikka päikkärit.
Nyt vasta muuten tajusin että veneilemässä ei tullut käytyä kertaakaan! Jotenkin kun säät on välillä olleet vähän sitä sun tätä niin unohtui koko homma. No jospa tässä tulis joku lämmin päivä vielä että vois tuonkin jutun hoitaa pois alta=) Nyt toivottelen kaikille tunnelmallista elokuista iltaa!!

7 kommenttia:

 1. Kiitos toivotteluista! Tykkään itsekin näistä pimenevistä illoista :) Tuo lyhty on tosi kaunis. Mukavaa, että sait sittenkin kunnolla lomailtua ja rentouduttua vaikka aluksi tuskailitkin niiden säiden kanssa :) Ja veneilemäänkin vielä varmasti ehdit!

  VastaaPoista
 2. Tarkoitatko sitä venettä mikä on teillä pihalla? :))

  VastaaPoista
 3. Elokuun illat,
  sumuiset sillat,
  Hunksien Villat,
  oranssit hillat.
  Hanne Hunksilassa paikkoja tuunaa,
  pihasaunan tunnelma päivän kruunaa.
  Myrskylyhdyt, kynttilät, takassa loimuava tuli ja tuikut,
  ulkona nuotiossa paistuvat tuoreet muikut.
  Ja Hunksit divaanissa olostaan nauttii ja kellii,
  takkatuli komeiden dogien kupeita hellii.
  Tää on elokuun oodi Hunkseille,
  aina vain jaksatte iloa jakaa kaikille meille.

  =)

  VastaaPoista
 4. Voi, mä olen unohtanut kokonaan tuon lyhtyhomman!! Oon nukkumassa jo, kun on pimeää ;D Työ on niin uuvuttavaa *hih*

  Lomalla ei kertakaikkiaan ehdi tehdä kaikkea, kun pitää lomaillakin, se on todettu täälläkin. Pitää jatkaa, kun on taas aikaa.

  Työniloa joka tapauksessa, vaikkei se oikein maistuisikaan ;D Kyllä kait se siitä (ehkä jo täälläkin tällä viikolla sujuu *kädet ristiin*) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Teillä taitaa olla jonoa ja kilpailua divaanin käytöstä=)Hunksikin näyttää viihtyvän vallan mainiosti.Kivan paikan löysit sille sitten ja käy hyvin noin sivuttain.On se ihana=)
  Tunnelmallisia elokuun iltoja ja työniloja!

  VastaaPoista
 6. Löytyihän se hunksi, kun aikani etsin...:D

  VastaaPoista
 7. Blogissani on haaste sinulle: http://pieniahippuja.blogspot.fi/2012/08/your-home-sweet-home.html :)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3