sunnuntai 19. elokuuta 2012

Hunksi seinällä

Heissan jälleen! Kiitos ihanat ihmiset kommenteista edellisiin, tuli hyvä mieli niitä lukiessa. Uusia lukijoitakin on tupsahdellut ja teistä jokaisesta olen onnellinen! Vähän on matalapainetta ollut täällä ja oikein mitään en ole aikaiseksi saanut=/ Huolia huolia...
Viime viikolla rupesin muistelemaan että vieläkö mulla on tallella aikanaan ikeasta ostettu terrieritaulu josta ainakin jossain vaiheessa olin pääsyilläni. No löytyihän se aitan nurkasta ja nyt pääsi taas monen vuoden tauon jälkeen seinälle. Mitäs sanotte, ihan selvä hunksi!
Se voi kyllä olla ettei se punaisen värinsä vuoksi pitkään tuossa seinällä koreile. Kartanon herrojen kuvien jatkoksi pääsi muuan ylioppilaslarvanto=)

Tokmannilta ostin viime viikolla tuollaisen kärryn. Hinta oli huimat 5 euroa mutta mukana ollut ystävä sai hinnan tingittyä 3 euroon=) Kyllä taas tuli silläkin reissulla säästöä, kärryn kyljessä nimittäin oli 20 euron hintalappu myös. 
Keittiöön sain viimeinkin verhot vaihdettua, pari viikkoa olen ajatuksen tasolla sitä vaihtoa tehnyt. Tuli paljon parempi! Tuohon väliin vielä ajattelin laittaa (kunhan taas pari viikkoa sitäkin suunnittelen) sellaisen valkoisen kapan. Mulla keväällä oli sillä tavalla ja se oli hyväksi havaittu.
Tässä kuva nuoremman hunksin taidonnäytteestä siihen, miten nukutaan oikeaoppisesti. Luulisi että tuolla tavalla on jo hartiat kipeät mutta ei taida meidän hunksin hartioihin tämä vaikuttaa:
Onnin asento näyttää ergonomisesti paremmalta:
Loppuun vielä kuva Onnin tempauksesta. Liekö tullut Fredrikistä mustasukkaiseksi kun oli viime viikolla ängennyt friidun syliin tähän tapaan...
Siinä on friidu melkein solmussa=) Se ois taas viikonloppu taputeltu, nopeasti se vierähtää=/ Kun vaan olis yhtä hienot säät kun tälläkin viikolla on ollut niin ois ihan kiva! Eli toivottelen aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

20 kommenttia:

 1. Voi että noi teidän hunksit on niiin hauskoja tapauksia, ihan naurattaa :D Ihana tuo kärry, hyvä löytö !
  Sinulle myös lämmintä uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunksit on suurimman osan ajasta aika hauskoja=) Mutta esim tänään kun toinen hunksi riehaantu haukkumaan naapurin lehmille niin ei naurattanut. Lehmätkin katto ihan että mikätoion.

   Poista
 2. Mahtava kuvakavalkadi tuossa hyllyllä, kyllä saat olla ylpeä lapsistasi :) Hunksit taitaa tietää ne parhaimmat uniasennot! Niin, ja aika mahtava ystävä kun "kehtaa" Tokmannillakin tinkiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis ystävähän on ihan mahtava ja siitä sais jo tänne ihan oman kirjoituksen. Tinkiminen tapahtui siten että siinä oli valkoinen hintalappu jossa sama hinta kuin tarjouslapussa. Siinä kassalla sitten vitsinä heitettiin että eihän se nyt näin voi olla=) Ja sainpas kun sainkin sitten tarjoushintaan=)

   Poista
 3. Onni ja Friidu ne yhteen soppii...

  Ihania hunkseja taas =)

  -Tuija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskohan se tuohon ängennyt jos oiskin ollut niin että Fredrik ois siinä istuskellut...;)

   Poista
 4. Hunksit on ihania ja mainioita! Kyllä parsonista riittää paljon iloa :) Meilläkin on reilun vuoden ikäinen riiviö, piristää kyllä päivää kuin päivää.

  Oona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunksit on ihania miustakin! Ja kaikki parsonit myös! Kiitos kommentistasi=)

   Poista
 5. Olipas taas hauskoja kuvia Hunkseista. =)
  Kärry on hyvä löytö.

  Pst...vielä ehtii arvontaan mukaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tässähän on vielä ruhtinaallisesti aikaa osallistua arvontaan. Mie kun jätän muutenkin kaikki aina viime tippaan niin ei tehdä poikkeusta tässäkään;)

   Poista
 6. Mulle jäi mieleen kärry. Ja sen hinta. Ja se, etten itse löydä moisia koskaan! :D

  Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruusa! Tosin viikko ei kyllä ollut kovin hauska... =/

   Poista
 7. Mainioita kuvia.. olkkarista, hienosta uudesta kärrystä ja tietty hunkseista!

  suloinen Onni :)

  VastaaPoista
 8. Eipä ollut kärry hinnalla pilattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei! Vähän siinä oli renkaat löysällä että sen takia varmaan oli alessa.

   Poista
 9. Oi mitä nukkuma-asentoja! Meillä suosikkipaikka taitaa olla pyykkikasa, siis kasa, jossa puhtaita pyykkejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä eivät vielä pyykkikasaan ole eksyneet=)

   Poista
 10. Voi, tuttu taulu seinällä! Meillä on tuo taulu tv-huoneen seinällä. Muistuttaa parsonista, joka meillä aikoinaan oli.

  Sari R-E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Hassu tuossa taulussa tuo korvien asento. Meidän koirilla joskus korvat on tuolla tavalla=)

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3