perjantai 3. elokuuta 2012

Hunksifiguuri - hunksien käsityökoulu osa 3

Tänään palataankin taasen tuunausten pariin. Jokaisella itseään kunnioittavalla bloggarilla kun on kotonaan sellainen hieno mallinukke ja kun minä en sellaista ole onnistunut löytämään, täytyi siis tehdä sellainen itse. Tarvitset siis...
mallinukelle jalan. Ja...
mallinuken. No oikeastaan näiden tarvikkeiden hommaaminen on tässä tuunauksessa se vaikein kohta, koska kun olet nämä tarvikkeet hommannut ei tarvitse kuin...
...nostaa hunksi paikoilleen. Se on sitten toinen homma että miten saat hunksin pysymään aloillaan. Minä käytin lihapullaa apuna. Toki voi myös kokeilla erikeepperiä ja se on siinä! Nyt ei multa puutu enää kuin madonna-patsas ja ektorpin sohva;)
***
Maalailin tänään vähän juttuja ja tuo hunksin jalka sai siis valkeaa väriä yllensä, se oli sellainen tummanruskea. Lisäksi maalasin tällaisen tuolin raamit:
Tarkoitus oli siis raikastaa lopputulosta (oli siis ennen ihan sellainen tummanruskea) mutta nyt tuo vihreä kangas näyttääkin likaiselta=) Eli ei mennyt ihan niinkuin strömsössä. Tässä vielä kera divaanin:
Täällä on nautittu kesäillasta. Teemu teki tuollaisen penkin tuohon takapihalle aidan viereen:
Jostain syystä maalaillessa rupesi ihan ihme Topin kappale soimaan päässä. Ja sehän käy kuin nenä päähän tähän elokuiseen iltaan (klikkaa tekstiä):


Just täydellistä mun melankoliselle sielulle;) Taidan tänään rapsauttaa miun uuteen vaaleanpunaiseen lyhtyy kynttilän tulille. Ihanaa kesäiltaa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Samoin sinne, Hanne!

  Toi sun torso on paljon parempi kuin meikäläisen ;D Pitäisköhän kokeilla pysyykö kissa yhtä hyvin jonkinmoisen tason (=pienemmän kuin keittiön pöydän) päällä... H-mmm, haastetta...

  Ihana on tuo divaani *kuola valuu...* ja isännän tekemä penkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti tuo on vähän sellainen kertakäyttötorso kun hunksi ei siinä yhden lihapullan voimalla pitkään viihdy=)

   Poista
 2. Tuo penkki tuon ihanan aidan vieressä on just eikä melkein. Voi pientä hunskia kun on joutunut vähän ahtaaseen istumapaikkaan, Himmu ei varmaan pysyisi edes lihapullan voimalla. (se kun ei syö lihapullaa)
  Oikein mukavia elokuun iltoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli! Ei tuo meidänkään hunksi tuossa puolta minuuttia pidempään viipynyt=)

   Poista
 3. On sulla komee mallinukke, komeempi kuin monella muulla :) Tuo penkki on just täydellinen tuohon... Mukavia kesäiltoja!

  VastaaPoista
 4. ...hupsis tupsis pimpeli pompeli
  Hanne se Hunksille takkia ompeli...

  Hih, eikös ne näin mene ne Hunksi-polkan sanat siinä yhdessä säkeistössä? :D

  Upea on mallihunksi ja upea on myös Teemun tekemä penkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt soi päässä toi laulu. Joululaulu! <3

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3