sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Syksyn säveliä

Laitanpa tähän nyt ulkoa kuvia kun olen muutamana päivänä ottanut, saapahan ensi syksynä katsella täältä sitten että miltäs meillä tänä syksynä näyttikään. Tää blogin pitäminen on siitä hyvä juttu ainakin, että tää on vähän niinkuin eräänlainen päiväkirja, voi muistella sitten menneitä=)
Ulkosauna tuli tuossa männä päivänä siivottua talvikuntoon. Nyt onkin minusta ihan paras ulkosauna-aika, kun illat hämärtyy. Tunnelma on kohillaan aina kun tulen rapinaa kuuntelee. Meillä tosin on tuollainen viulunsoittaja tuolla saunan ikkunalla, että kyllähän se viulun soitantakin tunnelmansa tuo=)
Tässä seuraavassa kuvassa näkyy paikka jossa meillä oli se ihan älytön puukasa. Teemu ahkeroi sen kimpussa muutaman viikon ja hops, nyt on puut poissa! Ens kesänä tuohon tulee paviljongin paikka. Ja jos siihen sais laudasta tehtyä paviljongille ihan kunnon alustan. Ja ison, että voi vaikka tanssit järjestää=)
Vanha paviljonki (ja varsinkin sen kattokangas) alkaa olla jo siinä kunnossa että uus on hankittava. Tosin jos löytäisin tuohon vanhaan jostain uuden katon niin sitten vielä tuo runko kelpais.
Takapuolen (hehe) terassikin siistiytyi syyskuntoon. Miun päikkärikeinu lähti talviteloille=( Ens keväänä pitäs käsitellä jollain tuokin terassin lattia, alkaa jo olla vähän kulahtaneen näköinen tuommosenaan.
Lehmäkin tuli laitumelta terdelle lämmittelemään. Nyt kun puista on lehtiä tippunut niin mie saankin ihailla naapurien lehmiä (tai hiehoja) ihan tosta omalta pihalta. Mie niin rrrrakastan lehmiä! Ne aina vähän hölmönä kattoo Veetiä kun se tuossa haukkuu, yks päivä ne katseli kun mie leikkasin ruohoa. Ihanat.
Etupihan vene se vaan kelluu paikallaan. Onneks on hyvä ankkuri meillä=) Miun istutuksista on jäljellä vaan laatikot, kyllä niistä sai tilliä ja persiljaa. Salaatti oli reijillä ja ei muutenkaan tainnut tykätä sateista. Mutta ensi kesänä uusi yritys!

Laitan vielä tuonne Facebookin puolelle jämäkuvia pihalta. Niissä seikkailee vaan tämä meidän toinen hunksi. Toinen joutui eilen sisälle kun pelotteli taas jotain pihan siiliä hengiltä haukkumalla siinä siiliparan ympärillä=/
Mie oon tänä viikonloppuna saanut siivottua pihaa, pestyä ikkunat ja siivosin tänään vielä keittiön kaapit. Vähänkö oon ollut ahkera. Nyt taidan keskittyä Pieneen taloon preerialla=) Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Sä oot ollut ahkera! En mää ole vielä tyhjentänyt mitään....pahasti näyttää siltä, että kaikki jää kohta lumien alle ;D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Meillä on pihahommat vielä ihan kesken:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä sen huomaa, että alkaa olla syksy ihan kunnolla...mä kauhulla odotan jo sitä koivunlehtien määrää!
  Lillassa käynnitkin alkaa olla jo silkkaa pihahommaa.

  Multa vaan puuttuu tuommoset mukavat apurit ☺

  VastaaPoista
 4. Siellä ollaankin puuhailtu aikas paljon. Rapsuja Hunkseille! =)

  VastaaPoista
 5. Heipparallaa ja tervehdys taloon! Lisään sut blogilistalleni, etten hukkaa näin kivaa blogia. Ehdin nyt tehdä vain pienen tourneen ja olen jo ihan koukussa hunkseihin ja heidän lukaaliinsa. Meillä on muuten saman näköisiä salamatassuja itsellä. Teillä taitaa olla russeleita ja meillä taas andalusian ratoneroja. Serkkukoiruuksia siis.

  VastaaPoista
 6. Ahkera oot ollut.Mutta sain minäkin ikkunat pestyä=)
  Kaunis on tuo teijän pihapiiri pikku rakennuksineen.Ja ulkosauna on tietty paras kaikista.

  VastaaPoista
 7. Onpas kivasti jo väriä puissa.
  Mä jaksan joka päivä ihmettellä, että miks täällä on nurtsi vielä vihreä ja puutkin ihan samalaiset kun kesällä. Toi on ihan tylsää koska kuitenkaan ei oo enää mikään kesä.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3