sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Hunksien sävyä syksyyn;)

Heissan kaikille, syksyistä sunnuntaita täällä toivottelen hunksi kainalossa=) Tosin täällä on säät suosineet tänä viikonloppuna, eilenkin paistoi aurinko ihanasti koko päivän. Saatiinkin sitten kaikki pihahommat tehtyä, mutta siitä myöhemmin kuvatodistusta=) Ensin tänne sisälle, torstaina nimittäin vaihdoin pienimuotoisesti järjestystä tuossa meidän ruokasalissa.
Hunksi siinä toimii esittelijänä. Pöytä siis käännettiin toisinpäin ja tuohon sivuille tuli tilaa. Ja se ei muuten ollutkaan vaan sellainen viiden minsan homma tuo pöydän kääntäminen, se nimittäin vaati sen että puusohva piti kantaa pois. Tuollaisen oksan kärräsin tuonne nurkkaan, nyt pitäs vaan keksiä mitä siihen ripustaa, olkoon nyt siihen asti ihan tuollaisenaan.
Ja kuten seuraavasta kuvasta näkyy, yksin ei tarvi tuossa pöydässä istua koskaan, Fredrik (tai Frederik, kuten Teemu sanoo) istuu siinä seuramiehenä aina. 
Ja tässä vielä sohvaperspektiiviä. Olen tässä näitä kuvia katellessa miettinyt että onko mulla toinen jalka pidempi kuin toinen ja seison sitten ihan vinossa kun aina noi kuvat on kallellaan oikeeseen nurkkaan päin;)
Ja tässä vielä linssilude hunksi. Tällä hetkellä hunksit näköjään käykin sisustukseen paremmin kuin hyvin, värit on pikkuhiljaa vaihtuneet ruskean eri sävyihin. Hunksien värimaailma on pop!
Olkkariin vähän vaihdoin tavaroita tuohon nurkkaan. Talot piti jo esille ottaa ja tuo pikkulipasto jonka maalasin kesällä. Tuohon nurkkaan ajattelin hommata jouluksi kuusen! Meillähän on täällä asuessa joulukuusi ollut ainoastaan tuossa ruokasalin puolella, mutta nyt tuleekin kaksi kuusta=) Siis jos jouluna vielä olen sitä mieltä, sinne näköjään on vielä kuitenkin 79 päivää;)
Eli siis kartanon pääkuusi tulee ruokasaliin ja pikkukuusi olkkariin. Enkä ole yhtään suuruudenhullu=) Tässä vielä kuva Onni-hunksista, ihan vaan sen takia kun tuli taas niin hyvä kuva.
Otin eilen kuvia ulkoa ja tänään tuolta yläkerrasta, pitää nekin tässä tänne laittaa. On ollut niin aurinkoiset ilmat että kuvatkin onnistuu. Pikku-Pha´ta ei meinaa näin hyvällä säällä sisälle saada. Eilenkin se viiletteli monta tuntia tuolla pihalla. Mutta nyt katsomaan Pientä taloa preerialla, tänään alkoi 4. kauden uusinnat;) Illanjatkoja!

8 kommenttia:

 1. Onni on aina niin kuvauksellinen. =)

  Meillä muuten alkoi eilen KILPAILU! Käys osallistumassa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni on kyllä ihme malli! Kamera tykkää Onnista=)

   Poista
 2. Hunksit ovat aina niin kuvattavia ♥ Miten ne osaakin...

  Ihanannäköistä teillä on, vaikka miten päin kääntelisit huonekaluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Hunkseille kehut välitetty=)

   Poista
 3. Kaunista on! Ihana koti sinulla. Nuo koirat jaksavat hurmata aina vaan uudelleen!

  VastaaPoista
 4. Heheeei mutta minnekkäs sohvan köijjäsit? Se mua jäi huolettamaan. :) vai joko aitta sai täytettä lisää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo se on tuolla varastossa... Mutta ei mennyt aittaan! Sitä ei nyt sotketa! =)

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3