maanantai 22. lokakuuta 2012

Hunksit sai oman ponin!

Mikä se onkaan se jokaisen pikku-hunksin lahjatoivelistan kärjessä?! No oma poni tietenkin!  Hunksit sai siis joululahjansa jo etukäteen=) Kyllä täällä onkin oltu ponista innoissaan:

Nyt sitten pitäs keksiä ponille nimi. Se voisi olla jokin ravihevosmainen nimi, kuten vaikka tyyliin Hunksin kuiskaus tai Hunksin viri. Se ei kyllä näytä ehkä ihan ravihevoselta...
Siinä se nyt tuvan nurkassa seurailee hunksien touhuja. Ja minä kun oon haaveillut että joulun aikaan pääsisin rekiajelulle tuonne metsän siimekseen, nyt ei puutu enää kuin se reki niin taitaisi sekin onnistua!
Hepalla on hunksien kruunukin päässä, liekkö sittenkin kuninkuusravien tähti eikä mikään poni! Ja sen takia nimenkin on oltava kohdallaan=) Tässä vielä kuninkaalliset poseeraa:
Ja tähän loppuun taas sitten se asioiden oikea laita. Tämänkin ponin "hankinta" on aiheuttanut sen, että Teemulla on sukka vaan toisessa jalassa kun se huomenna menee töihin;)

10 kommenttia:

 1. Kuninkuusravit ihan selvästi alkamassa, kruunukin valmiina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ne vasta ollut?! Mutta nämä valmistautuu jo ens vuotisiin=)

   Poista
 2. AsemanlaidallasenaikashyvinkiteyttikintuossaäskeneliI-ha-haa:D.Mullaonollutietokoneennäppäimistöhiemanjumissa,jotentekstimeneenyttänäännäinputkeen.:D

  VastaaPoista
 3. Eikös joskus ollut joulukalenteri telkassa, jossa oli Histamiini?
  Heppa kaukaisesti muistuttaa lajitoveriaan ;)
  Tämä hunksien heppa voisi olla kaukainen serkku nimeltään Hunksiliini :)
  terkuin Eija

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3