perjantai 26. lokakuuta 2012

Rapsakkaa perjantaita!

Huh, johan on ollut rapsakka sää! Mutta siis nimenomaan hyvä sää, tykkään tällaisesta pikkupakkasesta. Joka syksy sitä miettii että miten sitä tarkenee parinkymmenen asteen pakkasista kun tuntuu niin kylmältä muutamassa asteessakin.
Myö käytiin tänään Joensuussa, jotain pientä läks matkaan, kuten tuo kranssi. Loppusijoituspaikka ei vielä tiedossa, kunhan tuohon nakkasin. Äitiltä sain tänään maailman söpöimmät virkkaukset. Lucia kulkue nimittäin:
Eikö olekin söötit! Ohje oli jossain tämän vuoden joululehdessä. Seuraavassa kuvassa koko porukka kasassa. Lehdessä oli myös piparkakku-ukon ohje ja se on vielä tekovaiheessa=)
Napsin tuolta ulkoa muutaman kuvan äsken. On niin kivan näköistä kun on kuurassa maa.
Meidän lammikkokin alkaa olla jo jäässä. Kohta voi kaivaa luistimet esille=)
Jossain päin on tainnut jo luntakin sataa ihan kunnolla, ei meillä vielä=/ Toivotaan nyt että nämä säät jatkuu eikä tule sitä vesisadekeliä. En tykkää yhtään, vaikka lupailihan tuo jo ens viikolle sitäkin.
Minä täällä ajattelin huomenna vähän siivoilla täällä näitä paikkoja. Siis lähinnä sellaista sisustelua, kaikki loputkin kukkaviltit jo pois! Ja muutenkin täytyy vielä värejä karsia.
Verhot on tuolla pesussa ja ne vaihtuu olkkariin huomenna. Nykyiset on liian kesäiset, hui! Ja kyllä kun ympärilleen katsoo niin täytyy kyllä värien lisäksi tavaroitakin vähentää.
Kellon siirtämisen ansiosta tämä viikonloppu on vielä kaikenlisäks tunnin pidempi, ehtii tehä vaikka mitä! =) Tosin se on kyllä vähän hanurista että pimeys tulee aiemmin.
Olen tässä suunnitellut arvontaakin. Palkintokin on melkein jo kasassa. Ja ei, valitettavasti palkintona ei ole kumpikaan hunkseista;) Mutta siihen sitten myöhemmin... rentouttavaa ja rapsakkaa illan jatkoa sinne teille!

14 kommenttia:

 1. Tän silmät muuttuu kohta Hunksien ja heinäseipäiden muotoisiksi. Mä en kyllästy kumpiinkaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kauheeta jos joskus niin käy että sä kyllästyt mun hunkseihin=/ Oot niinku hunksien nro 1 fani <3

   Poista
 2. Ihanat virkkaukset, Hanne! Niin suloiset, että ! Kyllä sulla on mahtis äitee.

  Se vielä puuttuisi sun blogista, että jäällä näkyisi luistimilla olevia hunkseja ;D Ne kun ovat niin mahtavia kuvattavia muutenkin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm ei taida mitenkään onnistua laittaa hunkseja luistimien päälle... =)

   Poista
 3. just tiedätkö ajattelin tänään jotta oliskohan siusta saanu kaveria joensuuhun käsityö/kädentaito..mitkä ne nyt on messuille??mutta sieki buukkasit viikonlopun täyteen :/ mulla ihan sama meininki..sisähommia. on muuten kylymä*tyrrrr* on kyllä puut mahtavan valakosia.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai onko siellä sellaisetkin? Myydäänkö siellä siis käsitöitä vai pelkkiä esittelyjuttujako siellä on? Kun ainakin ennen joulua on jotkut myyjäiset mutta ei ne muistaakseni näin aikaisin ole...

   Poista
  2. on..areenalla ja tiedäkkö..just katoin hinnan. voi juma***** 9€ sisäänpääsymaksu. siis miksi otetaan sisäänpääsyä siitä, että pääsee ostoksille..en tajua!!!

   Poista
  3. nii ja siis ne on kädentaitomessut..eli eiköhän tuolla ole myyntikojua jos jonkin näköstä ja esittelyjä on vaikka sun mistä..

   Poista
  4. No pittäähän messuille nyt liputkin olla=) Onhan tuo aika muikea hinta kyllä... hassuahan se on että siitä ilosta pitää maksaa että pääsee ostoksille=)

   Poista
 4. Kivoja kuvia kauniista pihasta! :)

  VastaaPoista
 5. Onpas ihana virkattu Lucia-kulkue! Kauniita kuvia pihaltasi... Meillä on satanut melkein koko päivän hiljalleen lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, ei meillä vaan näy lunta=( Epistä!

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3