keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Regei okei...

Nyt sitten seuraa paljastuksia meidän hunkseista. Musiikkimakuhan kertoo ihmisestä (ja hunksista) paljon. No tuo meidän vanhempi hunksihan on aina ollut sellainen rauhallinen herrasmies. Ja liekö rauhallisesta luonteesta johtuen, musiikkimaku ja tyyli käy yksiin tämän luonteenpiirteen kanssa. Onnin lempiharrastus on pianonsoitto.
Ja konsertteihin tietenkin puetaan tyylikkäästi mirri kaulaan. Tyylikäs hunksi. Klassinen musiikki on Onnin rakas harrastus ja bravuureihin kuuluu myös viulun vingutus.
Onni tykkää myös laulamisesta ja joskus jos on vähän vapaampi tilaisuus Onni saattaa repäistä ja laittaa vähän rennomman krakan kaulaan. Mutta tyyli kuitenkin on säilytettävä ja tällä mallilla sekin onnistuu.
No, sitten tämä meidän toinen hunksi... Jamaikalaishunksi. Se taas tykkää vähän menevämmästä meiningistä ja sit sillä on toi tyyli...
Tämä hunksi ei viulua vinguttele eikä pianoa pimputtele. Sen sijaan sillä on aina mukana toi riemunkirjava walkman, vai mitkä lie korvalappustereot onkaan;) 
Lisäksi tyyli (sekä) luonne on muutenkin riehakkaampi tällä hunksilla. Kattokaa nyt näitä krakoja, yhessä niistä on leivosten kuvia! Tällaista ei musiikkitalolle kaulaan laitettaisi...
Semmosia on nämä meidän hunksit. Kuin yö ja päivä. Eipähän tule kiistaa kravateista...
 ***
Huomenna täällä vaihtuu järjestys. Pakko saada vähän vaihtelua näihin nurkkiin. Tarkoittaa sitä että ehkä pitää kantaa tavaroita vähän taas tuonne varastoon;) Mutta aittaan en vie mittään ettei taas mene epäjärjestykseen! Palaillaan, minä lähden ulkosaunomaan!

20 kommenttia:

 1. Erilaisia on hunksit juu, mutta on senäin että aina russeli russelin tunnistaa. Terkuin Minni russeli Villa Päivärinteeltä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on=) Hunksit lähettää lämpimät terkut Minnille=)

   Poista
 2. Jee - Hanne is back!!! Ihan mahtava postaus taas kerran.

  Reggae-Veeti rastat on hahahahahhahauskat! Kuin kaksi marjaa: Reggae-Veeti ja Bob Marley! :D

  Se on kyllä hassua, kun Onni todellakin näyttää klassisen musiikin ystävältä, kun taas Veetille sopii paremmin menevämpi jytä.

  Kipan Pajan krakat sopivat Hunkseille niiiiiin hyvin. ;)

  Mä täällä hihittelen...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bob Marley=)

   Onni kyllä kieltämättä on ihan klassisen musiikin ystävän näköinen. Mikään kraka ei sitä tosiasiaa muuta=)

   Poista
 3. hahaha..huiput hunksit. Meidän koirat varmaan tarttis kanssa esitellä tuolla blogin puolella..ne näyttelee niin isoa osaa meidänkin elämässä ja olishan se vaihtelua muun "kotoilujuttujen"rinnalle. Käyhän kurkkaa..siellä olis myös arvontaa tarjolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käydä arvontaan osallistumassa!

   Poista
 4. Hyvä kun valotit herrojen musiikkimakua vaikka vähän niiden tylistä on saattanu jotain päätelläkin ;) Iloista uuden järjestyksen päivää sulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta=) Nythän se on toi järjestys jo ihan vanha;)

   Poista
 5. Nuo ne osaa poseerata jos ketkä :D

  VastaaPoista
 6. Hei!mie oon kanssa soittanu tuollasta pianoa pikku tyttönä mummolassa,mikä Onnilla on!=) Tosin se ol musta,valkomustilla näppäimillä!=)mut muuten samankokonen piano! Ilmottelehan,kunhan hunksit esiintyvät konserttikiertueella,niin tiiän varata eturiviin paikat!;) esim. joulukonserttikiertue!;) Pirtsakkaa lokakuun jatkoa,ja nautihan ulkosaunan löylyistä!=) mie kaipaan mökin ulkosaunaa ja sen löylyjä,mut eiköhän sitä joku päivä sinnekin taas pääse!=)
  terveisin nykynen kaupinkilaistyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy laittaa ilmoa hunksien kiertueesta. Jos opettais niille vaikka muutaman joululaulun niin vois tehdä joulukiertueen. Tosin opettamiseen vaaditaan varmaankin se että minunkin pitäsi ne ensin opetella...

   Poista
 7. Regei-Veeti ja rastat, jee jee. Ja Onni viulun kera, niin romanttista <3

  -Tuija-

  VastaaPoista
 8. "Täs on teille yksi juttu ehkä outo homma täällä.." :D
  Vähänkö hienot solmiot ja rastat!

  VastaaPoista
 9. Suloisia soittajia sulla siellä=)Rekei okei...=)
  Joululaskuri on kiva tuossa yläpalkissa.Siitä taas ihmetellään,että mihin se aika katoaa niin nopeesti.Joulufiilistelyt onkin hyvä aloittaa hyvissä ajoin.On paljon enemmän nautittavaa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan aika rientää! Ihan mahotonta tosiaan, muistan kun viime vuonna lisäsin tuon laskurin, jouluun oli 77 päivää. Tässä sitä taas ollaan8)

   Poista
 10. Kyllä koiran silmät voivat olla kauniit <3
  terkuin Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija kommentista!

   Kauniit ne on <3

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3