sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Sunnuntain tunnelmia

Heissan! Onpas tänään ollut ihanat ilmat! Vettä kun sataa kuin saavista kaatamalla monta päivää niin tällainen auringonpaiste käy oikein silmiin. Pihalta saatiin lehdetkin haravoitua, noin niinkuin suurinpiirtein ainakin;) Sisälläkin näyttää niin kivalta kun on valoisaa, kuten hunksi tässä:
Joulutaulut hunksin kanssa leviteltiin tuohon lattialle, pelastin ne tuolta aitan uumenista tänne sisälle ja ajattelin että katson etteivät ole menneet "pilalle". Ei onneks olleet. Noin paljon tauluja eikä missään tilaa mihin niitä jouluna laittaa. No ois se ulkoseinä tietty vielä...
Äitiltä sain tuollaiset ihanat pitkät villasukat. Tällä kuvan setillä voiskin iltaa tästä jatkaa; villasukat, hunksi ja joulukirjat. Suklaata kun ei kuvassa ole niin sitä en ainakaan enää syö;)
Tänään muuttelin vähän tätä blogin ulkonäköä. Tuohon tekstin alas laitoin tuon hunksit rules -laatikon johon voi klikata jos siltä tuntuu että hunksit rulettaa. Sitä en tiedä että toimiiko se. Tähän loppuun pari kuvaa jotka on olleet tuolla facebookin puolella. Meidän maajussille morsian -kandidaatti:
Ois nimittäin saattanut naapurienkin postilaatikot olla breivejä täynnä jos tämmönen hunksi ois kandidaattina ollut;) Ja loppuun pyörä jonka hunksi hommas ja jolla se ilmeisesti ois polkenut sinne morsmaikkujen luokse:
Mulla vissiin on asetukset kamerassa päin (hunksia) hanuria kun aika monessa kuvassa viimeaikoina hunksit suorastaan hohtaa=) Niin ja tuo kuva on otettu pari viikkoa sitten ennen haravointia;) Hunksien kanssa toivotellaan aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oi siellä on paistanut aurinko, täällä on ollut niin harmoo ja sateinen päivä :/

    Tuo vanha pyörä on ihana, ai kunpa löytäisin tuollaisen omallekin pihalle.

    VastaaPoista
  2. Hunksit todellakin rules! =)

    Tosi nätit sukat! Tuollainen jännä kiristysnauhakin varressa. Blogin uusi ulkoasu on myös kiva. Kaikki täällä Hunksilassa on kivaa. :D

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3