lauantai 17. marraskuuta 2012

Hunksi ja peitto ne yhteen soppii!

Kylläpäs se taas tämäkin päivä on vilahtanut vauhdilla. Vaikka eihän tuo ole vasta kuin iltapäivä mutta kun pimeä tulee niin aikaisin niin päivätkin tuntuu lyhyeltä. Tulis nyt vaan sitä lunta! Täällä on pienimuotoinen siivoilu meneillään, mikä tarkoittaa siis että mökki on ihan sekaisin. Mutta kyllä se keskiviikkoon mennessä siivoutuu ;)
Eiliseltä shoppailureissulta läks matkaan tuollainen musta tähtipeitto. En oikein tiedä onko se hyvä tänne. Noi mustat verhot oli nappijuttu mutta jotenkin tuntuu että toi peitto on liian musta=) Jos tiedätte mitä tarkoitan. Tulee aina vähän sellainen tunne etten osaa tätä sisustushommaa ollenkaan. Siis että keksin jotkut just vaikka hyvät verhot mutta en osaa sitä ympäristöä rakentaa niihin sopivaksi. Pöh.
No mutta mustavalkea hunksi edelleen kyllä sopii sisustukseen ja tähtipeiton kanssa yksiin. Tokulta ostin tuollaisen lumisen pikkusypressin. Kun ei sitä lunta muuten taida olla luvassa. Sarustiikasta ostin eilen tuollaisen liitutaulun ja höyhenkranssit. Höyhenkranssit luultavasti sijoittuu tuohon televisiokaapin oviin. Liitutaulusta en vielä tiedä...
Nyt täällä istun pimeässä ja kuuntelen Juha Tapion joululevyä, eilen ilmestyi ja heti piti käydä ostamassa=) Tykkään kyllä, on sellaisia "pelkistettyjä" versioita vanhoista lauluista. Seuraavaksi voisikin kaivaa sitten esille Raskasta Joulua kokoelman. Vähän on eri meininki sitten=) Mutta oikein mukavaa lauantaita teille siellä!

12 kommenttia:

 1. Tähtipeitto on juuri passeli Hunksin kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunksit nyt käy yksiin ihan kaiken kanssa ;)

   Poista
 2. Ole huoleti, kaikki natsaa hyvin Hunksia myöten. Näyttää niin, niin kotoisalta ja mukavalta. Minä muuten olen hurahtanut noihin tähtikuvioihin ja tänään mm. lähti shoppailureissulla tähtihuivi matkaan ja metsäreissulla pajunoksia, josta nykerrän tähden ikkunaan valojen kera:-)
  Jaki täältä taas lähettelee terkkuja Hunkseille ja lepposaa löördaagia myös sinnepäin:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tara! Hunkseilta takas terkut!

   Poista
 3. Oikein hyvin passaa :) Oi, joululevyjä en olekkaan vielä kaivanut esille, pitäisi tehdä niin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokohan ne joululevyt on esille kaivautuneet?! =)

   Poista
 4. Hyvältä se kyllä näyttää...tai siis ne...hunksit, peitot, kaikki :)

  VastaaPoista
 5. Sinulle on jotain blogissani! Ja vastoin sääntöä, voisin saman hunkseille noin kaupan päälle antaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mimmi! Palaan haasteeseen myöhemmin! Katsotaan nyt vastaako haasteeseen hunksit vai minä;)

   Poista
 6. Musta musta sopii oikeinkin hyvin sinne teille.
  Mukavaa viikkoa sulle ja hunksi kaveruksille=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3