lauantai 24. marraskuuta 2012

Hyvä päivä

Ihan huippu päivä on ollut tämä! Tykkään niin tästä joulunajasta kun on kaikenmaailman myyjäisiä missä voi käydä ja muutenkin, oi jospa ihmisellä ois joulu ainainen=) Havuja otin tänään tuohon ruokasalin lattialle koristeeksi. Tai siis Teemu otti, pyysin kyllä yhtä oksaa mutta jostain syystä sain kokonaisen kimpun;)
Näköjään pitää vielä tuota kimppua vähän nätimmin möyhiä... Hunksien kanssa käytiin päivällä metsälenkillä. Aika monta kuvaakin otin mutta suurimmassa osassa kuvia epäselvät hunksien hanurit juoksee poispäin. En viiti tänne laittaa mutta jos ihan välttämättä haluatte niin facebookin voin hanurit laittaa;) 
Tässä kuva eiliseltä meidän hunksista, näin rennosti se televiissiota aina katsoo, ei paina huolet eikä murheet:

Aittaakin siivosin tänään taas vaihteeksi, tämänviikkoisen joulusiivouksen lomassa sain sen taas sotkettua kun kantelin tavaroita eestaas. Ja pihaakin vielä vähän raivattiin. Kyllä on taas oltu ahkeria! Voi hyvillä mielin ottaa hunksista mallia ja oikaista sohvalle. Laitan tähän nyt kuitenkin sen ainoan kuvan joka jotenkin tuolla metsälenkillä "onnistui"...

Välipalahetki. Ja molemmat ihan selvästi näyttää mulle kieltään! Onnikin ihan hehkuu=) Tänään vielä ohjelmassa pitkästä aikaa ulkosaunomista,jee!!! Lupsakkaa lauantai-iltaa kaikille!

12 kommenttia:

 1. Kaikki kuvat vaan Hunkseista esille. ;) Hunksi taitaa rentouden jalon taidon. :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat Hunksit ja voi miten on nättiä ja tunnelmallista, hyvää Joulun odotusta, toivoo Tupsu-käppänä ja Ransu-mäykky ja emäntä täältä Ulvilasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille ja hyvää joulun aikaa Tupsulle, Ransulle ja emännälle!

   Poista
 3. Pitäs tosiaan laittaa ylös kaikki tapahtumat, että muistais tilaisuuden tullen minne voisi piipahtaa! Ne on kivoja! :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, tosin täällä nyt ei hirveesti noita tapahtumia ole mutta onneksi jottain!

   Poista
 4. Sun tunnelmallisia kuvia on aina kiva katsella täältä. Ihanat hunksit! :)

  VastaaPoista
 5. Jouluun enää 30 päivää!Mihin se aika aina katoaa.Mutta hyvissä ajoin kun aloittaa saa nautiskella enemmän ja pitempään=)

  Somat pikkuiset Mailegin kärryt sulla siellä=)Ja mä oon hunksin kanssa täysin samaa mieltä siitä,miten elämä pitää ottaa=)Rennosti ilman mitään turhia hötkyilyjä.

  Hyvää marraskuun viimeistä viikkoa sulle!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3