perjantai 16. marraskuuta 2012

Sarustiikka

Heissan! Mulla on tänään ollut vapaapäivä ja ei pöllömpi päivä olekaan ollut. Het kun aamuteeveen aukaisin niin eikös siellä Juha Tapio luikutellut joululauluja, voisko sitä paremmin enää päivä alkaa. Niin ja toisekseen, kävin Joensuussa ystävän luona ja sitä ennen ihan pikavisiitillä Sarustiikassa:
Tämä on se taivas päällä maan Joensuun Taitokorttelissa. Sarustiikasta kiitos kuuluu ihanalle Sarille ja täytyy kyllä sanoa että onhan toi kauppa Joensuun pelastus, ainakin näin sisustajan (minun) näkövinkkelistä.
Aikaahan tuolla vois viettää vaikka kuinka paljon, viimeksi (siis edellisellä kerralla) kun ystävän kanssa tuolla kävin niin taisin jossain vaiheessa sanoa että ei lähdetä täältä ollenkaan pois. Ja siis toi oli ensimmäinen kauppa jonne shoppailukierroksella mentiin=)
Muistan kun ensimmäisen kerran tuonne menin käymään, ihan kun ois ollut jossain toisessa todellisuudessa=)

Tässä seuraavassa kuvassa näköjään näkyy minunkin tupee (joka muuten nykyään on tumma eikä punainen). Vaikka miten yritin peilejä väistellä niin tässä kyllä aika alkeellinen moka sattu kun peili suoraan edessä;)
Pois lähtiessä vielä kaihoisa katse taaksepäin. Vaikka yleensä on tehnyt aina tuossa vaiheessa sen verran hankintoja että parasta olisi vaan koventaa vauhtiaan katsomatta taaksepäin ;)

Joutuu varmaan vielä ennen joulua käymään. Muutaman kerran. Ihana kauppa!

18 kommenttia:

 1. No huh huh!
  Tuolla tulis hulluksi! Ihan varmasti!
  ....ja köyhäksi....mutta onnellliseksi??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huh huh! =)

   Onnelliseksi siellä kyllä tulee, tänäänkin oli niin hyvä mieli kun pois läksin. Ja varsinkin näin joulun alla tunnelma on vielä tavallista enemmän kohdallaan!

   Poista
 2. Miten sä pääset tuolta ulos??? Täytyykö kaverin vetää sut? Vai tuuppaako kaupan omistaja ovesta siinä vaiheessa, kun sulkemisaika lähestyy? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tänäänkään en meinannut millään meinannut itseäni ulos saada. Parkkimittarissa meni melkein aika umpeen;)

   Poista
 3. Tollaisissa paikoissa menen yleensä ihan sekaisin. Otanko tän tai tän ja tän vai tän.. Ja sitten kun pääsee kotiin on kuitenkin sellainen olo että olis pitänyt ottaa sittenkin nuo toiset.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mulle tulee just tuo että kääk mitä otan. Just tänään tuli oikein sellainen tuskanhiki kun pitää valintoja ja päätöksiä tehdä lyhyessä ajassa;)

   Poista
 4. Sarustiikka on kyllä sellainen paikka, jonne tahtoo jäädä asumaan :)

  VastaaPoista
 5. Huh, ei saa laittaa tommosia kuvia tänne ;DD

  Onneksi on niin kaukana... nettikauppaan en uskalla edes kurkkia *hih*

  Ihana joulufiilis noissa kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuolla on joulun aikaan niiiin ihana fiilis <3

   Poista
 6. No,onpas taivaallisen näköinen puoti ! Mukavva viikoloppua sinulle ja Hunkseille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta <3 Hunksitkin kiittää!

   Poista
 7. Uih mikä kauppa ihanan näköistä, mä kyllä menisin ihan sekaisin tuolla! Vielä kun saisi Espanjaan enemmän tuon tyyppisiä kauppoja...

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3