tiistai 11. joulukuuta 2012

11. luukku: Hunksin joulukorttivalvojaiset

Heips! Tänään olikin varsin mielenkiintoinen kotiinpaluu. Olenkin varmaan maininnut että tämä meidän herrasmiesmäisempi hunkseista on sellainen herkkis ja tykkää kauniista asioista. No täällä oli jokavuotinen joulukortinkirjoitushetki meneillään. Ja sehän olikin paneutunut tähän juttuun ihan kunnolla, oli kynttilät ja tontut ja joulumusiikkikin soi taustalla:
Kylläpä olikin hunksi laittanut tunnelman kauniiksi. Ja tämä kaikki vaan joulukorttien takia. Taidankin jättää noi tavarat tuohon pöydän eteen noin, on niin jouluisan näköistä. Mutta. Samaan aikaan toisaalla:
Toinen hunksi on sitten vähän erilainen. Ei niin hirveesti kiinnosta mitkään joulukortit, riittää kun on panoksensa antanut poseeraamalla niissä;) Tässä nämä mystiset kortit sitten on. Aika monennet hunksikortit, mutta eipäs paljasteta niitä vielä kuitenkaan;)
Korttien kirjoituksen jälkeen hunksi sitten rentoutui itsekin, pureksimalla vähän luuta. Koska onhan se rankkaa kaikille faneilleen kirjoitella noita kortteja. Se ei ihan yhden tai kahden tunnin homma olekaan! Että odottakaa vaan friidut, kohta postilaatikot kolisee!

Pari tunnustusta olen saanut, niihin palailen myöhemmin. Nyt taitaa olla minun vuoro ruveta kirjoittelemaan kortteja! Huomisiin!

10 kommenttia:

 1. Teillä on siellä kyllä aivan mahtava joulufiilis...tuo ensimmäinen kuva on kuin sadusta. Ja onkin tosi elämää Hunksien korttitalkoista ;)

  Toivottavasti selviätte urakasta kunnialla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urakasta selvitty. Aina se vaan jää viimeiselle päivälle näköjään vaikka kortit on odottaneet kaapissa jo muutaman viikon 8)

   Poista
 2. Huoh kun kaunista!
  Tuo rento hunksi sorottelee jalkojaan aivan samalla tyylillä kun meidän Espanjalainen, reteesti ettenkö sanois!
  Mulla oisi vielä korttirumba edessä, paniikki taitaa iskeä kohta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko korttirumba tehty? Myö just äsken viimeiset nakattiin kuoriin=)

   Poista
 3. Ihana joulutunnelma teillä kyllä vallitsee!! :) <3

  VastaaPoista
 4. Lämmin ja kotoisa tunnelma välittyy kuvista. Hunkseille rapsut! =)

  VastaaPoista
 5. Mä yhdyn kyllä Anskun sanoihin! Kuin satua tuo eka kuva ♥

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3