lauantai 15. joulukuuta 2012

15.luukku: Hunksin rekiretki

Ulkona on niin kauniin näköistä, puut on lumisia ja joka puolella valoisaa joten meidän hunksi päätti lähteä rekiretkelle. Olisikohan jonkun pitänyt pikkuhunksille kuitenkin sanoa että ei se reki itsestään liiku. Kovalla tohinalla se aamulla lähti ja kun puolen tunnin päästä ulos menin, siinä istui hunksi edelleen:
Kovasti katseli hunksi ympärilleen että liikkuuko vaiko eikö. Voi pientä hunksia! Piti ottaa hunksi sisätiloihin lämpiämään. Ehkä sinne rekiretkellekin on tässä vielä mentävä, pihan rajojen ulkopuolelle=)
15 luukkua on jo hunksikalenterista avautunut, mitkäs on tunnelmat? Mietin tuossa päivällä että kun tämä loppuu niin koirista en ota yhtään kuvaa kahteen kuukauteen=) Ei kai teitä jo tymmi ainaiset hunksien naamat? Sehän tässä on vaarana. No jos naamat tympii niin tässä vaihteeksi peräpäätä:
Me on tänään juostu Joensuussa joululahjaostoksilla. Saattoipa sieltä joku lahja itsellekin matkaan lähteä. Niistä sitten myöhemmin. Oon niin poikki että taidan oikaista hunksin kanssa tähän sohvalle. Leppoisaa lauantai-iltaa!

7 kommenttia:

 1. Eihän noihin suloisuuksiin voi tympiintyä!! :)

  VastaaPoista
 2. 2 kuukautta ilman Hunkseja. Noup! Ei tuu kauppoja. Kerran päästit Hunksit Mallorcalle. Ei kyllä toistu. VASTUSTAN HUNKSILOMA-AJATUSTA!

  VastaaPoista
 3. Ei kyllästytä lainkaan! Täältä käyn päivittäin hakemassa hymyn huulilleni jos ei muuten irtoo ;D

  VastaaPoista
 4. Täälläkin vastustetaan hunksien pakkolomautusta! Kenen tohinoita me sitten seuraillaan, nämä hunksit kun on niin hauskoja. Jotkut muut hunksien kaltaiset olennot kirjoittavat blokeissaan agilitystä ja näyttelyistä, mitä hauskaa siinä sitten on. No ei mitään. Siksi hunksien on jatkettava joulunkin jälkeen puuhiaan. Piste.

  :D

  VastaaPoista
 5. Mä mieluimmin katsoisin etupäätä *hih*
  Ja en kyllä kyllästy!

  Mulla on nytkin suupielet korvissa ;D

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3