sunnuntai 16. joulukuuta 2012

16. luukku: Hunksinen jouluaamuna

Tältä se näyttää; hunksinen pienoinen syönyt kesäeinehen, juuri heränneenä. Ja jouluna vissiin kun asiaan kuuluvat releetkin niskassa=) Ja pirteän näköisenä heti aamusta:
Enää viikko jouluun! Ihan uskomatonta kuinka aika rientää. Ensi viikolla roudataan kuuset sisälle ja ensi viikonloppuna meinasin pitää villasukkaviikonlopun. Nautiskella ihan koko rahan edestä:) Lauantaina paistellaan kinkkua, siinä sitä on hunkseillekin vahtimista.
Ennen sitä on tosin päivänä muutamana vielä vähän tekemistä. Hankintoja on tehtävä ja asioita toimitettava, ne kuusetkin ois huomenna tarkoitus hankkia! Tässäpä kuvia meidän keittiöstä, pieniä muutoksia on tulossa. Ja on jo tullutkin, nämä kuvat on pari viikkoa vanhoja.
Nyt pitäisi vaan saada se inspis että jaksais ruveta pikkuhiljaa järkkäilemaan tavaroita eri järjestykseen. Ihan jo joulukuusien takia joutuu vähän järjestelyjä tekemään. Ettei sitten kaikki jää yhelle illalle tehtäväksi.
Meidän viime vuoden jouluhuushollia on esitelty täällä blogissa. Oudosti noi kuvat on noin huonolaatuisia, miten lie sähköpostiin onnistuinkaan latailemaan. Tosin meikäläisen kuvat nyt ei muutenkaan laadullaan häikäise, olenkin miettinyt että miltähän nämä näyttää niille joilla on isompi näyttö, minä kun täällä duunailen miniläppärillä niin hyvältä näyttää! No samat kuvat jokatapauksessa tässä blogissa suht selvinä. Niin ja tuota enklantia en vääntänyt itse, olen onnistunut unohtamaan melkein koko kielen. Onneksi sain parilta ystävältä apuja

12 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ja niiin kodikkaalta, Hanne!

  Mä voisin tulla tuonne peiton alle, jos tää ruutu ei olisi haitolla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hunksin viereenkö peiton alle meinasit=) Se kun muutaman mykän laittaa hiipimään niin ei hotsita enää saman peiton alla oleilla ;)

   Poista
 2. On niin kodikasta ettei kestä katsoakaan. Ihanalta näyttää. Upean stoorin olitte kyllä väsänneet tuonne Ginan blogiin. ändinverigudinglistuu :D

  Eiköhän se rekiretkikin hevosten vetämänä jonakin päivänä toteudu. Otathan sitten Hunksit mukaan rekeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti toteutuu rekiretki, se ois kyllä niin ihanaa... !

   Poista
 3. Uskomatonta kuinka nuo sun koiruudet on mukana kaikissa sun koiruuksissa :)
  Ja ihanan mallinen ja näköinen tuo teidän viimejouluinen kuusi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meidän hunksit on tottuneita malleja 8)

   Poista
 4. Ihana pikkuinen koiratonttu : ) ja kotikin on niin kodikas.

  VastaaPoista
 5. Villasukkaviikonloppu kuulostaa aivan täydelliseltä!

  Just kuvia katsellessa mietin, miten onnistut saamaan noi Hunksit kuviin noin upeasti. Vai tuleeko ensin kuva ja sitten vasta tarina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tapauksessa tuli ensin tarina ja sitten vaan hunksille sanoin että viittisitsä etsä mennä pitkälleen;) Ja yleensä se meneekin niin päin. Sitten joskus harvoin tulee loisto-otos ja jälkeenpäin tarina8)

   Poista
 6. Suloiset hunksit! Teillä on nätti joulukoti, ei muuta voi sanoa.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3