perjantai 21. joulukuuta 2012

21. luukku: Hyvä hunksi joulun tuopi...

Niin se vaan lähenee hunksijoulukalenteri loppuaan. Täytyy kyllä sanoa että ihan helppo ei ole ollut näitä kuvia keksiä. Mutta tästähän tuli ihan laadukas joulukalenteri, tosin muutama luukku vielä puuttuu... Tämän päivän luukusta paljastuu se hyvä hunksi:
Tänään on paistettu pipareita ja saunottu 3 tuntia. On meinaan aika raikas talvisää! Ja töiden jälkeen kun kotiin tulee niin täällä sisällä myös ihan suhteellisen raikas ilmasto. Huomenna vietänkin sitten sen villasukkapäivän. Joulusiivoukset on tehty ja pyykkikone pyörittää viimeistä koneellistaan.
Meillehän siis tuli noita joulukuusia kaksi kappaletta. Toinen on sellainen pieni ja kapea ja toinen oikein kunnon kartanomalli=) Niin ja tuo yläkuvassa oleva ei ole kumpikaan niistä 8) Tässä se toinen, se pienempi. Siitä tuli miun Maileg-kuusi. Siihen tuli Mailegin koristeet.
Unelmien täyttymys siis;) Otan huomenna päivänvalolla vähän parempia kuvia. Nyt sitten oiskin lomaa reilu viikko. Alkuvuosi tuokin heti tullessaan jänniä juttuja=) Rauhallista illan jatkoa kaikille! Täällä soi joululaulut=)

10 kommenttia:

 1. ihanan näköstä..mie tulisin varmaan hulluksi kolomen vilkkaan oiran kanssa ja siihen vielä kaksi kuusta :O aika siis olet kyllä..

  VastaaPoista
 2. Mitäköhän jännää siellä alkuvuodesta tapahtuu??? Onko Hunkseilta joku uusi juttu tulossa? Ei saa pitää jännityksessä!!!!!

  Nätti kuusi ja ihana Hunksi.

  VastaaPoista
 3. Täällä kanssa joulusiivous alakertaan tehty! Kuusi on paikallaan ollut eilisillasta asti, koristelua odottaa :) Kaunis kuusi teillä! Hunksikin komea!! ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana näköistä joulutunnelmaa siellä:)

  VastaaPoista
 5. Voi teidän kotia, niin kovasti huokailen taas sen kauneutta!
  Ja tosiaan, uskon ja ymmärrän kalenterin haastavuuden ja myös ajankäyttöönkin liittyvät seikat. Ihanaa kuitenkin, että tällä olet viihdyttänyt meitä!

  VastaaPoista
 6. Meilläkin paistettiin eilen pipareita ja kuunneltiin joululauluja!
  Lisäksi tyttö ei halua mun enää lukevan iltasatua nukkumaanmennessä vaan laulavan sen sijaan petteri punakuonon...noh, omapahan on asiansa ;)
  Kaunis kuusi, me haetaan tänään kuusi kans mut sisälle taitaa kyllä päästä vasta huomenna..
  Ihanaa, enää kaksi yötä aattoon!
  Tunnelmallista Joulua teille Hanne!

  VastaaPoista
 7. Eikö ne Hunskit noita joulukuusia heittele ja visko joulupallot ympäri hunksilaa? Ihanan näköistä.

  VastaaPoista
 8. Pusut tuonne yläkuvaan ♥

  Ihanat ovat kuuset ja ainahan yksi Mailegin versiokin pitää olla ;D

  Me rauhoitutaan jouluviettoon täälläpäin, joten oikein lämpöistä joulua teille sinne puolelle ruutua !!

  VastaaPoista
 9. Oli ihan pakko poiketa vielä kurkkimaan joulun tunnelmia. Nuo sinun koirat on kyllä niin kuvauksellisia.
  Ilona

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3