lauantai 29. joulukuuta 2012

Lauantaita kaikille!

Heissan jälleen. Joulu tuli ja meni ja täällä vaan joulusiivousta tehdään;) Just äsken tuli jopa inspis tupeerata vähän tuota nuorempaa hunksia, tuli siitä vähän siistimpi taas=) Onnihan olikin tupeerattu jo aiemmin.
Joulu oli ihana. Paljon tuli levättyä ja tuli käytyä kylässäkin. Ja meilläkin kävi vieraita. Nuutin päivään asti yritetään nyt tätä jouluilua vielä jaksaa, vaikka mieli on jo käynytkin keväässä ja vähän raikkaammassa sisustuksessa. Mutta ehtii sitä vielä, nyt nautitaan tästä ja kaikista kahdesta joulukuusesta vielä ihan täysillä.
Kiitos kaikille ihanat kiitoksista koskien hunksien joulukalenteria, ja kiitos myös jouluntoivotuksista! Tuli vähän sellainen blogiähkykin ton hunksien joulukalenterin myötä. Toivottavasti te ette ihan lopullisesti hunkseihin tympääntyneet=)
Nyt täytyy ruveta vähän laittamaan nurkkia kuntoon, ystävä tulee tänne, katsellaan elokuvaa ja syödää herkkuja. Mikäs sen mukavampaa! Täällä on vähän sekaista kun olen kaks päivää juossut shoppailemassa ja tavarat etsii vähän paikkaansa. Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ei kai kukaan voi Hunkseihin tympääntyä???!!! Mä en ainakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se kyllä ole mahdollista...oot oikeassa =)

   Poista
 2. Meillä Nuutin päivänä vietetään esikoisen nimppareita...joulu alkaa jo hiipiä pois. Nissetkin pakkaavat laukkujaan ja lähtevät odottelemaan ensi joulua.

  Ei pelkoa hunksi ähkystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nisset ei oo vielä mänössä minnekkään... =)

   Poista
 3. Nythän siellä on selvästi tultu liiasta suklaan syömisestä sokerihumalaan tai jotain; kyllästyä Hunkseihin?!! Olet selvästi seonnut!! ME EI IKINÄ KYLLÄSTYTÄ! Kaikkea sitä kuulee!
  Lisää Hunkeseja vaan meille ja sassiin:D
  Ja oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sokerihumala on kyllä ihan mahdollinen tällä suklaan syönnillä ;)

   Hyvää uutta vuotta sulle myös!

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3