sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Nyt jo...

...toivottelen kaikille punaisessa talossa piipahtaville...
Onni vappumarssille lähdössä v. 2011
 oikein aurinkoista ja ihanaa vappua!

***
Niin, olenko koskaan maininnut että meidän vanhempi hunksi on parin vuoden takainen ylioppilas (6 ällää tietenkin).  Ja nuorempi hunksi on tämän kevään ylioppilaita. Täytyykin varmaan laittaa Onnin virallinen ylioppilaskuva kehiin lähiaikoina. Tiedä vaikka tulisi juhlareportaasi Phantomin juhlista...

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Vapputunnelmissa

Täällä punaisessa talossa ollaan jo virittäydytty vapputunnelmiin. Kunkku läks yökylään minun vanhemmille, hovimarsalkan kanssa otettiin viralliset vappukuvat.

Oon viritellyt tänne vaaleanpunaisia ja sinisiä palloja. Vaaleanpunaista serpentiiniä en löytänyt, mutta Tiimarin hyllyltä bongasin sitten tuollaista vaaleanpunaista lahjanauhaa. Menee ihan täydestä! Niin ja sitten tuo marsalkan hattu... puhumattakaan krakasta... selkeää vappumuotia.
 
Edellisessä kuvassa taitaa marsalkan kuonokin näkyä=) Pikkuisen ottaa pannuun nämä säät. Ei aurinkoa yhtään=( Tähän aikaan keväästä pitäs paistaa aurinko! Vettä on tullut senkin edestä, no onpahan ainakin lumet lähteneet. Tiimarista ostin tuollaisia lahjapaperirullia koristukseksi ja väriä tuomaan:
 
Tässä muuteen kuvasarja siitä kun laitoin minäkin vappuhatu päähäni. Tai siis ei siitä vaan siitä kuinka marsalkka asiaan reagoi. Ensin se katseli vaivaantuneena muualle:
 
 Sitten se vilkaisi minuun, ihan selvään yrittää pitää pokkaa:
 Ja sitten repes.
Kiva kiva. Hyvillä marsalkoilla kun nauravat päin näköä. Mutta sepäs ei minun vappufiilistä vie minnekkään! Sillä minäpäs sain joku aika sitten ihanan Mintun ihanasta blogista tunnustuksen. Kiitos Mintulle <3 Jossain toisessakin blogissa oli tunnustus mutten enää sitä löytänyt. Tai sit olen nähnyt unta... ;)

7 asiaa tarttis tunnustaa. Katsotaan mitä keksin. En muista mitä aikaisemmin olen kertoillut joten voi olla samojakin.
1. Tykkään jääkiekosta kuin hullu puurosta. Siis joka keväiset MM-kisat on ne jotka kiinnostaa!
2. Hommasin Canal+ kanavat juuri sen takia kisojen ajaksi että voin katsoa kaikki pelit. Tuskin maltan odottaa...
3. Tänään nukahdin kesken pelin. Tosin kyseessä oli vasta lämmittelyottelut, mutta vähän hävettää. Tosin kun heräsin niin tilanne oli paljon parempi kuin alussa;)
4. Meidän aitta on niin karmeassa sotkussa tällä hetkellä että sekin hävettää. Miten saankaan joka talvi sen niin sekaisin.
5. Pihallakin olis tekemistä mutta kun viime aikoina on vaan laiskottanut.
6. Sisälläkin olis tekemistä mutta kun laiskottaa.
7. NYT lähden kuistin ja terassin siivoukseen!
 ***
Oikein ihanaa lauantain jatkoa kaikille täällä pyörähtäville! Palailen teidän blogeihin ja edellisiin kommentteihin illalla. Koska kun nyt tuli terassinpesuinspis, sillon on mentävä!

torstai 26. huhtikuuta 2012

Ennen oli ennen... -puuttuva osa=)

Kiitos ihanat friidut kommenteista edelliseen hunksiaiheeseen <3 Nyt sitten jatketaan kierrosta. Vuorossa on nykyinen olkkari (entinen makuuhuone). 

 Ja sitten toiselta kulmalta. 
Ovi ulos on ainakin tullut lisää. Ja seinät maalattu. Ja lattiat vaihdettu. Ja rappuset tullut. Tässä vielä kuva siitä kun siinä oli makkari. Kehitystä on kyllä tapahtunut sisustuksenkin puolesta, eikös vaan!?!
Ja sitten yläkertaan... niitä uusia rappusia pitkin=) Tai siis no, eka kuva otettu vanhojen rappusten aikaan:

Ja tässä vielä vähän toiselta kantilta. Siitä kohdasta jossa rappuset ennen yläkertaan tulivat:
 Ja sitten toinen puoli yläkerrasta, joka oli meidän muuttaessa kylmä tila. Taloa kun oli jatkettu alakerran osalta mutta yläkertaa ei vielä oltu tehty:
Ja sitten vielä "pakko" laittaa keittiöstä vielä yhdestä nurkasta kuva jota en ykkösosaan laittanut. Muutos on minun silmään täydellinen. Ei ole hirsiseinän voittanutta.
 
Tää oli kyllä ihan hyvä juttu itsellekin kun laittoi näitä kuvia näin. Kun tuntuu että eihän me mitään tänne oikein olla sen kummemmin tehty mutta kyllä minun silmään kehitystä on tapahtunut. Miltä lie näyttää parin vuoden päästä..;)

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Ennen oli ennen... -osa 3!

Koska tänään kuulemma on Koiranpäivä, päätinkin vaihtaa vähän järjestystä tämän ennen ja jälkeen jutun kanssa. Luvassa siis aimo annos hunkseja <3 Voi että miten ihana oli katsella noita kuvia hunkseista pienenä, tosin niitä aikoja en kyllä kaipaa. Ne on kivimmillään nykyään kyllä. Tässä Onni muutaman viikon ikäisenä, kun oltiin ekaa kertaa kasvattajan luona katsomassa <3

Voi herranpieksut sentään! Kattokaa nyt noita pieniä varpaita! Muistan kyllä sen päivän, jännitti ihan hirveesti, ihan kun ois työhaastatteluun ollut menossa=) Tuo oli just se hetki kun ystävä nosti Onnin syliinsä ja sanoi että kato miten kaunis <3 Tässä Onni sitten jo kotona:
Onnilla on tuossa yläkuvassa panta joka mulla edelleen on tallessa, niittipanta! Ja katsokaa tuota länttiä, näyttää siltä kuin läntti ois yhtä iso kuin nytkin, koira vaan on pieni. Ja tässä se the kuva Onnista pentuna:

Ja tässä sitten hunksimuotia vuodelta 2004, pakko teidänkin myöntää että aika ajatonta muotia on hunkseilla aina ollut. Tuokin kolttu menisi ihan täydestä tänä päivänäkin!

Tässä seuraavassa ollaan jo vähän vanhempia, mutta poseerata se on osannut aina!
Tässä sitten jo Veetikin kuvioissa. Voi Onni parkaa! Katsokaa nyt kun hunksit halaa:

Veeti oli kyllä sellainen elmeri pentuna että jos se ois tullut ekana niin meillä ei toista koiraa olisi;) Ihan hirveä terroristi! Varsinkin Onnin jälkeen järkytys oli suuri=)

Tässä leikitään sitten terrierileikkiä=)

Ja tässä varmaan on nähtävissä se minkä takia Veetin nimeksi meinasi tulla fantom ja puoliksi tulikin. Edelleen kutsutaan Pikku-Pha´ksi. Meidän mustanaamio:

Ja tässä sitten hunksit taas poseeraa:
 Ja sitten siirrytään nykyaikaan. Nyt ovat jo järkeviä hunkseja. Aikuisia hunkseja. On mirrit ja autot ja kaikki: 
Ja mirri- + krakakokoelmakin on melkoinen... mutta siitä sitten lisää kun hunksit lomalta palautuvat.
Koiranpäivän kunniaksi puristelkaahan niitä hunksejanne siellä kotona, niin minäkin teen;)
***
Tunnustuksia olen saanut parikin kappaletta <3 Niihin palailen ensi kerralla!

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Ennen oli ennen... -osa 1

Olen tässä näitä vanhoja kuvia katsellut levyiltä niin ajattelinpas laittaa tänne kuvia punaisesta tuvasta siinä tilanteessa millaista oli kun tämä ostettiin. Ja vertailun vuoksi tältä päivältä. Ekaks keittiö:


Ja sitten toiselta kulmalta:


Tässä muuten kuva sisustuksesta keittiössä ekalta talvelta. Kun meillä oli vielä ruokapöytä keittiössä. Sen takia siis kun ei ollut vielä yläkerta varsinaisessa käytössä ja ruokasali oli olkkarina ja nykyinen olkkari makkarina.
Oi voi niitä aikoja. Vähän on jo sinnepäin tuo sisustus ainakin tässä keittiössä ollut. Luovuus (mikä luovuus...?) heräsi eloon kun tänne muutettiin, sitä nää vanhat talot tekee=) Ja sitten nykyisen ruokasalin puolelle...

Maalia meni litrasotalla kyllä. Ja ikkunapielien maalaaminen oli suorastaan lempipuuhaa! Ja nyt tuotakaan ikkunaa ei tuossa enää ole. Tuossa näkyy myös vanhat rappuset yläkertaan.
 
Onkohan mulla vähän liikaa tavaraa kun näyttää niin levottomalta tuo tämänhetkinen kuva=)
 
Näyttää paljon pienemmältä tuo huone kun on tummaa. Että ei se valkea maali aina ihan hanurista ole vaikka sitä arvostellaankin kunkaikkipitääollavalkeeta.

Ja sitten sitä olkkarin sisustusta silloin kun se tuossa ruokasalissa oli. Hui karmeeta... Sohva sentään on vielä sama=)

Paljon on muodonmuutosta tämä talo nähnyt vuosien saatossa. Aika vähällä rempalla me on päästy, purkamalla vaan=) Tähän sarjaan on tulossa myös jatko-osia; "Ennen oli ennen... -osa 2" käsittää nykyisen olkkarin ja yläkerran ja "Ennen oli ennen... -osa 3" onkin sitten hunkseista. Nyt ei pysty enää kuvia laittamaan kun meinas hermo mennä näidenkin kanssa. Helkkarin uudistettu blogger!

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Hunksien lomaraportti!

Nyt täytyy sen verran livetä periaatteesta, että vaikka tämä olikin tarkoitus olla hunksiton huhtikuu niin nyt sitten kuitenkin kuvia tänne laitan. Ihan vaan sen takia kun sain nipun lomakuvia. Arvontavastauksista päätellen hunksit on kovaa valuuttaa tässä blogissa=) No, aurinkoa kuulemma on piisannut, saas nähdä kuinka ruskeina sieltä tullaan takas.
 
Välillä kuulemma on ollut vähän tummempiakin päiviä, mutta rannalla on hunksit silti makoilleet. Tässä kuva yhdeltä päivältä kun tuli oikein kunnon ukkosmyräkkä. Liekö nautittu muutakin kuin vettä kun horisontti noinkin vinossa...
 
Hotellissa on palvelu ollut hyvää ja ruoka erinomaista. Tässä sitä ollaan sitten lähdössä golfin peluuseen:
Kuten Onnin hatusta näkee, shoppailtukin on. Aika tyylikkään näköisenä on näköjään julkisilla paikoilla liikuttu. Ja hyvähän se on auringolta suojautua. MUTTA kun lähettivät tämän seuraavan kuvan joka on otettu jonkun liikkeen edustalta, niin vähän nousi tuskanhiki pintaan:
 
Mitä ihmettä ne on ostelleet!?!?! Voi hyvänen aika sentään! Ja huhtikuu vasta puolessa välissä! Hunksit joutuu puhutteluun heti kun saapuvat kotiin. Eihän mulla oo vara Köpiksen reissulta hommata mitään kun hunksit tärväilee!
Ja kuten yläkuvasta näkee, kiertoajeluillakin on käyty. On kuulemma hienot maisemat! Pilvisellä säällä onkin hyvä vähän kierrellä katselemassa paikkoja. Mutta tämän seuraavan kuvan myötä...
 
hunksit haluavat lähettää terveisiä Mallorcalta!! Ovat lukeneet blogia ja varsin otettuja ovat saamastaan huomiosta. Lentosuukkoja käskivät lähettää jokaiselle friidulle jotka hunkseja diggaa!