lauantai 19. tammikuuta 2013

Kun hunksi päikkäreiltään heräs...

Joo kyllä tällaiset lauantait on ihan parhaita kun ei oo kiire minnekkään. Ja voi hunksin kanssa ottaa parin tunnin päikkärit;) Tämä päivä alkoikin lenkkeilyllä Onnin kanssa, luksusta välillä käydä yhden hunksin kanssa kerrallaan lenkillä. Teemu sitten lenkittikin Veetin.
Onnilla on ollut taas sellainen päivä että kupeessa on ollut kiinni koko päivän. Vähän vaihtelee tuo läheisyydenkaipuu noilla hunkseilla. Välillä sitten pitää oikein komentaa että tule nyt vähäksi aikaa tähän rapsutettavaksi. Hunksit ja niiden mielialat, ota niistä selvä!
Tässä hunksin taidonnäyte tältä päivältä. Se on näillä hunkseilla vähän niinkuin että antakaa mulle sohva ja tyyny niin nukun vaikka seisaaltani=)
Otin tänään rappusilta tällaisen vähän ylilmoista otetun kuvan olohuoneesta. Ja hunksista.
Aika vähissä on sisustelut olleet, nyt kun sai joulun siivottua niin ei huvita mitään mylläyksiä tehdä. Tosin vähän on kyllä sellainen tylsistynyt olo että jotain pitäis kehittää... =)
Tässä muuten kuva sitten siitä hunksista kun se heräs. Näyttääkö yhtään tutulta, nimittäin tuo että karvat on miten sattuu ja muutenkin se näyttää ihan siltä kun se ois herätetty maanantaiaamuna liian aikaisin...
Nyt pikakierros blogeihin ja sitten saunan lämpöön. Olen ollut taas niin laiska. Blogeissa olen kyllä kierrokset tehnyt mutta kommentointi on jäänyt. Omankin blogin kommentit vastaamatta ja ainakin yksi arvonta täytyy linkittää (terveisiä sinne Aseman laidalle!). Mutta tänään korjaan nämä ongelmakohdat! Hunksikasta illan jatkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Kyllä hunksit osaa lauantain lunkisti viettää...täälläkin otettiin koiruuven kanssa melkein kahen tunnin päikkärit...ulkona käytiin ja saunaa tässä odotellaan....kivoja kuvia taas teiltä:)
  Leppoisaa lauantaita:)

  VastaaPoista
 2. Meiän Daisy on kaiken aikaa miun sylissä, jos vain pääsee lämmittelemään:) Tosi kiva kuva tuo ylhäältä otettu:)

  VastaaPoista
 3. Kaunista on teillä ja hunksi tosiaan ottaa lunkisti, ihan istualtaan tirsat vetäsee :)

  VastaaPoista
 4. Toiveeni alkaa toteutumaan, kun eri kuvakulmasta on kuva otettu. Minusta on tullut niiin utelias, että tahtoo kurkkia nurkkia enemmän :)

  Ihanasti tuo Hunksi on käpertynyt tuonne sohvan nurkkaan, näyttää unet makoisilta :)

  VastaaPoista
 5. Viimeinen kuva kovin tuttu. Suupielet kuivuneet uniasentoon. Jos tarkkaan katsoon, niin Hunksin ilme näyttää kyllä sellaiselta, että jollekin uristaan. Joku on siis herättänyt Hunksin kesken unien!

  VastaaPoista
 6. Suloinen "herännäinen" siellä viimeisessä kuvassa ♥

  Me täällä Pörtsin kanssa lojutaan soffalla vierekkäin näin aamutuimaan ja surffaillaan ;D Se tosin on silmät kiinni eikä tiedä tämän taivaallista missä mä klikkailen...

  Suloista sunnuntaiaamua!

  PS. Kuvahommalla ei oo kiire, laita viestiä, kunhan sopivia vaihtoehtoja löytyy.

  VastaaPoista
 7. Ihana kuva nukkuvasta Hunksista :) On ne mainioita pakkauksia!
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Voi noita teidän koiruleita! Niin inhimillisiä. Tuo yläilmakuva on hieno.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista <3

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3