lauantai 2. helmikuuta 2013

Hunksista kukkaruukkuun

Heissan! Onpas taas ollut mukava lauantai. Olen täällä vaihdellut tavaroiden paikkoja ja karsinut vähän pois kun rupesi tavaranpaljous ahistamaan. Ja kyllä oli taas hunksi ihmeissään että mitä mitä tapahtuu.
Auto parkkeerattiin taas pihalle. Vaihteeksi. Olohuoneen pöytä meni vaihtoon, tosin tuo vanha pöytä meni aittaan ihan siihen lähelle ovea että sen saa helposti kannettua takas sisälle, tykkään siitä vaan niin paljon että en tiedä miten pitkään voin siitä erossa olla=)
Aina kun siivoaa yhden kohdan niin sitten kaikki tavara kerääntyy muualle. No nyt on keittiön pöytäkin jo siivottu vaikka tässä kuvassa ollaan vielä vaiheessa.
Ja tässä sitten kuva siitä miten koville hunkseille ottaa nämä tavaroiden siirtelyt. Veeti pakenee aina yläkertaan mutta Onni on kupeessa. Kunnes nukahtaa.

Onni menikin yökylään minun vanhemmille, vähän vaihtelua kaupunkimaisemissa=) Ja sitten loppukevennys. Eilen lähdin tulppaanin ostoon ja sieltä hyllyltä silmään iski tuollainen ihana ruukku. Arvatkaa kuka tuli heti mieleen.... =)
Eli vasemmalla Onni ja oikealla ruukku. Eiku...

12 kommenttia:

 1. No jopas on Onnin näköinen ruukku! :D

  VastaaPoista
 2. Hunksi on varmaan ollu ruukun tekijän muusana!=) Mukavaa viikonlopun jatkoa!terveisin entinen maalaistyttö ja neiti neljä vee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viikonloppu olikin mukava, tästä maanantaista ei voi olla samaa mieltä...

   Poista
 3. Blogissani on haaste sinulle, toivottavasti et ole sitä vielä saanut.

  VastaaPoista
 4. Kaunista ja kotoisaa! Loppukevennys oli mahtava!

  VastaaPoista
 5. Väsyyhän sitä Hunksikin sisusteluista=)Siellähän on täpliä tupa täysi.Aikas erikoinen on tuo Hunksinkin täplä.Meijän pikkuruisessa moona koirulissakin on ihan pieniä mustia täpliä siellä täällä.Lokoisaa sunnuntaita ja helmikuun jatkoa=)

  VastaaPoista
 6. Sama siivousongelma on täälläkin, meillä ne "roskat" kasaantuu ruokailuhuoneen pöydän päälle ;D Kenties siksi, että se on talon isoin pöytä ;DD

  PS. Blogissani on sinulle jotain...

  VastaaPoista
 7. Yhdennäköisyyttä on kyllä...Liekö ruukkua ideoinut liikkunut teillä päin,,,

  VastaaPoista
 8. Kyllä on ruukku sävy sävyyn Onnin kanssa :))

  VastaaPoista
 9. Kyllä siellä hunksi nukkuu soffalla niin tutussa asennossa, koivet melkein suussa :D

  Kyllä Onni oli varmaan iloinen, kun noin komian ruukun löysit! ;)

  VastaaPoista
 10. Eih, mahtava toi kukkaruukku. XD Sun hunksijutuista tulee aina niin hyvälle tuulelle, käyn aina täältä lukemassa näitä kun vähääkää sapettaa. :)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3