lauantai 9. helmikuuta 2013

Kyllä minä sanon...

Ihan parhaita tällaiset viikonloput! Eilen käytiin Joensuussa shoppailemassa ja tänään olen järkännyt ostoksia paikoilleen. Aamu tosin aloitettiin heti ensimmäisenä hunksilenkillä, hyvän hapen sai tuolla tarpoessa auraamatonta tietä. Päivä lähteekin tosi hyvin käyntiin kun käy ihan ekaks lenkillä, sit on virtaa!
Yläkyvassa äitin joskus aikoinaan tekemät mummo ja ukki. Näin pari viikkoa yhdellä kirpparilla sellaisen neulotun mummon ja siitä muistin että äiti on tehnyt joskus tuollaiset, hetihän ne piti saada keittiön kiikkuun istuksimaan leivinuunin lämpöön=)
Kyllä sitä jo uneksii keväästä. Ja kesästä. Kun pääsee auringonpaisteeseen lenkille ja sitten ulkosaunaan. Hunksitkin saa sitten olla päivät pitkät ulkona niin on vähän enemmän virikkeitä niillekin. Tai siis no saishan ne olla nytkin mutta ne tykkää enemmän olla lämpimässä sisällä. Saunahunksit =)
Sain Aseman laidalta haasteen kertoa omituisia asioita. Hmmm....

1. Käyn viikolla hunksien aamupissilenkin hunksin kanssa yleensä paplarit päässä. Varmaan näky. Onneks täällä ei noita vastaantulijoita juurikaan ole.

2. Varmaan eniten käyttämäni hokema on "kyllä minä sanon". Tietyllä äänenpainolla. Eli siis jos (kun) joku ei mene ihan putkeen niin heti tulee toi kyseinen lause=) Opittu hyvältä ystävältä ja onnistuttu jo siirtämään eteenpäinkin=) Toinen vähän harvemmin käytetty variaatio on "kyllä minä jos en sano". Käyttötapa sama.

3. Töihinlähtö on aina ihan oma shownsa kun tarkastan kaikki tietyt asiat. Nimim. suhteellisen neuroottinen. Olen aika hyvä keksimään mitä kaikkea voisi tapahtua... Onni yleensä katsoo aina aika väsyneenä että voitko jo mennä...

4. Nuuhkuttelen hunksien ohimoita ja partaa useita kertoja päivässä. Mutta se ei liene omituista kun mulla kerta moinen mahdollisuus olemassa on, vai mitä friidut;) Tekin tekisitte niin...

5. Saatan makoilla saunassa kaksi tuntia heittämättä kertaakaan löylyä. Siis jos käyn yksin. Välillä tietenkin käyn happea haukkaamassa mutta siis että en välttämättä heitä ollenkaan löylyä. Kai se on vähän outoa?

Laitan tämän nyt eteenpäin vaikka Kipan pajalle. Sieltä nimittäin tuli hunkseille haaste, johon hunksit varmasti ihan lähiaikoina paneutuu=) Taidan lähteä nyt sinne saunaan makoilemaan. Ennenkuin löylynheittäjä sinne tulee=) Sit jos vaikka kiertäis blogit, ihan hunningolle meinaa tämä touhu jäädä... =/ Leppoisaa lauantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Voi ihana mikä blogi. Jatkan iloisena selailua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piupau! Tervetuloa seurailemaan!

   Poista
 2. Hunksien ohimoiden nuuhkuttelu ei ole todellakaan hassua. Kyllä täälläkin ohimoita nuuhkutellaan. :D

  Haaste otettu vastaan! KIITOS Hanne! =)


  VastaaPoista
 3. Suloiset mummo ja ukki :) Kiva luettelo omituisia tapoja ;) Niitä varmasti löytyy meiltä kaikilta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja omituisimpia ei viiti edes paljastaa... ;)

   Poista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3