sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Sunnuntaita TAAS....

Heissan kaikille! Niin se vaan taas viikko vierähti. Olikin kyllä sellainen viikko että hyvä että on ohi. Mutta eipä siinä mittään, loppua kohti parani tämäkin viikko. Huomattavasti. Perjantaina nimittäin oltiin ystävän kanssa shoppailemassa ja eilen vietettiin illanistujaisia.
Nuo uuninluukut kuskasin viikko sitten tuohon olkkarin nurkkaan. Lienevätkö meidän takan entiset luukut kun ovat ihan samankokoiset kuin nykyisetkin, mene ja tiedä. Mutta mukavan ruosteiset ainakin.
Eilen teinkin vähän tarkemman siivouksen täällä kun pakkastakin oli jonkin verran. Sai matot ja muut pihalle. Kyllä se vaan koti puhtaammalta tuntuu sen jälkeen. Facebookissa jokin aika sitten kyselin että kuinka monta hunksia kuvassa onkaan...
No yks tai neljä. Ihan miten kukakin sen haluaa ottaa=) Äiti teki mulle tuollaisia koiria. Ja yhdellä niistä on tuollainen musta länttikin selässä. Muistuttaa meidän kukkaruukkua, hih=)
Lisä-/varahunksit sai itselleen oman aitauksen josta voivat maailmanmenoa tutkailla. Meidän varsinaiset hunksit ovat onneksi antaneet kangashunksien olla rauhassa.
On se vaan ihanaa kun tuo päiväkin on jo pidentynyt, pääsee täällä korvessakin valoisan aikaan lenkille vähän myöhempäänkin. Ja se on hyvä juttu se! Toivotaan että tulevalla viikolla näkyisi vähän enemmän vielä sitä aurinkoakin=)

8 kommenttia:

 1. Ompa kivoja varahunkseja :) Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mä kans ihan yllättäin huomasin vasta viime viikolla kello 4ltä että mitä ihmettä, ei olekaan pimeetä!?

  VastaaPoista
 3. Täällä oli tänään upea aurinkoinen keli ja ihan sain itseni suksien päälle :)

  On se hyvä, että sulla on Hunkseja joka lähtöön :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo sinun "hunks", tai pitäisikö sanoa että komia :-)

  Mukavaa alkavaa viikkoa,
  Katja

  VastaaPoista
 5. Voi tuota pilkkupylly hunksinkorviketta! Kun tuossa kennelissä tulee vauvvoja, voisin adoptoida yhden päivärinteellekkin. Kevät on niiiin in juttu, meillekkin aurinko yltänyt jo ja ensiviikkolla on plussaa!
  Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 6. Sitä samaa toivon minä, tänään ainakin oli niin huippu aurinkoinen ja melkein jopa lämmin ilma että huh huh! Ihanat takan luukut muuten ja onpa sun äiti taitava tekemään noita koiria ;) Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Aurinkoa meillekin tänne Hämeeseen - pliis! Jospa ensi viikolla sitten, kun ei vkonloppuna näkynyt. Aikas hyvin on koirasi piiloutunut koirien joukkoon...

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 8. Ruoste ja ruusut käy hyvin yhteen.
  Kevättä pukkaa ja kohta on taas sunnuntai=)
  Aurinkoista viikkoa sulle!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3