sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Sunnuntaita!

Heissan jälleen ja kiitokset hunksien ystävänpäiväkonserttikommenteista! Täällä onkin tällä hetkellä kaksi väsynyttä hunksia, niin rankkaa se on toi konsertoiminen. Mutta ei kovin virkeällä tuulella ole tämä hunksien emäntäkään... Oon ollut äkäampiaisen pistämä jo muutaman viikon ja ei hyvältä näytä tälläkään hetkellä. Luultavasti menen taas väärällä jalalla nukkumaan.
Mutta tiedättekös mitä muuta täällä on tapahtunut!? Kuten yläkuvasta näkyy, hunksit on pistäneet taas hatun päähänsä ja ruvenneet leipomaan!
Piti ihan ostaa hunksien leivonnaisille Tiimarista tuollainen hieno lautanen että pääsee hunksien leivonnaiset ansaitsemallaan tavalla esille=) Kynttilöitäkin tulee vielä silloin tällöin polteltua, tuossa ruokapöydällä nyt ainakin. Vaikka kevättä tässä kyllä jo odotellaan. Ja sitä aurinkoa!
Mielessä onkin jo pyörinyt sellainen kevätraikastuksen teko tänne. Verhojen vaihtoa ja sen sellaista. Ja ehkä vähän enemmän sitä vaaleanpunaistakin. Mutta ei ihan vielä, odotellaan muutama viikko (jos jaksetaan).
Hunksien kitarakin on tuossa ruokasalin nurkassa ihan lähtövalmiina jos tulee tarve soitella.
Ja loppukevennykseksi kuva siitä mitä mä saan hunkseilta kestää. Tänään makoilin sohvalla lenkin ja rankan pihan kolauksen päätteeksi ja mitä tekee hunksi:
Tulee istumaan PÄÄLLE. Mulla vähän häiriintyi toi television katsominen. Tai sitten hunksi yritti vihjailla että lähdetään taas ulos heittelemään palloa, hunksi kun sai eilen uuden pallon! Moneskohan pallo lie... Niille käy aina vähän samalla tavalla kuin mun murateille. Eli ei kovin hyvin...

12 kommenttia:

 1. Minä istuin tässä koneella bloggailemassa, kun meidän Mikki, 4,5 kk, tuli lähes raatelemaan minua. Oli pakko nousta ja lähteä lenkille. Ennen ei hellittänyt. Hampaat vaihtuvat ja meno on sitä luokkaa..

  VastaaPoista
 2. Hih ;DDD
  Vähän niinkuin Pörtsi innostuu istumaan läppärin päälle, kun istun sohvalla surffailemassa ja mä huomaan yht'äkkiä kaiken maailman asetusten ja sivujen vilahtevan silmieni edessä...

  VastaaPoista
 3. Kyllähän tuota Hunksin selkää kestää katsoa! :D

  VastaaPoista
 4. Onneksi ei ole tuon isompi koira kyseessä, ettet litistynyt kokonaan :)

  VastaaPoista
 5. Vaikka siellä kuinka ahistaisi ja pinnaa kiristäisi, niin on sulla kyllä mielenvirkistäjät aina lähellä :)

  VastaaPoista
 6. On se ihanaa, että siellä on aina parhaat ystävät vierellä:)

  VastaaPoista
 7. Noille koiruuksille ei kaiketi mikään voita palloleikkejä, aina vain lisää.

  VastaaPoista
 8. No niin on kommentointi mullakin jäänyt.Yleensä vastailen aina,jos joku mulle viestiä laittaa.

  Kiitos viestistä js mukavaa viikkoa sulle=)

  VastaaPoista
 9. Hei,
  ai, että olette ihania!!!!!
  T.
  U-P

  VastaaPoista
 10. Heh hee :)Mulla on ihan samat ajatukset, haluaisin jo kovasti laittaa kaikenlaista kevät sisustusta, verhoja yms... mutta mutta, täytyy odottaa, lupasin itselleni odottaa ainakin maaliskuuhun... voi olla että tuollainen lupaus ei pidä!

  VastaaPoista
 11. Ei mikään jää epäselväksi tuossa vihjeessä - ulos ja äkkiä!

  VastaaPoista
 12. Meidän blogissa olis hunkseille (ja niiden emännälle) jotain...

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3