sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Ei pöllömpi juttu

Onpas ollut taas ihan mahtava viikonloppu! Jotenkin tykkään tästä kaavasta että perjantaina käyn shoppailemassa ja sitten viikonloppuna laittelen kaikki löytöni paikalleen ja nautin olostani=) Nytkin käytiin perjantaina taasen Sarustiikassa ja ihania juttuja kotiin tuli mutta niistä sitten myöhemmin.

Hunksien kanssa on lenkkeilty auringonpaisteessa, tänään sattui iskäkin tulemaan kylään just kun oltiin lenkille lähdössä niin käytiinpä sitten koko porukalla kävelemässä, ihan huippua. Äitiltä sain perjantaina taas iiiihania juttuja. Uuh.
Lieneeköhän äiti lukenut minun suosikkiblogeja vai mistä lie idean pöllöihin saanut ;) Olin aivan myyty kun noi tänne sain, siinä ne nyt rivissä istuu =) tänään Teemu tekaisi niille vielä sellaisen orren perän alle niin ei tarvi pöllöjen lattialla istua=) Näihin kuviin ei orsi ehtinyt.
Meillä rupeaa noita tyyppejä olemaan ihan kiitettävästi, ei tarvi yksin olla milloinkaan. Aina siinä joku pöllö kupeessa istuu=) Toikin pianonsoittajaprinssi tuossa pöydän päässä sai uuden tuolin peränsä alle viime viikolla. Minkähänlaiset karkelot näillä täällä hunksien kanssa on kun me ollaan töissä?! 

Lomaan on enää 3 viikkoa aikaa. Enää tai vielä, miten sen nyt ottaa. Tälleen sunnuntai-iltana se on kai kuitenkin toi 'vielä' -vaihtoehto;) Tässä vielä keittiön näkymää, alkaa sitä vaaleanpunaistakin näköjään nurkkiin kertyä...

Kyllä sillä tolla auringolla vaan on ihmeellinen vaikutus, heti on paljon pirteämpi. Lenkillekin lähtee ihan mielellään eikä se oo sellaista pakkopullaa niinkuin välillä pimeimpään aikaan on. Hunksit lähettää kaikille ihanille lukijoille terveisiä ja paljon tassuhien hajua! Mukavaa aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

11 kommenttia:

 1. Ihana toi edellinenkin postaus =D Ei pöllömpiä noi teitin uudet asukit ! Mullekin toi aurinko on tehnyt ihmeitä, toivottavasti tää energisyys kestäis muutaman päivän. Mäkin voin kuvitella että tolla määrällä väkeä voi saada aika mahtavat päivä pileet aikaseksi, kun ootte töissä ;)Musiikki miehetkin omasta takaa ♥Iloa uuten viikkoon , kyllä se loma sieltä tulee !

  VastaaPoista
 2. Aivan ihkuja ovat pölleröt! Voin ihan kuvitella sen menon, joka alkaa kun suljette oven...
  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa! Nautitaan pitenevistä päivistä!

  VastaaPoista
 3. Hunkseille terveisiä ja kiitos tassuhien hajusta! Sitä hajua kaipaan, kun ei enää omaa koirulia ole.

  Pöllöt ovat ihania ja varmaan siellä karkelot on päivisin pystyssä, kun tuo sekalainen seurakunta hunksien kanssa ranttaliksi pistää. Että jos matot on kasassa, niin et ihmettele.

  Mukavaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
 4. ihanat pöllöset. ihan mielettömät..

  VastaaPoista
 5. Ihania pöllöjä Hunksit saaneet kaverikseen. Ei sun äiti tekis tuollaisia pöllöjä tilauksesta? Olisin kiinnostunut pari ostamaan....

  VastaaPoista
 6. Jaahas, mitäs tähän sanois?
  En taida sanoa mitään.

  VastaaPoista
 7. Mahtavia nuo pöllöt ja hienot värit niissä!
  Himmu heilauttaa häntää Hunskeille!

  VastaaPoista
 8. Ihania pöllöjä :) Ihana Äiti sinulla, kun saat vaikka minkälaisia ompeluksia...!

  VastaaPoista
 9. Kiitos friidut kommenteista <3 Kieltämättä mulla on aika ihana mutsi=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3