tiistai 5. maaliskuuta 2013

Välivaihe

On se vaan niiiiin ihanaa kun aurinko on paistellut! Tosin juuri tällä hetkellä ei paista mutta aika lupaavalta näyttää loppuviikon suhteen=) Näyttää maailma paljon valoisammalta kun on niin valoisaa (tässähän varsin älykäs ajatus).
Eilen ostin narsisseja, näihin hullaannun näköjään joka vuosi. Viime vuonnakin kannoin kassikaupalla kottiin=) Siihen pääs enkelin viereen väriä tuomaan. Ja sitten niihin viime viikon ostoksiin, ostin nimittäin tuolin. 
Mutta kenellekäs tuoli on?! Ettei vaan hunksille ruokapöydän ääreen oma tuoli?
No ei sentään. Ei ihan näytä sopivalta, vai? Saattaisi hunksiltakin jäädä kahvikuppi pöytään jos pitäisi noin pieneltä tuolilta kurkottaa. No okei, varsinaista paikkaa ei tuolille ole. Mutta ainahan niille jonkin tarkoituksen keksii... ja kun halvalla sai...
Tuon vihreän pienen puurasian ostin Sarustiikasta. Saa tuoli nyt sitten palvella puurasian alustana. Hunksikin sitä niin kiinnostuneena tsiikailee. Hunksi onkin kunnon antiikkihaukka 8) Täällä on sisustuksessa menossa vähän sellainen välivaihe. Hirrrveesti tekis mieli toisaalta kaikkea keväistä tänne laittaa, mutta sitten kun katsoo ulos...
Siksi meillä riippuukin linnut ja lumihiutaleet sulassa sovussa samalla oksalla vielä=) Joululta oon onnistunut säilyttämään pari sypressiäkin hengissä. Nyt ne kyllä jo tympii ihan kunnolla joten saavat kohta kyytiä.
Kukkia kannan kyllä kotiin ihan kiitettävästi, en tiiä mikä himo niihin oikein on. Tänään ostin vaaleanpunaisia neilikoita. Alkaa kohta jo pöytätila loppumaan ;)
Aika viileetä on ollut. Eilen aamulla meillä -27. Ulkona siis=) Nytkin täällä lämmittelen uuneja, jos sitä vaikka hunksilenkille lähtis jahka Teemu tulee kottiin. Tässä vielä viikon ilme hunksilta:
Käykin hyvin tähän alkaneeseen viikkoon. Mutta kyllä se siitä hunksinkin ilme kirkastuu kun loppuviikkoa kohti mennään! Kiitos ihana friidut kaikista kommenteista! Ja muikeaa tiistaipäivän jatkoa!

4 kommenttia:

 1. MIINUS 27!!!! Täällä on nolla. :D

  VastaaPoista
 2. Sama vika täällä että kukkia pitää ostaa koko ajan, kaise on joku kesän kaipuu sitten. Mutta onpa siellä kylmä, täällä ollaan hiukan plussan puolella.

  VastaaPoista
 3. Narsissit on kyllä aivan ihania, oi kevät ja kukkaset <3

  Meiltäkin löytyy tuo suloinen pikku tuoli, kyllä sille aina käyttöä löytyy!

  VastaaPoista
 4. Tosi taitava on sinun äitisi,kun osaa tehdö noinkin komeita pöllöjä=)Ei ollenkaan pöllömpiä.
  Kukat tuo aina piristystä kotiin=)
  Hitsi,kun narsissit on komeita siinä,varsinkin kun on upee hirsiseinä siinä taustalla.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3