lauantai 20. huhtikuuta 2013

Balettia

Tassu pystyyn kuinka moni teistä otsikon perusteella luuli että olen hunksit pukenut sukkahousuihin ja laittanut ne tanssahtelemaan? Hmmm.... sitä en muuten vielä olekaan tehnyt ;) No, ainakaan tänään mulla ei sellaisia kuvia ole tänne laittaa joten saatte tyytyä näihin=)
Äiti teki mulle tuollaisia balettitanssijoita tanssahtelemaan meidän ruokasalin pöydän päälle. Nämä friidut on tildakirjasta. Miust nää on aivan ihanat!

Tänään on ollut tohinapäivä, käytiin äitin kanssa Joensuussa ja sieltäkin muutama aarre matkaan läks. Meikkipuuteriahan minä sieltä lähdin ostamaan mutta kun sitten käytiin myös Sarustiikassa ja kirpparillakin...

Aurinkokin on paistellut, nämä tällaiset päivät on niitä hyviä päiviä. Tosin nyt väsyttää jonniin verran kun jäi päikkärit väliin. Varmaan nukahdan tuonne ulkosaunaan=) Ja loppuun pakollinen hunksikuva. Eilen yllätin Veetin sohvalta:

Vannon kautta kiven ja kannon etten tuota kaukosäädintä tuohon laittanut. Tosin sohvalle se kyllä jäi ettei se nyt sitä pöydältä sitä tassuillaan hamunnut. Televisiota se ei tuossa tuijota vaan keittiöön päin kun Teemu siellä kopisteli jääkaapilla, se kuuntelee ottaako joku juustohöylän käsiinsä=) Mutta nyt balettitanssijan (!) askelin kohti ulkosaunaa! Illanjatkoja kaikille!
***
Irmastiina laitahan sähköpostilla osoitetta tulemaan niin saadaan arvontavoitot postiin!!!! 

3 kommenttia:

  1. Ihanat balleriinat!
    Katsoitko onko kaukkarissa hampaanjälkiä...:D

    VastaaPoista
  2. Hunksit katteli Voice of Finlandia? :D

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3