sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Ei päätä eikä häntää. Paitsi hunksin.

Onpas ollut kiva viikonloppu. Ei hirveesti ole kerennyt laakereillaan lepäilemään mutta tällaista se kevään tullen on. Ja ihan kiva kyllä, sit kerkee taas syksyllä istuksimaan. Niin paljon ois tekemistä suunnitelmissa mutta ei taida keretä kaikkea toteuttamaan, pitäs vaan yrittää nyt tajuta se että se ei haittaa jos ei kaikkea saa tehtyä kevään ja kesänkään aikana.

Aurinkokin on paistanut molempina päivinä, aamulla lähdinkin kukonlaulun aikaan hunksin kanssa lenkille. Heti lähtee päivä virkeämmin käyntiin kun aloittaa pienellä kävelyllä. Ihanaa kun lumetkin on saaneet kyytiä!

Eilen Joensuusta Sarustiikasta ostin tuollaisen ihanan ruosteisen tarjottimen. Pitihän se ostaa kun käy niin hyvin hunksin ohimoiden kanssa yksiin;) Piti sitten haalia muutakin ruosteista tänne olkkariin ja telkkarikaapin päälle sitten kaivoin kaapin kätköistä tuon kruunun:

Ja hunksin hieno otos siinä vieressä koreilee=) Seuraavassa kuvassa sitten varmaan hunksin pällistelee tuolta ikkunan takaa hohtavana kun niin on kamerakin häikäistynyt 8) Nyt kaikki aurinkolasit päähän:

Joo, tosiaan otsikon mukaan, ei päätä eikä häntää ole näissä jutuissa, vaikka kuvissa kyseiset asiat vilahtaakin=) Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! Toivotaan että aurinko paistaa!

3 kommenttia:

  1. Hih...hauska, kun valitsen sisutuksen Hunksin ohimon värin mukaan! :D

    VastaaPoista
  2. Kyllä on täälläkin nautittu täysillä aurinkoenergiasta!

    VastaaPoista
  3. Oikein ihanaa viikkoa teille kaikille:)

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3