tiistai 21. toukokuuta 2013

Laiva on lastattu...

Heissan! Hunksi kiittää synttärionnitteluista! Täällä on heitetty kevään eka perinteinen kukkakeikka=) Autollinen (isompi kuin micra;) kukkia tuli meidän friidujen matkassa kotiin. Minun piti tänä kesänä ottaa vähän rauhallisemmin noiden kukkien kanssa mutta nyt tuli taas sellainen olo että näitä on saatava lisää!! No tässä ekat kukat, ja hunksi siellä seassa kauneimpana kukkasena:

Meillä on täällä talon isäntä ahkeroinut ja kaatanut pari pensasta. Piti ottaa puskat pois kun kaivuri tulee pihaa mylläämään. Tuo kuusi jäi tuohon ja sitä pitääkin varjella, pitää joku este siihen rakentaa ettei vahingossa ota osumaa.
Tuon kuusen alla nimittäin on tällainen kyltti, ja jos kyltti kuuluu alkuperäisesti tälle kuuselle niin sitten sitä on varjeltava. Osaako joku kertoa tuosta kyltistä enemmän?
Joo olis tietysti voinut vaikka pestä ton kyltin ensin 8) Seuraavassa kuvassa maisemia joita saan katsella terassilla keinussa makoillessani, hunksilla on kevättä rinnassa=)
Takapihan puolelta sai myös yksi pensas pakkolähdön. Siinä sitten taas yritetään suojella noita kieloja...
Loppuun vielä kuva lehmipoika Onnista=) Kun tuskin koskaan omistan sitä omaa lehmää niin kyllähän tämä läntteineen aika hyvin korvaa oman ammuuun, eikö? =)
Heinäkin maistuu tälle Onnikki-lehmälle... Nyt taidan vielä lähteä ulos nauttimaan aurinkoisesta säästä, aivan ihana juttu kun on ollut näin lämmintä!! Illanjatkoja!!

12 kommenttia:

 1. Ny kyllä heräs mielenkiinto, että mitä siellä Hunksilandiassa puuhaillaan! Isompi uima-allas? Pihamaja? Ansari? Hunksimaja? Ihanat asennot Hunkseilla! :D

  VastaaPoista
 2. Teillä on kyllä ihana piha! Ja onpas mielenkiintoinen tuo kyltti, en ole ennen törmäännyt tuollaisiin...

  VastaaPoista
 3. Vau, kuusta on todellakin suojeltava. Mielenkiintoinen kyltti. Kesäkukkainnostus alkaa täälläkin lähteä taas käsistä. Isolle pihalle niitä mahtuu aika paljon :)

  VastaaPoista
 4. Acabei de conhecer o seu blog e achei maravilhoso!!!Muito fofo seu cãozinho!Me visite:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
  Siga-me e pegue o meu selinho!!!

  Obrigada.

  Beijos Marie.

  VastaaPoista
 5. Kuten tuossa kyltissäkin sanotaan, niin kuusia istutettiin silloin kun Suomi juhli puolivuosisataista itsenäisyyttä. En muita / tiedä, kenen toimesta niitä myytiin, mutta ihan kuin meidänkin pihassamme olisi sellainen ollut. Pitääpä tarkistaa veljeltäni, joka sitä nyt isännöi.

  VastaaPoista
 6. Ihanasti olet laivan lastannut! Voi, miten kaunis!!

  Ja kyllä kelpaa hunksien tässä säässä köllötellä terrassilla ♥

  VastaaPoista
 7. Lindo blog! I loved the dogs!
  Bjs
  Estelita

  VastaaPoista
 8. Tuo Kotikuusi juttu on ihan mieletön, ihan meni iho kananlihalle juttua lukiessani!

  VastaaPoista
 9. Laajennustako te suunnittelette? Jäikö sinne puutarhalle enää kukkia ollenkaan? Huomenissa nimittäin ajellaan mekin sinne päin ;)Olen ollut istuttamassa Suomen itsenäisyyden 50-vuotispäivän kunniaksi kuusta oman kyläkoulun pihalle. Aurinkoisia kaivukelejä toivotellen
  Sipe

  VastaaPoista
 10. Oih tuo vene. Näen sieluni silmin sen täynnä multaa ja kukkia kaikenlaisia, kokosia ja näkösiä.:)

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikki ihanat friidut kommenteistanne <3

  Sipe: sitäpä hyvinniin =) Vieläkö siellä kukkia oli tarpeeksi? Meidän jäljiltä ei enää paljon jäänyt ;) Tosin harmittaa ettei ottanut enempää kun ovat niin hyviä ja halpoja...

  VastaaPoista
 12. Oli vielä vaikka paljon olikin varattuja ; )Kyllä ne pelakuut on ainakin aivan omaa luokkaansa!
  No eikun remppaintoa vaan sitten, säät on ainakin suosinu kattoremonttia tälläkin viikolla.
  Hyvää viikonloppua!
  Sipe

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3