sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Maatilamatkailua

Hunksit onkin sitten viimenäkemän pistäneet pisneksen pystyyn. Meinasivat tienata muutaman lankunpätkän tulevaa remppaa silmälläpitäen... Mahdollisuuksia on siis kera hunksien tehdä vaikka sun mitä. No ensinnäkin tunnette itsenne ainakin ihan varmasti tervetulleeksi kun vieraita vastaanottamassa on tämännäköinen seilori:

On aika paha suustaan, tehän tiedätte ne merimiesten vitsit. Talon puolesta voin tarjota korvatulpat jos vaikka haluatte lähteä seilorin opastuksella seilailemaan vesille. Luvassa ihan mahtavia maisemia:
Mikäli liikunta on lähellä sydäntä, on mahdollisuus harrastaa pyöräilyä. Pyörä muutamalla eurolla koko päiväksi. Kaupan päälle hintaan kuuluu hunksi tarakalla, josta saat mukavaa juttuseuraa:

Illalla tietenkin lämpiää vanha kunnon pihasauna. Kylvettäjä talon puolesta. Eka kauhallinen vettä kiukaalle 5 ekeä, sen jälkeen hinta 1e/kauha.
Niin ja muistattehan viime kesältä tämän seuraavan kuvan kylvettäjän. Mukana menossa myös tänä kesänä. Toki myös aittamajoitusta saatavilla, tosin tällä hetkellä joutuu nukkumaan seisaaltaan hunksi sylissä koska aitta on ihan täynnä tavaraa. Mutta jos kelpaa niin...


Uimassakin on mahdollisuus käydä, sekä hunksin kanssa:

... että siten että hunksi katselee rannalta. Lähinnä Baywatch-tyyliin hengenpelastajan ominaisuudessa (tarkoitushan on tietenkin että hunksi katsoo sinne veteen eikä poispäin...):
Tämä maatila ja sen tilukset on niin mittavan suuret että tiluksilla käppäilee asiakkaita palvelemassa myös opas. Hintana lähinnä parran alta rapsuttelu.

Huh, siinä sitä onkin yhelle (ja usemmallekin) friidulle aktiviteettiä vaikka useammaksikin päiväksi! Tilauskirja ammottaa vielä tyhjyyttään, varauksia otetaan vastaan...

9 kommenttia:

 1. MINÄ MINÄ MINÄ VARAAN kaikki Hunksit ja kaikki aktiviteetit!!! :D Paljonkohan sellainen viikonloppumatka kaikilla herkuilla tulisi kustantamaan?

  VastaaPoista
 2. Enkös minä saisi edes tuota pyöräilyä ja saunaa...:))

  VastaaPoista
 3. ja minä vopisin hoitaa sitä rapsutusta ja kuljen ensin sen kanssa tiluksillanne, otan vielä Himmun mukaan!

  VastaaPoista
 4. Mä tarvisin kyllä tuota hengenpelastajaa... jos ja kun ikinä pääsen veteen asti ;)

  VastaaPoista
 5. Voi miten paljon kaikkea ihanaa vanhaa sinulla on pihapiiri täynnä...vene, pyörä, saavi ja ja ja ja...huoh

  VastaaPoista
 6. On sulla kaikkea hienoa siellä hunksien lisäksi :)!

  VastaaPoista
 7. Hi from Brazil,
  Sooo beautiful dog! I love pets! I have 2 dogs and 5 cats.
  I am seeing one dog, but you dont have 2 dogs?
  I love to see your blog and your dog.
  Bye,
  Estelita

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia, voi tuon tunnelman aistii!Vene ja pyörä ovat hurmaavan ihania! Käy kurkkaamassa blogissani on hehkutus sinulle :)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3