perjantai 17. toukokuuta 2013

Niitä päiviä...

Tämä päivä on ollut niitä päiviä.... nii-in, niitä täydellisiä kesäpäiviä jotka on just ihan täydellisiä! Läksin töistä pois puolilta päivin ja siitä lähtien oleilinkin ulkona ihan koko päivän. Meillä oli päivän aiheena toi pihalammikko. Teemu tyhjensi sen alkuviikosta ja nyt se siivottiin ja laitettiin kuntoon taas.
Hunksit oli mukana touhuissa tietenkin, Onni pyöri enimmäkseen edessä =) Se on ihan hirveen kiinnostunut tosta lammikosta kun sen ympärillä pyöritään. Niin ja kun muutaman tunnin touhuaa niin sitten jo väsyttääkin...

Niin ja sitten Veeti. Se kävikin monta kertaa ihan uimassa tuolla. Nyt nukkuu pikku-hunksi niin pienellä kerällä tuolla että tassuhiki vaan haisee. Ihana!

Hunksien vanhan sängyn kaivoin autotallista kun tarvittiin siitä tuota täytettä projektiin. No hunksipa parkkeerasi oitis vanhaan sänkyynsä niin se jäikin sitten tuohon terassille, jos ne vaikka enemmänkin intoutuu siinä hengailemaan.
Aivan ihana päivä! Äiti ja iskä oli täällä ja juotiin kahvia tuossa terassilla, just ihan parasta kesätoimintaa! Taisin jossain välissä ehtiä vielä päiväunetkin nukkumaan tuolla ulkona 8) Niin ja päivän kruunasi sitten tietenkin ulkosauna.
Nyt väsyttää. Olen saanut ihanan tunnustuksen ihanasta blogista, palailen siihen myöhemmin. Ja uusia lukijoita on ilmoittautunut, tervetuloa seurailemaan meidän elämää! Kiitos kaikille kommenteista! Taidan tästä oikaista tuohon hunksin viereen, siitä jo tuttu tuhina kuuluu, niin ja se tassuhiki, sitä tuoksua kun saisi purkkiin!

3 kommenttia:

 1. Sun pitää tehdä popcorneja, niin siitä saa sitä tassuhien tuoksua myös! =)

  Kuulostaa ihan huippupäivältä!

  Hunkseille rapsuja!

  VastaaPoista
 2. Ooh, ihanaa menoa siellä! Hunksit ovat kulmasta kuin kulmasta hurmaavia, mutta kyllä Minni iski nyt silmänsä tuohon lihaksikkaaseen uimaharjoituksia pitävään urokseen! ;)
  Ehkä kannattaa harkita speedoja pojuille, ettei plikat liikaa villiinny! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä nyt kelpasi ulkona kahvitella ja touhuilla. Koirillakin oikein kunnon kesää. Taisi olla nyt viimeinen näin lämmin päivä, vahan näyttää säätiedot siltä. Mutta hyvä, kun saa nauttia silloin kun on siihen aihetta ja mikä prempi aihe kuin se, että saa ulkon touhuta.
  Himmulta rapsutus teidän ihanille Huinkseille!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3